Afløbsskåle

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find den rigtige afløbsskål

I SILVAN finder du et stort udvalg af forskellige afløbsskåle. Med den rigtige afløbsskål kan du nemt holde dit afløb fri fra skidt og andre ting der kan tilstoppe dit afløb. En afløbsskål skal monteres i dit gulv f.eks. på badeværelset. I SILVAN kan du også få en afløbsskål med indbygget vandlås. På den måde kan du nemt installere begge ting samtidig, uden at skulle bekymre dig om din vandlås passer sammen med din afløbsskål. 

I SILVAN kan du også få en afløbsskål med en vandlås der er selvrensende. Med en selvrensende vandlås skal du ikke bekymre dig om, at hår og sæberester sætter sig fast i låsen og stopper flowet. I SILVAN kan du også få hele løsninger med afløbsskål, rist og vandlås. På den måde har du alt samlet, når du skal til at installere dit nye gulvafløb. 

Når du skal installere din nye afløbsskål, er der flere ting du bør overveje. Det meste af din afløbsskål er ikke synlig, men du bør alligevel finde en afløbsskål, der passer ind i dit badeværelse.

Tips til din afløbsskål

I SILVAN finder du også et bredt udvalg af forskelligt tilbehør til din afløbsskål. Du finder bl.a. et stort udvalg af forskellige riste, som passer til din afløbsskål. 

Det er vigtigt, at du holder din afløbsskål fri fra snavs og hår, for at sikre holdbarheden og ikke mindst et sundt afløb. Der er flere ting du selv kan gøre for at holde din afløbsskål ren. For det første skal du rense dit afløb regelmæssigt og især på badeværelset, da hår ofte er den store synder til stoppede afløb. Fjern altid hår fra risten efter hver gang du har været i bad. På den måde undgår du, at det sætter sig fast i afløbet. Har vandet svært ved at løbe igennem ved risten, bør du rense afløbsskålen. Dette gøres ved at skrue risten af og tage vandlåsen op, hvorefter du kan fjerne hår og andet snavs. 

Har du flere spørgsmål til din afløbsskål, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker.