ACC

ACC er et vores helt egne private labels, hvor du finder masser af praktiske produkter og tilbehør til dit hjem. Du finder f.eks. et stort udvalg af både vinylgulve, væg til væg-tæpper, græstæpper, anti-slip underlag til gulvtæpper og endda en rød løber. Derudover byder vores ACC-sortiment bl.a. også på et bredt udvalg af dørgreb, knager og knagerækker samt bestikindsatse i forskellige størrelser. Du finder altså rigtig mange af de ting, der lige sætter den sidste prik over i’et, når boligen skal indrettes – og så er det til rigtig fornuftige priser. Så gå på opdagelse i vores store sortiment herunder og kom godt i mål med boligindretningen med Silvan.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Få et praktisk og vedligeholdelsesfrit gulv med ACC vinylgulve

Hvis du gerne vil have et slidstærkt og flot gulv, så er det måske et vinylgulv du leder efter. Et vinylgulv er nemlig perfekt til dig, som er på udkig efter et flot gulv, der samtidigt kan klare den travle hverdag. Vinyl er et materiale lavet af plastik og blødgørende stoffer. Dette gør gulvet meget slidstærkt og samtidigt blødt og behageligt at gå rundt på. Det hårdføre plastik materiale gør, at gulvet kan tåle vand og er særligt hårdfør når det kommer til ridser. Derudover kræver et vinylgulv ikke noget særligt vedligehold. Du vasker blot gulvet med almindelig universalrengøring, når det trænger.

Vores vinylgulve fra ACC fås i mange forskellige designs. Du kan både få overflader, der lavet i et 3-stavsdesign og også som almindelige gulvplanker. Her får du altså et gulv, der ligner træ, men til meget billigere penge og helt uden vedligehold. Du kan også få vinylgulve i forskellige fliselook og naturligvis også det klassiske skakternede vinylgulv. Du kan bruge vinyl i mange forskellige rum i boligen. Det er særligt velegnet i køkkenet, bryggers, entre og gangarealer. Og skulle du have brug for et ekstra blødt eller varmt underlag, finder du naturligvis også gulvunderlag i Silvan.

Flotte gulvtæpper til din bolig

I vores ACC-sortiment kan du også finde en lang række flotte gulvtæpper i forskellige farver og mønstre. Med gulvtæpper i dine rum kan du let skabe en hyggelig atmosfære og få et blødt og behageligt underlag at gå på. Et gulvtæppe er en både praktisk og komfortabel løsning. Det giver f.eks. en lyddæmpende effekt rundt i hjemmet. Desuden kræver gulvtæpper heller ikke den store vedligeholdelse, i forhold til f.eks. et trægulv. Støv og snavs kan hurtigt og let kommes til livs ved at støvsuge regelmæssigt. Husk også, hvis dit gulvtæppe trænger til en dybere rengøring, så kan du i langt de fleste af vores butikker leje en tæpperenser i værktøjsudlejningen.

I Silvan har vi et stort udvalg af væg til væg-tæpper i mange forskellige farver og kvaliteter. Du finder f.eks. det klassiske sisaltæppe i både lys og mørk natur og i mørkegrå. Derudover finder du et hav af almindelige tæpper i sort, grå, beige m.m. Vi har også det klassiske vejbanetæppe til børn, hvor de kan køre med deres legetøjsbiler og begynde at blive bekendt med helt enkle færdselsregler. Og hvis du søger et tæppe til altanen, har vi naturligvis også græstæpper med dræn i både grøn og antracit. Vær opmærksom på, at vores væg til væg-tæpper kun er tilgængelige til køb i butikken og altid kommer i en bredde på 4 meter.

Skab overblik med ACC

Foruden vinylgulve og gulvtæpper, byder vores ACC-sortiment også på en masse andre praktiske løsninger til hjemmet. Vi har f.eks. også mange forskellige bestikindsatse til køkkenskuffen. De fås i flere forskellige størrelser og både i træ og plast. Med en bestikskuffe kan du let og hurtigt få organiseret og skabe overblik i dine skuffer. Du finder også en knivholder til skuffen. Med den kan du beskytte dine gode knive, når de ligger i skuffen. Klingerne ligger nemlig beskyttet mod slag og slid, som ellers kan resultere i sløve knive. Du kan også få organiseret dine krydderier med en ACC krydderiholder i træ. Det er både en praktisk og æstetisk løsning.

Få styr på de sidste detaljer

Det er ofte de små detaljer, der sætter prikken over i’et i hjemmet. Her spiller dørgreb også en væsentlig rolle. Med ACC kan du få lige den stil, der passer til netop dit hjem. Du finder nemlig dørgreb i flere forskellige stilarter. Hvis du f.eks. bor i en ældre villa eller herskabslejlighed, er det klassiske messing look måske det helt rigtige. Hvis du er mere til det moderne og stilrene udseende, har vi naturligvis også helt enkle dørgreb i stål – både til udendørs og indendørs brug. En anden vigtig detalje er knager og knagerækker. De bidrager både til æstetikken og så er enhver entre bare ikke fuldendt uden en flot knagerække.