Ridder, Badeforhæng, hvid, 200x180 cm

  • Badeforhæng af polyester m. mønstret struktur
  • Med huller til ophæng på brusestang
  • Hvid
  • H: 200 cm x B: 180 cm
<h2>Pryd badeværelset med et simpelt, hvidt badeforhæng</h2><p>Hvis du vil undgå at stå med et vådt gulv, efter du har været i et dejligt, langt bad, så kan du nemt afskærme for vandet med et Aquamod-badeforhæng fra Ridder. Derudover vil badeforhænget også holde på varmen, så du ikke fryser under badet. Det hvide forhæng har en simpel, mønstret struktur i form af små firkanter, som vil fremstå elegant og enkelt på dit badeværelse. Produktet måler 200 x 180 cm.<br><br>Badeforhænget er fremstillet i 100 % polyester, som er vandafvisende og derfor praktisk at bruge til brusekabinen eller over badekarret. Forhænget falder pænt, da der er syet et bånd ind nederst, som skaber tyngde. Du kan nemt montere badeforhænget på din brusestang, da det er forsynet med huller til ophæng – du skal bare huske at købe <a href="https://www.silvan.dk/badevaerelse/badevaerelsestilbehoer/brusestaenger-og-forhaeng">badeforhængsringe</a> separat. Du kan vaske badeforhænget ved op til 60 °C i vaskemaskinen og herefter stryge det ved lave temperaturer.</p>
Badeværelse / Badeværelsestilbehør / Badeforhæng
249,95
249.95
Price Runner

Relaterede produkter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Andre kunder så på

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Pryd badeværelset med et simpelt, hvidt badeforhæng

Hvis du vil undgå at stå med et vådt gulv, efter du har været i et dejligt, langt bad, så kan du nemt afskærme for vandet med et Aquamod-badeforhæng fra Ridder. Derudover vil badeforhænget også holde på varmen, så du ikke fryser under badet. Det hvide forhæng har en simpel, mønstret struktur i form af små firkanter, som vil fremstå elegant og enkelt på dit badeværelse. Produktet måler 200 x 180 cm.

Badeforhænget er fremstillet i 100 % polyester, som er vandafvisende og derfor praktisk at bruge til brusekabinen eller over badekarret. Forhænget falder pænt, da der er syet et bånd ind nederst, som skaber tyngde. Du kan nemt montere badeforhænget på din brusestang, da det er forsynet med huller til ophæng – du skal bare huske at købe badeforhængsringe separat. Du kan vaske badeforhænget ved op til 60 °C i vaskemaskinen og herefter stryge det ved lave temperaturer.

Tekniske spec attributer

Bredde180 cm
FarveHvid
Højde200 cm
MaterialePolyester
ModelAquamod
SortimentFair pris hver dag

Mål attributer

Pakkehøjde (cm)35
Pakkelængde (cm)4
Pakkevægt (kg)0.573
Pakkebredde (cm)23