Blomsterfrø, Sommerblomster, mix

Sælges i perioden 15-01 til 01-07

  • Med pollenfri solsikker, kornblomster og andre sorter
  • Såtidspunkt: april-maj
  • Blomstringsperiode: juli-september
  • Rækker til ca. 10 m
<h2>Skab et smukt bed med sommerblomster</h2><p>Er du på udkig efter en frøblanding, som giver dig et smukt bed med adskillige sorter af sommerblomster? Så har du fundet gode frø til opgaven! Her får du et mix af sommerblomster, som giver dit bed masser af farve og liv. Dette mix af sommerblomster består blandt andet af pollenfri solsikker, kornblomster og andre sorter, som bliver mellem 40-60 cm høje. Denne blanding er også velegnet som snitblomster. Den smukke frøblanding er ideel til nybegyndere, da den ikke kræver forspiring og kan sås direkte i dit bed. Denne pakke frø rækker til ca. 10 meter sommerblomster.</p><br><h2>Dyrkning og blomstring</h2><p>Blandingen her sås i perioden april-maj, og du kan med fordel så den over flere omgange, så du har blomster hele sommeren. Ryst din frøpose før du åbner den. For at opnå et smukt resultat skal frøene sås tyndt og ikke dybere end 0,5 cm. Vi anbefaler, at du sår dine frø i rækker eller grupper med en afstand på 15 cm. Dine frø vil begynde at spire efter 7-14 dage, afhængigt af sorten og temperaturen. Du skal huske at holde jorden fugtig til alle sorter er spiret. Du kan forvente en blomstringsperiode fra juli til september.</p>
Have & fritid / Blomster, planter & krukker / Blomsterløg & blomsterfrø
36,95
36.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Skab et smukt bed med sommerblomster

Er du på udkig efter en frøblanding, som giver dig et smukt bed med adskillige sorter af sommerblomster? Så har du fundet gode frø til opgaven! Her får du et mix af sommerblomster, som giver dit bed masser af farve og liv. Dette mix af sommerblomster består blandt andet af pollenfri solsikker, kornblomster og andre sorter, som bliver mellem 40-60 cm høje. Denne blanding er også velegnet som snitblomster. Den smukke frøblanding er ideel til nybegyndere, da den ikke kræver forspiring og kan sås direkte i dit bed. Denne pakke frø rækker til ca. 10 meter sommerblomster.


Dyrkning og blomstring

Blandingen her sås i perioden april-maj, og du kan med fordel så den over flere omgange, så du har blomster hele sommeren. Ryst din frøpose før du åbner den. For at opnå et smukt resultat skal frøene sås tyndt og ikke dybere end 0,5 cm. Vi anbefaler, at du sår dine frø i rækker eller grupper med en afstand på 15 cm. Dine frø vil begynde at spire efter 7-14 dage, afhængigt af sorten og temperaturen. Du skal huske at holde jorden fugtig til alle sorter er spiret. Du kan forvente en blomstringsperiode fra juli til september.

Tekniske spec attributer

BlomstringsperiodeSensommer
FarveMix
Højde60-80 cm
SåtidApril-maj
Varenummer7290#5342417

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)18
Pakkelængde (cm)0.8
Pakkevægt (kg)0.005
Pakkebredde (cm)12.5