Savværk

Du kan stadig få skåret dine plader efter præcise mål i Silvan ‒ også selvom butikkerne holder lukket pga. Covid-19-restriktionerne i Danmark. Vi har dog lavet ændringer til vores Savværk-service ‒ læs mere her.

I Silvans savværk skærer vi alle typer træplader til, som er købt i Silvan. Du kan altså få tilpasset din bordplade, laminatplade, MDF-plade m.m. efter lige dine mål, så de passer præcis til dit projekt. Silvans savværk gør det altså let for dig at komme i gang med projekter i hjemmet, der måske ellers kunne synes uoverskuelige. Det kan være svært at få skåret helt lige med en håndsav eller stiksav derhjemme, men det er intet problem i vores savværk. Alle vores butikker har savværk med undtagelse af Silvan Frederiksberg. Har du brug for vejledning angående en skæreopgave, er du altid velkommen til at ringe direkte til din lokale Silvan. De står altid klar til at råde og vejlede dig, så du kan komme bedst muligt i mål med dit projekt.

Design din egen bordplade

Skal du have fornyet køkkenet? Eller trænger bordpladen til at blive udskiftet? Så kan du i Silvan naturligvis også få savet din bordplade til, efter mål. Vi kan hjælpe dig med flere forskellige løsninger, så din bordplade kommer til at passe helt præcist. Denne service udbydes ikke i Silvan Esbjerg og Frederiksberg. Du kan læse mere i vores brochure om bordpladeskrædderi. Her finder du tips og råd til både montering af vask, opmåling, vedligeholdelse og valg af bordplade.

Få skåret og samlet din bordplade i vinkel. Hvis dit projekt kræver en bordplade i vinkel, kan vi også hjælpe dig med det. Vores dygtige medarbejdere hjælper også gerne med råd og vejledning til opmåling.

Få sat endekanter på. Den sidste finish er vigtig. Og hvis du ikke selv har mod på at sætte endekanter på, klarer vi også det. 

Få lagt en almindelig vask i. Du kan også få monteret almindelig vask i din bordplade. Så er den klar til tilslutning, så snart du kommer hjem.

Få skåret hul til både armatur, vask og kogeplade. Uanset, hvad du skal bruge bordpladen til, kan du få udskåret de huller, der er brug for. Så er bordpladen let at gå til, når de sidste ting skal monteres.

Hvad koster det?

 Lige snit i bordplade 49,95 
 Lige snit i plade (MDF eller lignende)  29,95
 Hjørnesamling i laminatbordplade 499,95
 Hjørnesamling i træbordplade 599,95
 Samlebeslag 119,95
 Hul til VVS-armatur 49,95
 Hul til vask eller kogeplade 
199,95
 Ilægning af almindelig vask
199,95
 Skråsnit i savværk pr. snit  49,95
 Påsætning af laminatkant
199,95
 Kantbearbejdning / udskæring
 Efter aftale

Få hjælp til dit projekt i savværket

Er du i tvivl om, hvordan du bedst måler op? Det kan være svært at holde helt styr på, hvilke mål, der er brug for, og hvordan du bedst måler dem op. Og for at dit gør-det-selv-projekt skal lykkes, er det naturligvis vigtig at have de rette mål. Vores medarbejdere i savværket hjælper dig gerne med råd og vejledning om, hvordan du måler korrekt op derhjemme. Vi hjælper dig naturligvis også gerne med idéer og tips til, hvordan du bedst løser dit projekt. Vi er gerne med fra start til slut, så vi er med til at sikre, at dit projekt bliver en succes.

Og hvis du er i gang med et super spændende gør-det-selv-projekt, som du har lyst til at dele med os, er du meget velkommen til at tagge os på Instagram eller benytte #silvandk og #silvandiy.

Savværket hjælper også med materialevalg

Skal du i gang med et større gør-det-selv-projekt? Og er du lidt i tvivl om, hvilke materialer, der er velegnede? Så kom ned i din lokale Silvan. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at vejlede dig omkring de rette materialer til netop dit projekt. Så er du sikker på at få den rette løsning, der holder i længden. Og skal du måske ikke bruge en hel plade? Så fortvivl ikke. Du kan nemlig nøjes med at betale for den mængde plade, som du skal bruge. Så hvis du kun skal bruge et mindre stykke plade, betaler du blot pr. m2. Når du søger på vores træplader, får du prisen vist pr. m2. Den varierer naturligvis fra plade til plade og alt afhængigt af tykkelsen. Så uanset, om du vil bygge en bogkasse, en radiatorskjuler eller en køjeseng, er vi klar til at hjælpe dig med materialerne.

FAQ

 • 🏬

  Har alle Silvans butikker savværk?

  Langt de fleste Silvan-butikker har et savværk. Det gælder dog ikke Frederiksberg.

 • 🕒

  Er savværket åbent hele dagen?

  Ja, savværket er åbent i hele butikkens åbningstid. Dog anbefales det ikke at komme med en stor skæreopgave lige før lukketid. Så kan medarbejderne have svært ved at nå at klare opgaven. 

 • 🔎

  Kan jeg få savet en plade til, der er købt et andet sted?

  I langt de fleste Silvan-butikker, vil de gerne være behjælpelige med at skære en plade til, der er købt andetsteds. Det er dog en god idé at kontakte din lokale Silvan og høre, om det er noget de gør. 

 • 📏

  Kan de hjælpe mig med opmåling og materialevalg?

  Ja, det kan de sagtens. Du er altid velkommen til at besøge din lokale Silvan for at få råd og vejledning omkring dit projekt. 

 • 📌

  Kan jeg få savet brædder til i savværket?

  Nej, det er desværre ikke muligt. Vi saver kun i plader i vores savværk. Måleenheden kan ikke bruges i så lave størrelser. Derudover kan klingen heller ikke tåle trykimprægneringen fra udendørs brædder

 • 💰

  Hvad koster det at få savet en plade til?

  Et snit i en almindelig plade som f.eks. MDF eller spånplade, koster 30 kr. At få tilskåret en bordplade koster 50 kr. pr. snit – og det er både ved laminat- og træbordplader. 

 • 💭

  Skal jeg betale for en hel plade, hvis jeg kun skal bruge et lille stykke?

  Nej, du kan sagtens købe pladerne i m2. Priserne finder du på inde på vores træplader.