Radiatorer

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find den rigtige radiator i SILVAN

I SILVAN finder du et bredt sortiment af forskellige radiatorer til dit hjem. En radiator er som regel den primære varmekilde i dit hjem, og det er derfor vigtigt at din radiator fungerer optimalt. Før du køber en ny radiator, er der flere ting du bør overveje. Det er en god idé at måle op, der hvor man ønsker at ens radiator skal hænge. På den måde er du sikker på, at du får en radiator der passer præcis der hvor den skal hænge. I SILVAN finder du radiatorer i alle størrelser, former og prisklasser. Derudover har vi også et bredt udvalg af forskelligt tilbehør som termostater, ventilhus og ophæng.  


En radiator opvarmer dit hus med enten fjernvarme, varmepumpe, olie- eller gasfyr. Det er derfor forskelligt hvor meget det koster at have en radiator, fordi det afhænger af husets energikilde. I SILVAN har vi også el-radiatorer. Fordelen ved en el-radiator er, at du nemt selv kan placere den i dit hjem, det hvor du ønsker varme.

Tips til din radiator

For at få mest ud af din radiator som varmekilde er der flere ting, du nemt selv kan gøre. Mange er i tvivl om de skal skrue ned for deres radiator når de gerne vil lufte ud. Som udgangspunkt skal man skrue ned for sin radiator, hvis man skal lufte ud i hele huset, men der er dog enkelte undtagelser, hvor det ikke er nødvendigt. Nyere radiatorer har som oftest selv en regulator, der kan registrere, om der skal skrues ned for varmen hvis vinduet er åbent. Hvis du blot lufter ud i nogle minutter, er det ikke nødvendigt at skrue ned for varmen. 

Som udgangspunkt må du gerne selv montere din radiator. Oftest er varmesystemer dog ret komplekse, så det er altid en god idé at rådføre sig med en blikkenslager, inden man går i gang. I SILVAN kan vi godt lide at gøre det selv, så derfor har vi nogle tips til, hvordan du selv kan montere din radiator. For det første skal du altid sørge for at have tømt dit centralvarmeanlæg for vand. Derudover anbefaler vi at montere radiatorbæringerne på væggen, hvorefter du kan foretage resten af installationerne. Når du har installeret din radiator, skal du tænde for vandet igen men med lavt tryk.  

Sørg altid for at holde din radiator fri fra skidt og snavs. Du kan bruge en støvkost eller en børste der er beregnet til en radiator, til at holde din radiator ren med. Du kan vaske din radiator med en mikrofiberklud of nemt fjerne pletter på den hvide overflade med lidt opvaskemiddel. 

Har du flere spørgsmål til din radiator, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice eller komme forbi en af vores butikker.