Ventilatorer

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af ventilator

I SILVAN har vi et stort udvalg af forskellige former for ventilatorer. Med en indendørs ventilator får du en udluftningskanal, der sørger for at holde dit hjem fri fra fugt. Der er flere fordele ved at investere i en ventilator. I SILVAN kan du få en ventilator specielt til dit badeværelse eller til andre opholdsrum i din bolig. En ventilator behøver ikke at være en støjkilde, da den sagtens kan køre med høj styrke og samtidig være lydsvag. Derudover kan du selv indstille din ventilator til det fugtniveau som du ønsker. Du kan også nemt automatisere din ventilator, så den selv tænder når det indendørs fugtniveau er for højt. Du kan med fordel vælge en ventilator, med kuglelejer som sikrer en lang levetid.  


I SILVAN kan du også få en multifunktionel ventilator, som har seks ventilationsløsninger. Du kan nemt veksle mellem funktionerne. Du skal blot løfte det lille dæksel af, og vælge den ønskede funktion manuelt. Før du køber en ventilator, bør du undersøge, om den skal monteres i loftet eller i væggen. Den eneste forskel der er, på en ventilator der skal sidde i væggen og en ventilator der skal sidde i loftet, er lukkespjældet som kun er beregnet til vægmontage. Lukkespjældet forhindrer, at der kommer træk ind, men skal afmonteres for at undgå at der kommer kondensvand i motoren.  

I SILVAN får du en ventilator i et tidløst design, så den kan holde i din bolig i mange år.

Skab godt indeklima med den rigtige ventilator

I hjemmet er det vigtigt, at vi har et godt og sundt indeklima. Med en ventilator er du sikret et bedre indeklima, der sørger for at nedsætte risikoen for sygdomme og vejrtrækningsproblemer.  

Selvom en ventilator hjælper dig godt på vej til et bedre indeklima, er der også flere ting, du selv kan gøre for at skabe et godt indeklima. Som det første kan du sørge for at lufte ud - gerne flere gange dagligt. Hvis du sørger for, at have gennemtræk flere gange om dagen nedsætter du risikoen for, at der danner sig fugt i dit hjem. I nogle hjem kan det være svært at skabe gennemtræk, som f.eks. i en lejlighed. Derfor kan du med fordel investere i en ventilator. 

I løbet af en hel dag samler der sig hurtigt en masse fugt fra forskellige aktiviteter i hjemmet. Madlavning, brusebade og tørring af tøj er alt sammen med til at afgive fugt i din bolig. Med en indendørs ventilator sørger du for at komme af med fugten, så der ikke dannes grobund for mug og andre mikroorganismer. En ventilator sørger altså for at holde fugten nede og forbedre dit indeklima. 

Har du flere spørgsmål til din ventilator, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker.