Fittings

Kategorier
Filter

Udvalgte produkter

 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af fittings

I SILVAN finder du et stort udvalg af forskellige fittings til dine vvs-installationer. Med de rigtige fittings er du sikret høj kvalitet i dine rør, som holder langt ud i fremtiden. I SILVAN har vi de fittings du skal bruge til dine installationer. I SILVAN finder du alt lige fra fittings i messing til vinkelfittings. 


Pakninger er nok den mest anvendte form for fittings og SILVAN finder du et stort udvalg af dem. Derudover finder du også fittings som f.eks. brystnippel med udvendigt gevind. Denne form for fittings anvendes oftest i forbindelse med forskellige tilslutninger i vvs-installationer. I SILVAN finder du også forskellige fittings som f.eks. en vinkelmuffe og andre bøjninger som især er anvendelig i forbindelse med vvs-instalaltioner til dit køkken, du skal blot sørge for at fittingen er godkendt til drikkevand.

Tips til dit VVS-arbejde

Det er vigtigt at udføre ens vvs-arbejde ordentligt, og selvom det kan være fristende, er det ikke alle installationer som du selv må foretage i dit hjem. Der er forskel på dine vvs-installationer og derfor giver det også god mening, at det ikke er de samme fittings du skal anvende på dem alle sammen. Ved køkkenvaske og andre håndvaske må du som hovedregel kun udskifte de elementer der er synlige. Det betyder at du ikke må lave direkte ændringer i selve afløbsinstallationen. Skal du udskifte dit toilet skal du tilslutte den samme model som før. Husk også at anvende godkendte fittings til formålet, for at opnå det bedste resultat. Du må også gerne selv udskifte dine vandhaner og fittings i vandhanen. Du skal dog være opmærksom på, at du aldrig selv må lave indgreb i den faste vandinstallation. I SILVAN har vi alle de forskellige fittings, du skal bruge til at lave indgreb i dine vvs-installationer. 

Har du flere spørgsmål til dine fittings, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker.