Brusesæt

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Optimér din badeoplevelse med Silvan

I Silvan finder du alt til en skøn badeoplevelse. Hvis både armatur og brusestangsæt trænger til udskiftning, finder du f.eks. komplette brusesæt med armatur, brusestangsæt, håndbruser og hovedbruser. Hvis armaturet kan endnu, har vi også sæt, der blot indeholder håndbruser og slange, så du ikke behøver at udskifte det hele. Om du er til et klassisk brusesæt i krom, eller gerne vil skille dig lidt ud med et brusesæt i sort eller guld, finder du det her. Se hele udvalget her, og forny badeværelset med et nyt brusesæt fra kendte mærker som Grohe, Damixa, Adora og Hansgrohe.

Det skal være en fornøjelse at gå i bad – og det helt rigtige brusesæt kan gøre hele forskellen. I Silvan har vi mange forskellige udgaver, der passer til ethvert behov. Du finder nemlig både sæt med og uden blandingsbatteri, og med og uden hovedbruser – altså kan du helt sikkert finde en løsning, der passer dig. Og der kan være mange gode grunde til at udskifte brusesættet i badeværelset. Om det er på grund af renovering eller blot en lille opgradering, kan et nyt brusesystem have positive indvirkninger på både din badeoplevelse samt miljøet og pengepungen, da mange nyere modeller kommer med indbygget vandsparer.

Hvad er et brusesæt?

Et brusesæt kan være og indeholde flere ting. Som udgangspunkt findes der to udgaver: et brusestangsæt og et komplet brusesæt. Herunder kan du læse om forskellen på de to slags, så du er klædt bedre på til at vælge den rigtige løsning for dig.

Brusestangsæt

Et brusestangsæt indeholder som oftest et brusehoved samt bruseslange, en stang og en justerbar glider, eller holder til brusehovedet. De fås i mange forskellige afskygninger, der passer til enhver stil. Nogle sæt indeholder også en hovedbruser, der sidder i toppen af stangen. Hovedbruseren giver en ”regn-effekt”, hvor vandet falder blødt ned over dig fra oven – i ægte wellness-stil, blot hjemme hos dig selv. Du kan få brusestangsæt både med den klassiske krom-overflade, men du kan også få dem i sort, der skaber lidt kontrast, hvis du f.eks. har et lyst badeværelse.

Komplet brusesæt med termostat

Et komplet brusesæt indeholder alt det, et brusestangsæt indeholder samt et blandingsbatteri eller armatur – og de kan også fås både med og uden hovedbruser. Her får du altså hele pakken. I Silvan har vi mange forskellige komplette brusesæt fra bl.a. Damixa, Grohe, Hansgrohe og Adora. Du finder også mere prisvenlige modeller fra f.eks. Desá. Når det kommer til et komplet brusesæt med blandingsbatteri, findes der også mange forskellige modeller, alt afhængigt af din smag. I vores sortiment finder du naturligvis nogle med den klassiske krom-overflade, men også modeller i sort, guld og rosa-guld – der er altså noget til enhver smag og enhver pengepung.

Hvilket brusesæt skal du vælge?

Hovedbruser, håndbruser, med og uden armatur – der findes rigtig mange muligheder, når det kommer til brusesæt. Hvilken type du skal vælge, afhænger af dit behov. Der er dog nogle overvejelser, du kan gøre dig, inden du køber et nyt udstyr til badeværelset.

  • Foretrækker du et sæt med både hovedbruser og håndbruser?
  • Skal det være et komplet sæt med blandingsbatteri?
  • Hvilken prisklasse skal det ligge i? Her kan du tage med i overvejelserne, om det er til brug hver dag i hjemmet, eller til brug i perioder – f.eks. i et sommerhus eller lignende.
  • Har du brug for forskellige stråletyper?
  • Ønsker du en indbygget vandsparefunktion?

Når du kan svare på ovenstående spørgsmål, er du godt klædt på til at vælge den helt rette løsning til dit behov. Hvis du ønsker et brusesystem med indbygget vandsparer, bør du være opmærksom på vandtrykket i dit hjem. Hvis trykket er lavt, kan det føles endnu lavere, hvis der er indbygget vandsparer. Hvis du dog netop har forelsket dig i et brusesæt med vandsparer, men har lavt vandtryk, kan du heldigvis som oftest blot pille vandspareren ud – den sidder typisk som et lille filter mellem brusehoved og -slange.

Rengør badet med naturlige midler

Hvor der er vand, kommer der kalk. Og det gælder især badeværelset. Men der er heldigvis råd for at komme kalken til livs – og endda med naturlige midler. Husholdningseddike er et vidundermiddel, når det kommer til at fjerne kalk i badeværelset. Hvis brusehovedet er kalket til, kan du blot skrue det af, lægge det i en skål eller spand og hælde eddike ved. Virkningstiden afhænger af, hvor tilkalket hovedet er. Du kan evt. gentage processen, hvis første omgang ikke var nok.

Også på selve blandingsbatteriet er det svært at undgå kalk. Her kan du med fordel væde noget køkkenrulle med husholdningseddike og lægge det omkring der, hvor kalkaflejringerne sidder. Lad det virke, og brug evt. en svamp til at skrubbe resterne af – vær dog opmærksom på ikke at bruge en for hård svamp, så du ikke risikerer at ridse dit armatur. For at modvirke kalkaflejringer, er det en god idé at skylle armaturet med varmt vand efter badet for at fjerne snavs og sæberester. Tør det herefter godt af med et blødt håndklæde – så går der væsentligt længere tid imellem afkalkningerne af din bruser.