BAHCO

Bacho startede deres virksomhed i 1886 og var de første til at opfinde rørtangen og svensknøglen. Siden da er det blevet til mange flere produkter. Bacho er passionerede omkring deres værktøjer og med Bahco ERGO®, har de sat brugeren i fokus, hvor de har udviklet produktlinjer, der nedsætter risikoen for muskelproblemer, når du arbejder med værktøjet samtidig med at ydelsen og holdbarheden ikke er blevet forringet.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvad er Bacho?

Da Bacho i 1886 begyndte at producere værktøj var det under narvnet "fisk og krog". I 1888 opfandt Bahco rørtangen og i 1892 blev skiftenøglen (svensknøglen) lanceret af en af virksomhedens grundlæggere, JP Johansson. I dag producerer Bahco et bredt sortiment af håndværktøj bl.a. håndsave, skiftenøgler, faste nøgler, topnøglesæt, skruetrækkere, tænger, file, båndsavskliger, hulsave, nedstrygerklinger, vaterpas, målebånd og haveredskaber alt i højeste kvalitet. Senest er programmet i 2012 blevet udvidet til også, at omhandle hydraulisk værktøj og tilbehør til den professionelle bruger.

Hvor kommer navnet fra?

Navnet BAHCO ser dagens lys i 1916 da grundlæggeren JP Johansson sælger sit livsværk til B.A. Hjort & CO og navnet BAHCO er født.

Hvorfor vælge ERGO® værktøjer?

Ergonomi er en videnskab, der optimerer interaktionen med dine omgivelser. Ergonomiske værktøjer sikrer bedre interaktion, fordi de er udviklet til at tilpasse sig netop din hånd. Et komfortabelt design, sikrer at du behøver minimal håndgreb, og på den måde slapper dine muskler i hånden af og udmattes ikke.

52%

52% af alle arbejdsrelaterede sundhedsmæssige problermer, skyldes muskellidelser (Kilde EUROSTAT, LFS). Det er noget de ser med stor alvor på hos Bahco og derfor er deres Bahco ERGO® udviklet til, at give dig den fremragende sansemæssige effekt du har behov for, at sikre præcis kontrol. Samtidig med at det giver den selvsikkerhed, der gør at du kan levere det bedste resultat.

Beskyttelse til stærke hænder

Ved lange og krævende projekter, kan dårligt udstyr påvirke mere end bare slut resultatet. Brug af dårligt udstyr over længere tid, kan medføre muskelsmerte samt knogle eller led problemer. Det kendes også som musculoskeletal disorders (MSDs).

Bachos ERGO® værktøj er udviklet for, at nedsætte risikoen for vedvarende problemer, uden at ydelsen og holdbarheden er forringet.

Vores engagement til kvalitet

Alle i Bahco er passionerede, for deres værktøjer og det de skaber. De respekterer de personer, der bruger deres produkter og ved, at deres omdømme deles. De gør alt for at opfylde deres forpligtigelse, ved konstant at opsøge forbedringsmuligheder.

Deres ERGO® værktøjer er det eneste rigtige valg, for fagfolk der ved, at kun det bedste er godt nok.

Bahco ERGO® skruetrækkere

Bahco ERGO® skruetrækkere er udviklet med ovenstående for øje. En skruetrækker hører til i din hånd, hvor den tilpasser sig ethvert vrid eller drej. ERGO® værktøj beskytter alle 42 forskellige muskler i hånden og sikrer et sikkert greb, så dine muskler slapper mere af. Vigtigst af alt gør det arbejdet nemmere. Herudover er de forsynet med andre smarte detaljer som f.eks. flad overflade, der sikrer at skruetrækkeren ikke ruller. Ophængshul i toppen, så den er let at opbevare. Stor rund top gør at du kan ligge kræfter i uden, at beskadige håndoverfladen. Der er ligeledes farvekode og symbol i toppen af håndtaget, hvilket gør det let at vælge den rigtige skruetrækker. Farve og symbol kan ikke slides væk. Alle klinger er fremstillet af kvalitets højtlegeret stål, der sikrer mere styrke og pålidelighed.