Lamelgardiner

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Fleksibelt og enkelt design med lamelgardiner

Lamelgardiner er et yderst populært gardinvalg til store vinduespartier. Lamelgardiner består af flade, lodrette lameller, det let kan drejes og justeres alt efter lysindfaldet. De er derfor en meget fleksibel gardinløsning, hvor du let og præcist kan skærme for solen eller indkig ude fra, uden at du mister dit udsyn. Lamelgardiner er derfor et populært valg i stuer og spisestuer, hvor der er store vinduer. Gardinerne kan også trækkes helt fra og ud til siden, når de ikke er i brug. Lamelgardiner fås i flere forskellige bredder, farver og størrelser. De kan derfor let passe ind i dit hjem og din indretning. Lamelgardiner kan også have en mørklæggende effekt, og er derfor også velegnede til soveværelset.

Vi forhandler lamelgardiner i mange forskellige størrelser, så de kan passe til alt fra store vinduespartier til panoramavinduer. De fleste er fremstillet aluminium og polyester. Det giver et flot og let udtryk til lamelgardinerne og gør dem lette at rengøre og vedligeholde. En af fordelene ved lamelgardiner er også, at de er lette at tilpasse i længden og kan derfor passe til mange forskellige vinduer. Gardinernes lette og enkle udtryk gør dem til en harmonisk del af din indretning. Alle vores lamelgardiner er lette at indstille med en drejepind, så du kan regulere hvordan de skal være, alt efter lysindfaldet og rummet.

Sådan måler du op og monterer dine lamelgardiner

Før du vælger lamelgardiner, er det vigtigt at du måler dit vindue nøjagtigt op, så du er sikker på at bestille de korrekte mål. Vi anbefaler derfor altid at tage de samme mål minimum to gange. Du bør måle toppen og bunden af vinduet for at finde den rette størrelse. Skal lamelgardinet monteres indvendigt, bør du som hovedregel fratrække 1 cm fra dit mål. Kan du ikke finde et lamelgardin, der passer til dine mål, kan du selv tilpasse gardinet i størrelsen. Desuden er det vigtigt, at dine lamelgardiner har den rette længde. Vi anbefaler at de hænger 1-3 cm fra gulvet. Har vi ikke den længde, der passer til dit vindue, kan du selv afkorte dem.

Lamelgardiner er meget lette at montere, hvad enten de skal hænge i loftet, fra væggen eller vindueskarmen. Det første du skal gøre, når du monterer dine nye lamelgardiner er at måle, hvor stangen skal sidde, og derefter skrue beslaget fast i væggen. Herefter kan du let montere gardinstangen. Som oftest kan denne blot klikkes fast på beslaget. Det er altid vigtigt at du måler nøjagtigt når du monterer beslagene, så de hænger helt lige og ud for hinanden. Ellers kommer gardinstangen til at hænge skævt, og lamellerne kan derfor få forskellige afstande til gulvet. Når gardinstangen er på plads kan du sætte lamellerne fast, og så er du klar til at afprøve dine nye gardiner.