Rosetter

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Få en flot finish med rosetter

Hos Silvan finder du rosetter i mange forskellige materialer, størrelser og typer. Blandt andet kan du hos os finde rosetter i metal og stål, ligesom vi også har rosetter i plastik. 

Med en roset kan du lave en flot afslutning mellem rør og gulv eller rør og væg. Ofte er det nemlig de sidste detaljer, der giver et flot og færdigt udtryk. Rosetter bruges også ofte til radiatorer, da hullet til gulvet sjældent slutter tæt om røret. Med en roset sikrer du dig også, at der ikke samler sig skidt og småting i hullet, som du ikke kan få ud igen. Rosetter har derfor også en hygiejnisk funktion, udover at de giver en pæn afslutning. Rosetter bruges også ofte til vaske, hvidevarer og mange andre steder, hvor man ønsker en flot afslutning mellem rør og væg eller rør og loft. 

De fleste af vores rosetter kan holde til en høj varme. Derfor kan de trygt anvendes til at fra radiatorer til varmerør. Rosetter er desuden nemme at montere. Du kan også få todelte rosetter, der gør det let at skifte de gamle ud, uden at du skal begynde at skille det hele fra hinanden.

Køb rosetter let og hurtigt online

Her på siden kan du let og hurtigt købe rosetter og få dem leveret direkte hjem til din adresse eller til din foretrukne Silvan. Vi giver dig altid 1 år returret, så du uden problemer kan ombytte eller returnere dit køb. Har du brug for hjælp til at vælge de rette rosetter, kan du læse flere detaljer under de enkelte produkter. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice eller en af vores butikker, hvis du har behov for vejledning eller har spørgsmål. Her står vi klar til at hjælpe dig, så du kan få netop de rosetter, som du skal bruge.