Festartikler & festpynt

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find festartikler og festpynt til din fest hos Silvan

Til din fest skal der naturligvis være masser af pynt, så der kan skabes den rette stemning. Det er uanset, om der er tale om den helt store fest som bryllup, konfirmation og runde fødselsdage, eller om der er tale om de mindre fester i løbet af året. Hvis du skal holde en børnefødselsdag, skal der selvfølgelig også være fuld skrue på festpynten. Børn elsker, når der er fyldt med pynt til deres fødselsdage. F.eks. plejer balloner, flag og servietter og service med flag at være store hits hos både de store og mindre børn.

Hos Silvan kan du finde det festpynt og de festartikler, som du har brug for til din fest. Dermed kan du skabe den fest, som du drømmer om. Skal du pynte op til nytår eller jul? Så kan du se på vores nytårspynt og julepynt. Her har vi et fint udvalg at pynt, der kan få boligen til at emne af enten jule- eller nytårsstemning. Mens julepynt stort set kun bruges i løbet af decembermåned, kan du godt bruge en del nytårspynt til mange andre af årets fester. Eksempelvis er de farverige og glitrende guirlander, serpentiner og rulleduge fremragende til fødselsdage og temafester.

Hvilke festartikler skal du huske til din fest?

Det er forskelligt fra fest til fest, hvordan du skal pynte op. Til bryllupsfesten er der f.eks. helt særlige forventninger til festpynten, og hvordan der skal pyntes op, da der skal være bordkort, smukke blomsterdekorationer og meget, meget andet. Skal du holde en mindre fest – som f.eks. en fødselsdag – kan du købe balloner, flag og lys. Derudover er det en god idé at købe papirduge og engangsservice. Fordelen ved papirduge og engangsservice er, at du slipper for en masse rengøring og opvask. Spar derfor tid og kræfter ved at dække op med engangsservice og papirduge til festen.

Er du den ungdommelige type, kan du også tilføje et sæt Beer Pong til festen. Især til kollegiefesterne plejer det at være populært tilbehør. Hvis du skal holde en gallafest – eller for så vidt også mange andre typer fester – er en rød løber sjov at have. Med en rød løber kan gæsterne virkelig føle, at de er i centrum og til en eksklusiv fest. Den er også oplagt at bruge til temafester såsom ”Oscar Nights” eller et 1920’er-tema. Derudover er rød løber også populært til konfirmationsfesten, jubilæer og runde fødselsdage.

Se også i vores andre produkter til festen

Hos Silvan har vi mange andre produkter, som du kan bruge til at skabe den perfekte fest. Bl.a. kan du få underholdningen sikret til festen, hvis du handler i Silvan. Eksempelvis har vi i vores legetøj og spil produkter som multispillebord, bordfodbold, dartskiver og bordtennis, der kan sikre underholdningen til festen. En anden type spil, som er blevet populær til fester i de seneste par år, er shuffleboard, som vi også forhandler. Spil er også gode tidsrøvere, hvis gæsterne skal underholdes imellem serveringer eller den større underholdning. Ellers kan en simpel fodbold række til mange timers sjov.

Til bordopdækningen har vi også meget udstyr, som du kan bruge til festen. F.eks. har vi klapborde og klapstole. Det smarte ved klapborde og klapstole er, at du hurtigt kan pakke dem sammen, når du ikke længere skal bruge dem til festen. Desuden fylder de ikke særligt meget, når de er slået sammen, så de optager ikke meget plads i hjemmet generelt. Som bordopdækningen og pynt i det hele taget er stueplanter i øvrigt værd at overveje. Et alternativ til stueplanter er kunstige blomster. Derudover er det altid et hit med enten levende bloklys eller LED-lys på bordet.

Hvordan skaber du den perfekte havefest?

Havefesten er en helt særlig form for fest, der foregår på de varme dage om foråret og sommeren. Her kan du med fordel også pynte op med diverse festartikler. Derudover er der også en række andre ting og sager, som du kan tilføje til havefesten udendørs. Vi har lavet en guide, Sådan skaber du den perfekte havefest, hvor du kan læse gode råd til, hvordan du får en dejlig fest i haven. Du kan også sagtens holde en fest, der både er udendørs og indendørs. F.eks. kan receptionen blive holdt udendørs, mens resten af festen foregår indenfor.

Et partytelt eller havepavilloner er nødvendige for at skabe overdækning, når festen foregår udendørs. Derudover er det en god idé at have terrassevarmere, som kan give dig varmen, hvis det skulle blive koldt om aftenen. For at skabe stemning kan du pynte op med lyskæder, lanterner og lamper. Og når gæsterne skal underholdes, er det en rigtig god idé med forskellige typer af havespil. Det kan være kongespil, petanque og kroketspil. Sidst, men ikke mindst, skal den lækre mad også tilberedes, hvor du kan bruge en god grill til at lave delikat mad. Alt dette kan du finde hos Silvan.