Varmepumper

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Vælg den rigtige varmepumpe

En varmepumpe kan være en god ekstra varmekilde i din bolig, til de rum hvor varmen ikke når helt ind. En varmepumpe kan være med til at nedbringe dit varmeforbrug med op til 40 %, hvis man sammenligner med almindelige klimanlæg. I SILVAN har vi luft til luft varmepumper, som betyder at pumpen udvinder varmen i luften. Det fungerer ved, at installere varmepumpens ude del på ydersiden at dit hjem. Ventilatoren suger luften ind, som omdannes til varme. Herefter blæses den varme luft indenfor ved hjælp af en varmeveksler. 


Er du vant til, at dit hus opvarmes gennem traditionel opvarmning som f.eks. radiatorer, har du måske oplevet, at luften i perioder kan føles tung. Når du installerer en varmepumpe, vil du opleve en helt ny form for varme i dit hjem. En luft til luft varmepumpe opvarmer luften til den ønskede temperatur, og du kan derfor undgå alle komplikationer med dårligt indeklima. En varmepumpe er altså en investering der tilgodeser indeklimaet i din bolig som samtidig holdes fri fra fugt. 

I SILVAN kan du få en varmepumpe, hvortil der medfølger en fjernbetjening. På den måde kan du nemt styre din varmepumpe fra flere forskellige steder i huset. Derudover tilbyder vi også et program, som du kan købe til din smartphone hvorfra du kan styre din varmepumpe. Vi tilbyder også andet tilbehør til din varmepumpe som f.eks. en varmepumpeskjuler. På den måde kan du nemt gemme din varmepumpe væk.

Tips til din varmepumpe

Der kan være mange besparelser at hente med en varmepumpe. En varmepumpe bruger el for at holde gang i driften, men derudover leverer den over dobbelt så meget energi som den bruger. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke selv må installere din varmepumpe, men den skal installeres af en autoriseret installatør. Med en varmepumpe bidrager du til grøn energi, fordi den energi der anvendes ved en varmepumpe ikke belaster miljøet. 

Vi anbefaler altid at du overvejer placeringen nøje, inden du køber din varmepumpe. Selvom støjen fra en varmepumpe er minimal, bør man alligevel overveje at placere sin varmepumpe lidt strategisk. Undgå f.eks. at placere den ydre del lige ved dit soveværelse. Derudover bør du også placere den indre del et centralt sted i huset, hvis varmen skal nå rundt til flere rum.  

I forhold til vedligeholdelse, så kræver en varmepumpe minimal vedligeholdelse. Den indre del kan du holde fri fra støv med en mikrofiberklud. Filteret skal også rengøres en gang imellem, men mest efter behov. I forhold til den ydre del af din varmepumpe, skal du sørge for at der ikke kommer blade og skidt ind i ventilationen. 

Har du flere spørgsmål til din varmepumpe, kan du altid komme forbi en af vores butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig.