Kobberrør, nippelrør & pexrør

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af rør

Rør er vigtige, når der skal installeres VVS i boligen. Derfor har vi også altid et solidt udvalg af forskellige VVS-artikler som rør og fittings. På den måde kan du let finde, hvad du skal bruge til dit gør-det-selv-projekt. 

Hvilke rør du skal bruge kommer helt an på, hvilken funktion røret skal have, hvor det skal placeres og om det er ude eller inde. Udvalget af rør er stort, og derfor kan du her på siden let finde de rør, som du skal bruge. 

Typisk bruges galvaniserede rør til alt brugsvand i boligen. Når rør er galvaniserede betyder det nemlig, at de behandlet og derfor ikke ruster. Der findes også sorte rør og fittings. Det er en betegnelse for rør, der ikke er behandlet. Når man siger sorte rør, er det derfor ikke nødvendigvis fordi, at røret har farven sort. 

Hovedsageligt bruger man galvaniserede rør og kobberrør til brugsvand og central/fjernvarme i boliger. Du kan også bruge kobberrør til køleanlæg og meget mere. Rør i kobber er også lette at bøje, så de kan tilpasses efter behov. Der findes også hårde rør i kobber, som ikke kan bukkes. Disse er dog lette at tilpasse i størrelsen med en rørskærer.

Køb rør let og enkelt hos Silvan

Når du skal købe rør, bør du altid huske på, at de skal være af samme metal, som de fittings du bruger. Ellers kan det nemlig skabe problemer med tæring af røret. Det kan i værste fald føre til vandskader og lækage. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan anvende en bestemt type rør, bør du altid søge hjælp hos en autoriseret VVS-installatør eller en anden kyndig fagmand. 

Det er let og enkelt at købe rør online. Rør findes nemlig som regel i standardstørrelser, og passer de ikke helt korrekt, er de lette at tilpasse med en rørskærer. Husk at du også altid 1 års returret, hvis du fortryder eller skal ombytte dit køb. Har du brug for hjælp eller vejledning når du køber rør, kan du læse specifikationer om de enkelte produkter her på siden. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge en af vores mange butikker, hvor vi er klar til at hjælpe dig.