Rørbærere & holdere

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af rørbærere og rørholdere

Hos Silvan har vi altid et stort udvalg af forskellige VVS-artikler, rør, rørbærer og -holdere, så du let kan gøre det hele selv. Skal du i gang med at montere nye rør, får du sikkert brug for rørbærere eller rørholdere. Med rørholdere er du nemlig sikker på, at dine rør er fastgjorte, så de har den ønskede stabilitet og holdbarhed. 


Rørbærere findes i mange forskellige typer, kvaliteter og materialer. Det gør det let at finde den type, der passer til netop dine VVS-installationer. Her på siden finder du rørbærer til eksempelvis kobberrør, pex-rør, galvaniserede rør og meget mere. Vores store udvalg gør det let for dig at finde den helt rette løsning til din VVS-opgave. Her på siden kan du finde yderligere information, om de forskellige rørholdere og rørbærer, ved at klikke ind på de forskellige produkter. 

Vi synes, at det skal være let at handle hos os online. Derfor har du naturligvis altid 1 år fortrydelsesret på dit køb. Du kan få dine varer leveret direkte hjem til din adresse eller til din foretrukne Silvan. 

Har du brug for hjælp til at vælge rørholdere, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge din lokale Silvan. Her står vi klar med råd og vejledning, så du kan finde netop de rørholdere eller rørbærere, som du leder efter.