Hylder

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Med hylder får du mere orden og plads i dit hjem

Hylder er en oplagt mulighed for at få mere orden og plads i hjemmet. Du kan nemlig udnytte pladsen på væggen, så er du er fri for at bruge gulvet til at opbevare dine genstande. F.eks. er hylder gode til at opbevare bøger, planter, billedrammer, pyntegenstande og meget andet. Men hylder er ikke kun praktiske. De er også en flot og elegant del af indretningen i hjemmet. Derudover er de med til at give ellers kedelige vægge liv. Du f.eks. opsætte en træhylde, for at give væggen mere spil. Du har også mulighed for at male hylden i en anden farve. Det er blot få af mange løsninger og indretningsmuligheder.

Hos Silvan har vi et stort udvalg af hylder. Hylderne i vores sortiment findes i mange forskellige størrelser og materialer. De fleste af vores hylder er lavet i træ i høj kvalitet. Det er f.eks. træ som massiv eg, fyr, ask og mange andre træsorter. Hvis du gerne vil have en træhylde, som er produceret ansvarligt og grønt, skal du holde øje med, om den er ”Skabt med omtanke”. Vi har nemlig flere hylder i vores sortiment, som er skabt med omtanke, og som dermed lever op til vores kriterier for ansvarlig produktion af træ.

Sådan finder du den rette hylde

Du skal finde den størrelse og type af hylde, som passer til dit formål. Skal du f.eks. opbevare bøger, skal det være en stærk og stor hylde, som du skal vælge. Omvendt har du ikke behov for en kæmpe hylde, hvis du skal bruge den til at have små pyntegenstande og nipsting på væggen. Derudover skal du naturligvis også vælge en hylde, der passer til dit hjem. Her skal du især overveje, om du foretrækker en hylde i mørke eller lyse farver. Du kan både vælge en træhylde uden maling eller en hylde med farver som sort eller hvid.

En populær type hylde er den såkaldte svævehylde. En svævehylde har et skjult ophæng, så det næsten ser ud, som om den svæver på væggen. Hvis du har en minimalistisk stil i dit hjem, er en svævehylde især et godt valg. Er du mere til et synligt ophæng, har vi også hylder med dette. Bl.a. kan du finde hylder, der har flotte læderstropper som ophæng. Vælger du en hylde i træ, kan det i øvrigt være en god idé at give den en træolie i ny og næ. Det er med til at holde træet pænt og beholde dets glød.

Hvordan opsætter du en hylde?

Hvis du ikke har et ophæng til hylden, skal du bruge en hyldeknægt til at montere hylden på. Vi har mange hyldeknægte, som passer til de forskellige typer af hylder. Ellers er det relativt ligetil at opsætte en hylde. Hvis hylden skal bære tunge genstande – f.eks. mange bøger – skal du dog være opmærksom på, at den skal monteres godt fast i væggen. Derfor skal du huske nogle stærke rawlplugs og skruer. Du bør også undersøge, hvilken vægtype du skal montere hylden på. F.eks. kræver murstens-, gips- og betonvægge forskellige typer af skruer og rawlplugs.

Det er også meget vigtigt, at du sørger for, at hylden bliver sat helt lige op. Er hylden sat skævt op, ser det ikke særligt pænt ud, og genstandene på den kan risikere at falde ned. Du skal bruge et vaterpas for at tjekke, om hylden sidder helt lige, før du skruer den fast. Det er også en god idé at bore for, før du skruer ophænget fast. Skal du bruge rawlplugs, er det nødvendigt at bore for. Hvis du gerne vil undgå støv på væggen og gulvet, er et trick at støvsuge lige under boret, når du borer.

Få mere orden med opbevaringskasser og knagerækker

Vil du gerne skabe orden i alle dine ting i hjemmet? Ved du ikke lige, hvor du skal placere legetøj, tøj, pyntegenstande og alle andre ting, der kan ophobe sig i hjemmet? Så er opbevaringskasser en rigtig god idé at købe. Sammen med hylderne på væggen kan du skabe endnu mere orden i rodet med opbevaringskasser. På denne måde kan du nemmere danne dig et overblik over dine ting, og de behøver ikke at ligge over alt på gulvet. F.eks. er en bedroller, der er en kasse på hjul, som er under sengen, rigtig god til at opbevare legetøj, tøj, tæpper og meget andet. Det sikrer en optimal udnyttelse af pladsen i boligen.

I entreen kan du skabe mere orden og et bedre overblik med knager og knagerækker. Især når du har gæster, kan der være pladsproblemer, hvis du ikke har en knagerække til alt deres overtøj. Faktisk kan du sagtens kombinere knager med en hylde. F.eks. kan du have en hylde over knagerne, hvor du og dine gæster kan placere deres overtøj som huer, halstørklæder og handsker. Du vil hurtigt komme til at mangle knager i hverdagen, hvis du ikke har dem. Se i vores udvalg og find dem, der passer til stilen og designet i dit hjem.