Reservedele & tilbehør til armaturer

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af reservedele til armaturer

Med de rigtige reservedele til dine armaturer, kan de holde mange år ud i fremtiden, og du undgår at skulle skifte dem ud. Har du f.eks. en dryppende vandhane? Så er det højst sandsynligt pakningen, der trænger til at blive udskiftet. Det kan blive en dyr omgang hvis hjemmets vandhaner står og drypper. Med de rigtige reservedele kan du nemt selv udskifte de gamle reservedele med nye.  

SILVANs udvalg af reservedele indeholder også vandsparer, som du kan få til dine armaturer. Med en vandspare, kan du spare en masse penge på vandregningen og samtidig skåne miljøet. I SILVAN kan du få forskellige vandsparer til dine armaturer. En helt almindelig luftblander tillader som regel gennemløb af op til 12 liter rent drikkevand pr. minut ved et gennemsnitligt tryk på 3 bar, som er det almindelige. Med en vandspare kan du på årsbasis spare en masse penge, men det kommer også an på hvor i landet du bor, da priserne af vand afhænger af dette.

Reservedele til hjemmets armaturer

Har du problemer med at der trænger kalk og andre urenheder ind i dine armaturer? Så kan du med fordel anskaffe dig reservedele der sørger for at dette ikke sker. Med en lille si, kan du nemt sortere kalken og andre urenheder fra. Monter sien i omløberen, og oplev hvordan dit vand føles blødere. 
I SILVAN går vi op i gode løsninger. Herunder får du nogle enkle steps til hvordan du installerer en vandspare i din bruser. 

• Først skal du skrue slangen af og herefter kan du montere vandsparen på slangen. Den bedste effekt opnås, ved at placere vandsparen i starten af slangen. 

• Herefter skruer du blot slangen på igen 

• Hvor meget vand du sparer kommer bl.a. an på, hvilken vandspare du har købt og hvor i landet du bor.  

Har du flere spørgsmål til reservedele og tilbehør til armaturer, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker.