Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvad er dit næste gør-det-selv projekt?

Har dit køkken efterhånden mange år på bagen? Er vasken eller armaturet pludselig begyndt at dryppe eller lække vand på bordpladen? Du står måske over for at skulle i gang med at renovere dit nuværende køkken? Eller måske trænger nogle af de nuværende elementer bare til at blive udskiftet, piftet op eller repareret? Du kan være helt tryg – du er i gode hænder. Vi står hos Silvan altid klar til at hjælpe dig med dit næste gør-det-selv-projekt. Du finder altid et bredt sortiment af vaske, armaturer, stænkplader og affaldssystemer til dit næste gør-det-selv-projekt. Men du kan også finde dele til at reparere de nuværende elementer, hvis de trænger til en kærlig hånd.

I Silvan finder du alt det, som du skal bruge for at skabe det rum, som du drømmer om. Vi tilbyder dig nøje udvalgte kvalitetsprodukter, som både er funktionelle og dekorative, og så til skarpe priser. Tag et kig rundt på siden. Og find inspiration blandt vores mange forskellige produkter til dit næste ultimative gør-det-selv projekt.

Gør køkkenet til familiens samlingspunkt

Hos Silvan finder du et stort udvalg af vaske, armaturer, stænkplader og affaldssystemer, som kan være med til at pifte dit nuværende køkken op. Det er de små detaljer, der gør rummet til en funktionel og dekorativ perle, hvor familien har lyst til at samles. Det er ikke altid, at du nødvendigvis behøver at udskifte hele inventaret for at skabe et hyggeligt rum, hvor der er plads til hele familien.

Hos Silvan finder du både inspiration og et bredt udvalg af vaske, armaturer, stænkplader og affaldssystemer, som kan være med til at underbygge familiens personlige stil. Men ligeledes familiens individuelle behov for det pågældende rum. Og det er uanset, om du og familien foretrækker at indrette jer; råt, stilrent eller farverigt.

Du kan hos Silvan finde inspiration til, hvordan enkelte, nye elementer kan være med til at fuldende netop din drøm. Der findes rigtig mange måder, hvorpå du kan opgradere og forvandle dit nuværende køkken. Er dine låger begyndt at miste pusten? Du kan give dine nærværende låger et funklende nye udtryk. Og det er blot ved at male lågerne med en god, dækkende maling. Du kan også give dit køkken en ny karakter ved at udskifte de nuværende greb med nye, moderne greb. Du kan gennem små ændringer være med til at forlænge dit køkkens levetid. Find inspiration til nye elementer hos Silvan og være med til at give dit køkken en ny og funklende karakter.

Må du selv udskifte dit armatur?

Der findes regler for, hvilket gør-det-selv-arbejde som du selv må udføre, når du skal i gang med et projekt. Det er vigtigt, at du er klar over, hvad du selv må udføre, og hvad, der er vvs-arbejde. Du må gerne selv udskifte dit armatur, men du skal være opmærksom på, at alt udbygning af brugsvandsanlæg samt fornyelse af vvs-installationer er vvs-arbejde. Men der er stadigvæk meget vvs-arbejde, som du som udgangspunkt gerne må arbejde med. Du må blandt andet arbejde med afspærringsventilen eller vinkelventilen. Det er den ventil, som oftest er placeret under vasken, og som armaturet er sluttet til.

Skal du i gang med at udskifte det nuværende armatur, eller blot reparerer det nuværende? Så kan du lukke for vandet via denne ventil, som vil være med til at forhindre unødige lækage eller vandskader. Er dit nuværende armatur begyndt at lække vand på bordpladen eller dryppe? Kan du reparere din vandhane ved at udskifte pakningerne, som ofte findes i et samlet pakningssæt hos Silvan.

Hvordan vedligeholder du dit køkkenarmatur?

Har du allerede udskiftet eller repareret dit armatur? Og vil du gerne bevare den flotte overflade og look? Det kan ikke undgås, at vanhanen med tiden kalker til. Men der er heldigvis råd for, hvordan du bedst muligt vedligeholder eller fjerner kalk. Du kan fjerne kalk fra perlatoren, som er den vandbesparende dyse, der sidder på vanhanen. Det gør du ved at lægge perlatoren i en skål med fortyndet eddikesyre i nogle timer. Du kan også bruge kalkfjerner til at aftørre overfladerne på vandhanen eller vasken i køkkenet.

Har du spørgsmål til vaske, armaturer, stænkplader eller andre tilbehør, er du altid mere end velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores mange butikker. Der er altid en Silvan i nærheden af dig, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have brug for hjælp.