Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find et stort udvalg af badeværelsesmøbler hos Silvan

Badeværelsesmøbler er nødvendige i alle badeværelser. Det er lige fra håndvaske og spejle, som ethvert badeværelse skal have, til praktiske og flotte badeværelsesskabe og badmøbelsæt. Moderne badeværelser er i dag ikke bare et praktisk rum. I dag er der også fokus på hygge, design og kvalitet. Det skal også afspejle sig i badeværelsesmøblerne, der i høj grad er med til at skabe stilen i badeværelset. Her bør du altså ikke gå på kompromis, men vælge de badeværelsesmøbler, som du drømmer om i rummet. Heldigvis har vi i Silvan et bredt og varieret udvalg af badinteriør, som passer ind i mange typer af badeværelser – stort som lille.

Når du skal finde de rette badeværelsesmøbler, skal du vælge dem ud fra den stil, som du har på badeværelset. Det kan f.eks. være en klassisk eller moderne stil. Du kan også vælge et bestemt farvetema i badeværelsesmøblerne. Det vigtigste er, at du skaber en sammenhæng mellem badeværelses stil og badeinteriøret. Desuden er det også vigtigt, at du køber helt særlige møbler til badeværelset, da de skal være modstandsdygtige over for fugten i badeværelsets indeklima. Det kan almindelige møbler ikke holde til, så derfor bør du vælge badinteriør, som er lavet til at kunne være på badeværelser. Eksempelvis er det bedst at vælge en skammel i plast fremfor i træ.

Sådan får du mere plads på badeværelset med badeværelsesskabe

At få plads til alle sine ting til de daglige gøremål på badeværelset kan godt være lidt af en udfordring. Du skal jo både have plads til håndklæder, parfume, shampoo, voks, barbergrej, og hvad du nu ellers bruger til morgentoilette. Men hvordan skal du så få plads til alle disse genstande? Her er badeværelsesskabe en god løsning. Du kan både finde højskabe, underskabe og overskabe. På det store badeværelse er det en god idé at vælge et højskab, der har masser af opbevaringsplads. Til et lille badeværelse kan et underskab eller overskab være en smart og pladsbesparende løsning til opbevaring.

Du kan finde badeværelsesskabe i farver som hvid, sort, grå og træfinish i vores sortiment. Derudover har vi også skabe i forskellige stilarter – både den mere moderne stil og et klassisk design. Især grebet er med til at definere stilen, så her skal du overveje, om du leder efter en særlig form for greb. Generelt har skabe en stor betydning for stilen på badeværelset. Derfor bør du være omhyggelig i dit valg af badeværelsesskab. Badeværelsesskabe kan være en nem og relativt billig måde at få et flottere og mere stilfuldt rum, som kan forny og genopfriske badeværelset.

Se vores badmøbelsæt i alle størrelser og typer

Vil du gerne samle alle badeværelsesmøbler i et og samme møbel? Så skal du have fat i et badmøbelsæt. Fordelene ved et badmøbelsæt er, at du får flere badeværelsesmøbler i en løsning, og at du får dem i samme stil. Du kan få badmøbelsæt i forskellige størrelser og med forskelligt tilbehør. F.eks. kan du finde badmøbelsæt med vask, spejl, underskab og flere skuffer og låger. Derudover kan du også finde badmøbelsæt i store og små størrelser. Badmøbelsæt kan bruges i alle størrelser af badeværelser, men passer især godt til det lille badeværelse, da du får masser af opbevaringsmuligheder uden at optage særligt meget plads.

Er I flere, som bruger håndvasken dagligt, kan I vælge et badmøbelsæt med to håndvaske. Det giver mulighed for, at både du og din partner eller børn kan bruge håndvasken samtidig. Så er I fri for at vente i lang tid på, at den anden bliver færdig på toilettet. Vi har møbelsættene i et væld af stilarter og prisklasser – lige fra det helt eksklusive til det prisvenlige badmøbelsæt. Du kan også vælge mange typer og design af greb til badmøblerne. Vi har både badmøbelsæt med en eller flere låger, hvor du har plads til det store eller lille udvalg af badtilbehør.

Find en håndvask til lige akkurat dit badeværelse

Det er svært at forestille sig et badeværelse uden en håndvask. Håndvasken er obligatorisk i WC-rummet, for at der kan være den rette hygiejnestandard. Højst sandsynligt har du allerede en håndvask på WC’et, men det kan være, at det er ved at være på tide, at den skal udskiftes. Hos Silvan kan du finde flere typer håndvaske, der både kan monteres direkte på væggen, på et underskab eller som en del af et badmøbelsæt. Håndvaskene har forskellig størrelse med en stor eller lille balje. Nogle af håndvaskene har en kant, hvor du kan placere krus til tandbørsten, håndsæbe og andet tilbehør.

Alle vores håndvaske har overløb, som sørger for, at der er mindre risiko for, at håndvasken skvulper over. Designmæssigt adskiller vaskene sig fra hinanden. Vi har firkantede håndvaske og mere runde håndvaske, som tilføjer hvert sit udtryk til badeværelset. Husk også at tilføje håndvaskarmatur til vasken, der passer til stilen i rummet. Vi har håndvaskarmaturer i messinglook, sort, hvid og stål. Håndvaskarmaturerne findes også med sensor, hvor du er fri for manuelt at åbne og lukke for vandet. Dermed kan du sammen med håndvasken skabe en helt unik stil på badeværelset, som virkelig vil blive bemærket.

Hvilket spejl eller spejlskab skal du vælge?

Et badeværelsesspejl har mange funktioner. Dens primære funktion er naturligvis, at du kan se dig selv, når du er ved at gøre dig klar. Men samtidig kan det også være et designelement på badeværelset. Det kan også få badeværelset til at virke større, hvilket især er en fordel på små badeværelser. Vi har et stort sortiment af badeværelsesspejle – store som små og runde som firkantede. Vil du gerne have et badeværelsesspejl, hvor du kan se alle detaljer, anbefaler vi, at du vælger et spejl med indbygget lys. Et spejl med indbygget lys oplyser ansigtet forfra, så der ikke er så meget skygge, som dækker ansigtet til.

Vil du gerne have en smart to-i-en-løsning, skal du vælge et spejlskab. Et spejlskab giver dig mulighed for, at du kan opbevare dine toiletgenstande inde i selve skabet. Derudover kan du bruge lågerne med spejloverflade som et helt almindelige spejl. Vi har både store og små spejlskabe med op til tre låger. En af de store fordele med et spejlskab er, at det er pladsbesparende. På et lille badeværelse får du altså en hel del mere plads ved at vælge et spejlskab. Du kan vælge spejlskab med og uden indbygget lys til at oplyse spejlet.