Pakninger, tape & salve

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af pakninger, tape og salve

I SILVAN finder du et stort sortiment af alt indenfor pakninger, tape og salve. En pakning er et produkt, der sikrer tæthed mellem to flader. Oftest anvendes en pakning i vvs-installationer, hvor man skal sikre sig at der ikke løber vand ud nogen steder. Der findes mange forskellige former for pakning. Hvilken pakning du skal vælge, afhænger alt sammen af din vvs-installation. Med de rigtige pakninger sikrer du, at din vandhane ikke løber. 

Udover forskellige pakninger, kan du i SILVAN også få tape og salve, som også skal anvendes i forbindelse med en vvs-installation. Paksalve anvendes som oftest til genvindsamlinger, hvor der er brug for tætning f.eks. i forbindelse med installation af en aftapningshane. Fordelen ved salve som pakning er, at det er drøjt i brug, og at det oftest er nemmere at adskille installationerne igen. 

Du kan også anvende paktape som pakning, hvis du skal pakke dine gevindsamlinger. Fordelen ved paktape er at det er nemt at påføre. Dog skal du være opmærksom på, at når du først har monteret din vvs-installation på gevindet, så må du ikke dreje den frem og tilbage, da du ellers risikerer at ødelægge pakningen.

Reparer din vvs-installation med den rigtige pakning

Hvis din vvs-installation drypper eller er utæt, betyder det nødvendigvis ikke, at den skal udskiftes. Måske kan det blot være nødvendigt at udskifte pakningen. I SILVAN kan du få et reparationssæt til dit køkkenarmatur, så du nemt kan udskifte pakningen. Med den rigtige pakning, kan du altså både spare penge på vandregningen og undgå uheldige kalkpletter på bordpladen. Den rigtige pakning sørger for at lukke helt tæt til, så der ikke slipper noget vand igennem.

Har du spørgsmål til pakninger, salve eller tape er du altid velkommen til at komme forbi en af SILVANs mange butikker.