CAMPINGAZ

Campingaz har sit udspring i camping- og udendørslivet. Produkterne er inspirerende, simple og nemme at bruge og er baseret på 70 års ekspertise. Gennem flere generationer af forbrugere har Campingaz skabt flotte, sikre og pålidelige produkter, der kan bruges igen og igen. Deres produkter spænder fra bordgrill og gasgrill til pizzasten og stegepander. Campingaz har med andre ord det hele til en god og ukompliceret grilloplevelse. Campingaz har nemlig stor fokus på produkter af høj kvalitet. De designer deres produkter med smarte funktioner, som eksempelvis belysning bag kontrolknapperne, så du kan justere varmen på grillen, selvom det er blevet mørkt. Du kan se hele vores udvalg nedenfor.

KATEGORIER

Alle Campingaz produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvem står bag Campingaz®?

Campingaz har siden 1949 været med til at gøre livet lettere for både campister og grillentusiaster. Firmaet er grundlagt af tre franske ingeniører, der hurtigt får stor succes med deres innovative løsninger, til campingudstyr og grills. I 1996 bliver Campingaz en del af Coleman Company, som ligeledes producerer og leverer produkter til friluftslivet. Det giver dem et rigtig stærkt samarbejde og chancen for at udvikle og udvide virksomheden. Herefter vokser Campingaz stødt og udvikler mange innovative teknologier, der kontinuerligt forbedrer deres grills. De lægger stor vægt på funktionalitet, pålidelighed og gennemtænkte løsninger, der gør livet både lettere og sjovere for dem, der elsker at lave mad udendørs.

Hvorfor vælge en gasgrill fra Campingaz®?

Med en gasgrill fra Campingaz får du rigtig mange muligheder. De har kvalitetsgasgrills til fordelagtige priser, med mange forskellige funktioner. Du kan derfor altid finde præcis den model, der passer til dit og din families behov. Du kan endda få en bordgrill til gas, så du let kan tage madglæden med på tur. Deres grills fås med flere smart-systemer, der gør både rengøringen og madlavningen til en leg. Campingaz har bl.a. følgende funktioner og systemer:

  • InstaClean® System. Med det patenterede Campingaz InstaClean® System bliver rengøringen af grillen lettere end nogensinde før. Med InstaClean® systemet kan du på under 60 sekunder fjerne alle de dele, der kan gå i opvaskemaskinen. På den måde får du mere tid til at hygge med familien og venner, i stedet for at bruge tiden på rengøring
  • Culinary Modular Barbecue System. Du får et væld af tilpasningsmuligheder med Culinary Modular Barbecue System. Fjern blot støbejernsristen og sæt præcis det tilbehør i, som du ønsker. Du kan f.eks. lave lækker pizza med en pizzasten, stege grøntsager eller lave en gryderet med en wok eller stegepande. Du kan også stege en hel kylling med kyllingeholderen. Du får masser af muligheder for at variere grillmaden med Culinary Modular Barbecue System fra Campingaz
  • Even-Temp® - Even Heat Distribution. Når du griller er det essentielt, at temperaturen er jævnt fordelt. Så kan du sikre dig, at alt din mad er tilberedt på samme tid. Campingaz anbefaler en temperatur på 250 grader eller derover, for en optimal varme til direkte grill – og med Even-Temp® Heat Distribution, er du sikret en jævn fordeling af temperaturen
  • InstaStart® ignition for gas barbecues. Med den elektroniske tænding bliver det ikke nemmere at tænde grillen. Du skal blot trykke og dreje på knappen, så er du klar til at gå i gang

En gasgrill til ethvert behov

Campingaz producerer grills i mange størrelser, prisklasser og med forskellige funktioner. Derfor har du altid rig mulighed for at finde den grill, der passer til dig og din familie. For den, der ikke vil gå ned på udstyr og funktioner, har de f.eks. deres Master Series grills. Her kan du få alt i smart-funktioner som Even-Temp® teknologien, Culinary Modular System, InstaClean® systemet og InstaStart® tænding. Her kan du altså få alt, hvad du kan ønske dig i én og samme grill. Der findes flere modeller inden for deres Master Series, f.eks. laver de både grills med tre og fire brændere – alt afhængigt af, hvad man har brug for.

Derudover har de også deres Classic Series, hvor du finder grills med både to, tre og fire brændere. Det er en lidt lettere serie end deres Master Series, men derfor går du bestemt ikke på kompromis med kvaliteten og funktionerne. I deres Classic Series grills med tre og fire brændere får du nemlig både glæde af Culinary Modular System, Even-Temp® teknologien samt InstaClean® systemet. Mange af deres modeller er også udstyret med en sidebrænder. Fælles for alle grills i både Master og Classic Series er, at de alle kommer med holdbare og stærke brændere i rustfrit stål. Her kan du let styre, om du vil grille med indirekte eller direkte varme, så du kan grille lige, hvad du vil – med et perfekt resultat.

Gå ikke ned på grilltilbehør

Udover et stort udvalg af grills, producerer Campingaz også et stort udvalg af tilbehør. Med deres Culinary Modular System kan du både få pizzasten, kyllingeholder, wok og stegepande. Men derudover kan du naturligvis også få et rotisserie. Det passer både til Master 3 og 4 Series samt Classic 3 og 4 Series. Med et rotisserie kan du grille stege og andet på op til 3 kg. På den måde kan du let grille til selv større selskaber. Derudover kan du også få et rullebord. Her får du lidt ekstra plads i dit udekøkken, så du kan stille ting fra dig. Den er også ideel til servering, så du kan servere grillmaden let og elegant. De producerer naturligvis også grillovertræk til deres grills. Det er altid en god idé at dække din grill til, når du ikke bruger den. På den måde holder den længere, og du slipper for unødig rengøring.