Brændeovnstilbehør

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Vælg det rigtige brændeovnstilbehør

I SILVAN har vi et bredt udvalg af brændeovnstilbehør. Vi har et stort udvalg af forskellige pejsesæt, askesugere, brændekurve og meget mere. Det er vigtigt at have det rigtige brændeovnstilbehør, da du på den måde nemt og enkelt kan holde din brændeovn ren. Med brændeovnstilbehør skaber du de bedste rammer for din brændeovn, så den kan holde mange år ud i fremtiden.

Selvom brændeovnstilbehør har et klart formål om at være praktisk, kan det stadig stå fremme og have en dekorativ funktion. Hvis du ønsker noget mere dekorativt brændeovnstilbehør, kan vi anbefale et pejsesæt eller en brændekurv. Begge elementer er med til at skabe hygge omkring din pejs samtidig med, at de har en vigtig funktion. Et pejsesæt er et af de vigtigste ting indenfor brændeovnstilbehør og i SILVAN har vi et bredt udvalg. Med et pejsesæt kan du nemt rengøre og holde din brændeovn ved lige.

Vores udvalg af brændeovnstilbehør

Har du små børn i husholdningen samtidig med, at du har en brændeovn, kan et børnegitter måske være en god investering. Brændeovnstilbehør i form af et børnegitter sikrer de mindste mod den varme ovn, uden at det har nogen betydning for varmeafgivelsen fra brændeovnen. Med et børnegitter som brændeovnstilbehør får du et sikkert hjem samtidig med, at du har en brændeovn.

Vores brændeovnstilbehør indeholder også forskellige underlag og gulvplader, som du kan placere på gulvet foran din brændeovn. På den måde undgår du glæder på gulvet, som både kan være brandfarligt og ødelægge dit gulv.

Hvis du vil give din brændeovn nyt liv, kan du overveje en piedestal til din brændeovn. Denne form for brændeovnstilbehør åbner op for flere muligheder for at have brændeovn. Med en hævet brændeovn får du hygge samtidig med, at den ikke optager for meget plads og ser tung ud.

En anden form for funktionel brændeovnstilbehør er en askestøvsuger. Den hjælper dig nemt med at fjerne aske fra brændeovn, pejse og grill.

Hvis du har flere spørgsmål til brændeovnstilbehør er du velkommen til at komme forbi en af vores butikker.