Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Få den indretning du drømmer om hos Silvan

At indrette hjemmet personligt er utroligt vigtigt. Det er med indretningen, at du giver hjemmet karakter, stil og personlighed. Dermed bør du bestemt prioritere indretningen i din bolig, så du kan få et hyggeligt og flot hjem, som du føler dig hjemme i. F.eks. skal hjemmet indrettes med plakater, billeder, hylder, spejle, lys og meget andet. Alt dette kan du finde hos Silvan. Indretning handler om æstetik, men også at skabe orden og system i de mange ting i hjemmet. Vi har et stort udvalg af produkter i høj kvalitet, der kan sørge for, at du får det hjem, som du drømmer om.

Foretrækker du den minimalistiske nordiske stil? Eller er du mere til den farverige stil med masser af nips og pyntegenstande? Uanset hvad du kan lide, kan du finde det interiør, du søger, hos os. Bl.a. har vi puder og plaider i alle mulige farver og mønstre, spejle i mange former og størrelser og praktiske kontorartikler. Vi har også dekorative elementer, som du kan tilføje til boligen. Trænger du til endnu mere liv og farver i hjemmet, kan du se i vores udvalg af stueplanter. Stueplanter er den perfekte måde at give et ellers lidt kedeligt og gråt rum masser af karakter.

Hæng din fladskærm op på væggen med et TV-ophæng

Har du et TV, som du gerne vil hænge op på væggen? Så kan du hos Silvan finde et stort udvalg af TV-ophæng. Der er mange fordele ved at hænge et TV op på væggen. Eksempelvis optager du ikke plads på gulvet, og rent æstetisk ser det også flot ud i rummet, hvis TV’et er hængt op på væggen. Du er også fri for at skulle fjerne en masse støv fra et eventuelt TV-bord eller en TV-reol. Der medfølger normalt et monteringssæt til TV-ophænget, men ellers skal du huske at købe nogle gode skruer og rawlplugs.

Der findes forskellige typer af TV-ophæng. Der er den helt klassiske model, hvor TV’et hænger fast et sted på væggen, uden at du har mulighed for at bevæge det rundt. En anden variant af TV-ophæng er et ophæng med udtrækning eller vip-funktion, hvor du kan tilte og ændre TV’ets vinkel. TV-ophængene kan klare forskellige belastninger, og de passer til flere størrelser af fladskærme. Vi har ophæng fra 13’’-70’’, så der skulle gerne være et ophæng til de fleste former for fladskærme. Den maksimale bæreevne veksler fra ophæng til ophæng, så du skal være opmærksom på denne faktor, før du køber et TV-ophæng.

Find flotte billedrammer til dine plakater hos os

Billeder og malerier på væggene er det, som er med til at give rummet karakter, personlighed og farve. Hvis du derfor er til kunst på væggene, kan du med fordel få flotte billeder i dit hjem. Det er oplagt at få plakater op at hænge, hvis du skal have billeder på væggen, da de er nemme at anskaffe og hænge op. Her er det en god idé at finde en billedramme til plakaten, da det gør, at plakaten er meget flottere på væggen. Hos Silvan har vi flere typer af billedrammer til plakater med både sorte rammer og trærammer.

For at hænge billeder godt op på væggen kan du bruge billedophæng eller klæbesøm. Du kan også bare bruge et helt almindeligt søm, men fordelen ved et særligt billedophæng er, at billedet hænger flottere og bedre på væggen. Klæbesøm har den særlige fordel, at du er fri for at slå et søm i væggen eller at bore i den. I nogle lejeboliger er det ikke muligt at lave huller i væggen, så her er klæbesøm en rigtig god mulighed. Klæbesøm kan meget nemt og hurtigt fjernes fra væggen efter brug.

Skab hygge med levende lys, puder og plaider

Hygge i hjemmet er vigtigt i Danmark, da vi tilbringer så mange timer indendørs – især i de mørke og kolde måneder. Samtidig er det vigtigt, at der er lys indenfor om vinteren, da det er med til at give dig energi og glæde. Levende lys og lanterner er en fantastisk måde at få både hygge og lys i hjemmet på. Der er en særlig glød i levende lys, som giver en helt speciel stemning i hjemmet. Vil du gerne undgå at have levende lys indendørs, har vi også LED-bloklys. LED-bloklys minder meget om levende lys, men du slipper for stearinlysets sod og kemikalier.

En anden måde at skabe hygge i boligen er med pyntepuder og plaider. Pyntepuder bruges i sofaen eller i lænestolen, så du kan sidde mere behageligt. Derudover pynter de også på sofaen. Plaider har – ligesom pyntepuder – både en æstetisk og praktisk funktion. Du kan varme dig med et tæppe på de kolde vinteraftener, og du kan også få varmen udenfor på de køligere sommeraftener med et tæppe. Plaider er desuden flotte på sofaen eller lænestolen, hvis du sørger for at vælge en type, som passer til din stil. Vi har dem i mange farver og mønstre.

Få stil og orden i hjemmet med spejle og hylder

I indretning af hjemmet er spejle og hylder helt centrale. Hvis du ikke allerede har et spejl, vil du hurtigt komme til at mangle et. Især er det rart at have et stort, aflangt spejl, hvor du kan se hele din krop. På denne måde kan du bedre se, om kjolen eller bukserne sidder helt rigtigt. Et spejl er også med til at gøre, at boligen synes større, og samtidig kan et flot spejl løfte hele hjemmets indretning. I vores sortiment har vi spejle med sorte, hvide og guldfarvede rammer. Find et spejl, som passer ind i din indretning.

Hylder er også vigtige for hjemmets indretning. Med de rette hylder kan du få plads til alle dine ting, såsom bøger, stueplanter og pyntegenstande. En fordel ved hylder er, at du ikke optager plads på gulvet til opbevaring. Det ser også flot ud, når hylderne hænger på væggen med pynt eller bøger. Vi har hylder i materialer som massiv eg, fyr og bøg. Du kan finde dem uden maling i råt træ eller i farver som sort og hvid. Husk også at tilkøbe hyldeknægte til hylderne, så de kan monteres på væggen. Vi har også et stort sortiment af hyldeknægte.