Håndvaske

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Vælg den rigtige håndvask

I Silvan har vi et stort udvalg af forskellige håndvaske. Når du skal købe en ny håndvask er der flere forskellige overvejelser at gøre sig. Skal den kun være funktionel eller skal den også have et designmæssigt element? Alle vores håndvaske kommer i forskellige former og størrelser, så du kan helt sikkert finde en håndvask der passer til dine behov. Vi har både håndvaske der skal nedfældes og til vægmontering, så du kan få den håndvask du har brug for.

Inden du går ud og køber din nye håndvask, er det altid en god idé at overveje hvor i huset den skal installeres og om der f.eks. er børn i husholdningen der skal bruge den. Som det første skal du altid måle op, så du ved hvilken størrelse din nye håndvask skal have. Det ville være ærgerligt at komme hjem med en håndvask der ikke passer til hullet i ens køkkenbord. Derudover bør du overveje om din håndvask skal monteres ned i en bordplade, på væggen eller ovenpå en bordplade. Vi anbefaler klart en håndvask med nedfældning til børnefamilier, så alle familiemedlemmer nemt kan få vasket hænder.

Sådan monterer du din håndvask

Hvordan du monterer din nye håndvask kommer an på, hvad det er for en model, du har købt. Her gennemgår vi hvordan, du selv nemt kan montere en håndvask med nedfældning.

  1. Hvis der ikke er et hul, der hvor vasken skal være, skal du som det første ligge vasken på bordet og afmærke hvor den skal være. Husk at trække et par ekstra mm fra, så den ikke falder igennem hullet.
  2. Herefter borer du et hul i bordpladen på indersiden af stregen, så stiksaven kan komme igennem. Herefter skærer du hullet ved at fælge optegningen.
  3. Efter du har skåret hullet, tjekker du om håndvasken passer til hullet og at den ikke falder igennem
  4. Inden du monterer vasken i bordpladen sætter du afløbsrist og slange på vasken.
  5. Nu er du klar til at fastgøre din håndvask. Først skal du fuge langs håndvaskens krage. Herefter kan du placere din håndvask i hullet og skrue spændebeslagene på.
  6. Til sidst monterer du vandlås og afløbsslange.

 

Tips til rengøring af din håndvask

Det er vigtigt at holde sin håndvask ren, da der igennem hele dagen bliver hældt diverse flydende væsker ned igennem. Du kan nemt holde din håndvask ren ved at rengøre den med en skuresvamp og noget opvaskemiddel. Skrub vasken grundigt med sæben og skyld godt igennem bagefter. Har du genstridige pletter eller kalk i din håndvask kan du med fordel anvende et par spiseskefulde bagepulver. Lad bagepulveret sidde på pletterne i nogle minutter og skrub herefter grundigt med en opvaskebørste og varmt vand. Du kan også hælde en smule citronsyre på dine kalkpletter, hvis de ikke løsner dig. Inden du anvender syre i din håndvask, anbefaler vi dog altid at tjekke om materialet tåler syre.

Har du flere spørgsmål til din håndvask, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker.