Affugtere

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Fjern fugt i dit hjem med en affugter

I SILVAN har vi et stort udvalg af forskellige affugtere til din bolig. En affugter kan du benytte ved høj luftfugtighed eller til at fjerne fugt og lugtgener. Hvis du har et rum i dit hjem, som har tendens til at blive fugtigt, som f.eks. et loftrum, en garage eller en kælder - kan en affugter måske løsningen. Inden du går ud og køber en affugter, er der flere ting du bør overveje. For det første bør du overveje, hvordan du gerne vil forbedre dit indeklima. De fleste anskaffer sig en affugter, hvis de har problemer med enten dårlig luft og overflødigt fugt. Derudover giver en affugter også en effektiv luftrensning. Der er også nogen, der anskaffer sig en affugter henover sommeren, da luftfugtigheden oftest er højere på denne årstid.  


Den anbefalede luftfugtighed er et sted imellem 45-50 %. Når luftfugtigheden kommer højere op end 50 % begynder mikroorganismer som svamp, mug og andre bakterier at vokser. Dette skaber grundlaget for et dårligt indeklima, som kan have stor betydning for især allergikere. Det kan også have store konsekvenser for ens bolig, der kan ende med at tage skade, som kan koste dyrt. Med en affugter undgår du nemt disse problemer, da en affugter nemt og enkelt sørger for at holde luftfugtigheden mellem 45 og 50 %.

Tips til din affugter

Når du køber en ny affugter, bør du overveje, hvor i dit hjem den skal placeres. For at få mest ud af din affugter bør den placeres strategisk i dit hjem, så den på den måde afdækker mest muligt. Undgå at placere din affugter i et lukket hjørne eller i bag et møbel. En affugter bør stå frit i rummet for at opnå den bedste ydeevne. I SILVAN kan du få en affugter, der kan dække helt op til 230 m2.  

Især i små lejligheder kan der være brug for en affugter. I små lejligheder udnytter man pladsen optimalt, og der laves mad, tørres tøj og tages bad på få kvadratmeter. Det betyder, at der meget hurtigt bliver fugtigt, og der kan fremkomme kondens og mug, som dannes ved den høje luftfugtighed. Med en affugter kan du nemt omdanne den dårlige luft til ren og frisk luft.  

Der kan også være god grund til at få en affugter i garagen. Det er de færreste der tænker på, at fugtniveauet i garagen har indflydelse på levetiden på din bil. Alt metal ruster hurtigere i fugtige omgivelser, men med en affugter kan du holde luftfugtigheden på det rigtige niveau.  

Har du flere spørgsmål til din affugter er du velkommen til at skrive til vores kundeservice eller komme forbi en af vores mange butikker