Brusesæt

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Et brusesæt kan løfte og skabe den perfekte badoplevelse men et gammelt, slidt og tilkalket brusesæt kan være den rene katastrofe på badeværelset. Hvis din bruser trænger til at blive udskiftet, eller hvis du skal renovere dit badeværelse, kan du med rette se nærmere på vores store udvalg af brusesæt i SILVAN.

Vi fører brusesæt i alle prisklasser og i velkendte og anerkendte mærker såsom HANSGROHE, DAMIXA, GROHE, DESA og mange flere. Vores store sortiment gør det muligt for dig at finde netop det brusesæt, der passer perfekt til både dit badeværelse og dine behov.

Find det perfekte brusesæt

Brusesæt findes i alverdens former og farver og de fleste indeholder et brusehoved, en brusestang og en bruseslange. Der bliver skabt brusesæt i klassiske former og tidløse designs og i nymoderne of mere vovede designs.
Du har derfor rig mulighed for at finde netop det brusesæt, der passer allerbedst til dit badeværelse. Det er både funktionelt men må gerne fremstå eksklusivt og lækkert, så man har lyst til at tage et bad derude.

Derudover kan du få brusesæt, der både indeholder hovedbrusere med en vidunderlig bruseregn og håndbrusere, der er nemme og bekvemme til badet.
Vigtigst af hele brusesættet er brusehovedet. Du kan få brusehoveder, der har en antikalk-funktion hvor både vedligeholdelse og rengøring er blevet nemmere og hurtigere. Derudover kan du ofte vælge mellem flere forskellige stråletyper, så du opnår det bedste og mest behagelige bad.

Hvis du har spørgsmål til valget af brusesæt eller blot har yderligere spørgsmål til vores store udvalg af brusesæt, kan du med rette besøge din nærmeste SILVAN.
Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at hjælpe og rådgive dig med valget af brusesæt, så du kan få skabt det perfekte bad.