Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Detaljerne skaber indretningen

En bolig føles ikke som et rigtig hjem, før alle dine personlige pynteting og nips er på plads.

De store møbler er selvfølgelig en stor og vigtig del af indretningen, når du skal skabe dig et funktionelt hjem men du må ikke glemme boligtilbehøret. Det er de mindre ting, der skaber detaljerne og gør at hjemmet bliver personligt og fyldt med sjæl.

Vis din personlige stil gennem indretningen

Hjemmet er det sted du virkelig kan vise din personlige stil frem for dine gæster og det kan både være møblerne i stuen men også ved hjælp af boligtilbehøret. Boligtilbehør er også en god og billig måde at friske hjemmet op med de nyeste trends inden for boligindretning.

Her i kategorien kan du finde et stort udvalg indenfor indretning, så du kan skabe masser af personlighed, hygge og stemning i hjemmet. For eksempel kan pyntepuder gøre sofaen lidt hyggeligere eller måske en dejlig varm plaid, som du også kan tage om dig på kølige aftener.

I vores store udvalg af skind, kan du finde det der netop passer til din lænestol eller bænk eller hvad med et lækkert, blødt skind på gulvet. Derudover kan du også finde hynder i skind og fake-fur til for eksempel spisestolene.

Til spisebordet eller vindueskarmen kan du også finde flotte vaser og lysestager, som både pynter og skaber hygge i dit hjem. Eller hvad med et spejl i entreen eller stuen? Spejle er blevet populære i indretningen og placeret på de rigtige steder, kan et spejl blive et lille kunstværk i sig selv.

Med vores store udvalg inden for indretning og boligtilbehør kan du skabe masser af personlighed, hygge og stemning i dit hjem og friske indretningen op med lidt fornyelse i farver og udtryk af nips og tilbehør.

Fuldend din indretning med småmøbler

Det kan som sagt være de mindre ting, der er med til at fuldende indretningen og småmøbler er det lille ekstra, som man ofte står og mangler for en gennemført indretning. Måske du lige står og mangler et bakkebord eller sidebord, hvor du kan stille din yndlingsvase eller hvad med en flot puf ved sofaen, som enten kan bruges som ekstra siddeplads ved sofabordet eller som du kan lægge fødderne op på, når du vil slappe af.

I vores Home Decor sortiment finder du begge dele samt mange andre produkter til at skabe din helt egen personlige indretning. Fælles for produkterne er at de er i et flot, moderne design i en god kvalitet. Så tag et kig rundt i kategorien, for at få nye ideer til indretningen.