Savværk

Få alle typer træplader skåret til efter mål.
Du sparer tid og får præcision ned til mindste millimeter.

I Silvans savværk skærer vi alle typer træplader til, som er købt i Silvan. Du kan altså få tilpasset din bordplade, laminatplade, MDF-plade m.m. efter lige dine mål, så de passer præcis til dit projekt. Silvans savværk gør det altså let for dig at komme i gang med projekter i hjemmet, der måske ellers kunne synes uoverskuelige. Det kan være svært at få skåret helt lige med en håndsav eller stiksav derhjemme, men det er intet problem i vores savværk.

Har du brug for vejledning angående en skæreopgave, er du altid velkommen til at ringe direkte til din lokale Silvan. De står altid klar til at råde og vejlede dig, så du kan komme bedst muligt i mål med dit projekt.

Hvad koster det?

Lige snit i plade (MDF eller lignende) 29,95 pr. snit
Lige snit i bordplade 49,95 pr. snit


Skal du ikke skal bruge en hel plade kan du nøjes med at betale for den mængde plade du skal bruge. Dette udregnes pr. m2. Når du søger på vores træplader, får du prisen vist pr. m2. Den varierer naturligvis fra plade til plade og alt afhængigt af tykkelsen.

Få hjælp til dit projekt i savværket

Er du i tvivl om, hvordan du bedst måler op? Det kan være svært at holde helt styr på, hvilke mål, der er brug for, og hvordan du bedst måler dem op, og for at dit gør-det-selv-projekt skal lykkes, er det naturligvis vigtig at have de rette mål. Vores medarbejdere i savværket hjælper dig gerne med råd og vejledning om, hvordan du måler korrekt op derhjemme, og vi hjælper dig naturligvis også gerne med idéer og tips til, hvordan du bedst løser dit projekt - vi vil nemlig gerne være med fra start til slut, så vi er med til at sikre, at dit projekt bliver en succes.

Husk at hvis du er i gang med et spændende gør-det-selv-projekt, som du har lyst til at dele med os, er du meget velkommen til at tagge os på Instagram eller benytte #silvandk og #silvandiy.

Savværket hjælper også med materialevalg

Skal du i gang med et større gør-det-selv-projekt? Og er du lidt i tvivl om, hvilke materialer, der er velegnede? Så kom ned i din lokale Silvan. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at vejlede dig omkring de rette materialer til netop dit projekt. Du er dermed sikker på at få den rette løsning, der holder i længden og uanset, om du vil bygge en bogkasse, en radiatorskjuler eller en køjeseng, er vi klar til at hjælpe dig med materialerne.

Bestillingsliste

I denne skabelon kan du markere mål, tilskæringer, samt antallet af snit og tage den med i butikken. Så ved butikken præcist, hvilke snit du ønsker.
Bestillingsliste

Design din egen bordplade

I Silvan kan du selv designe din egen bordplade. Følg og udfyld blot guiden i linket herunder.
Guide til bordplade-design

Vi gør opmærksom på, at ikke alle vores butikker kan hjælp med de snit og samlinger der er listet i ovenstående guide. Kontakt din lokale Silvan for at høre om mulighederne for hjælpe til dit projekt.
Alle butikker tilbyder lige snit i plader og lige snit i bordplader.

FAQ

 • Har alle Silvans butikker savværk?

  Ja, alle Silvan-butikker har et savværk.

 • Er savværket åbent hele dagen?

  Ja, savværket er åbent i hele butikkens åbningstid. Dog anbefales det ikke at komme med en stor skæreopgave lige før lukketid. Så kan medarbejderne have svært ved at nå at klare opgaven. 

 • Kan du få savet en plade til, der er købt et andet sted?

  I langt de fleste Silvan-butikker, vil de gerne være behjælpelige med at skære en plade til, der er købt andetsteds. Det er dog en god idé at kontakte din lokale Silvan og høre, om det er noget, de gør. 

 • Kan de hjælpe dig med opmåling og materialevalg?

  Ja, det kan de sagtens. Du er altid velkommen til at besøge din lokale Silvan for at få råd og vejledning omkring dit projekt. 

 • Kan du få savet brædder til i savværket?

  Nej, det er desværre ikke muligt. Vi saver kun i plader i vores savværk. Måleenheden kan ikke bruges i så lave størrelser. Derudover kan klingen heller ikke tåle trykimprægneringen fra udendørs brædder

 • Hvad koster det at få savet en plade til?

  Et snit i en almindelig plade som f.eks. MDF eller spånplade, koster 29,95 kr. At få tilskåret en bordplade koster 49,95 kr. pr. snit – og det er både ved laminat- og træbordplader.