Duka

I Silvan finder du alt du skal bruge for at skabe sund ventilation i dit hjem. Vi forhandler nemlig de effektive og holdbare løsninger fra Duka ventilation. Duka er en dansk virksomhed, der har mere end 50 års erfaring inden for ventilationssystemer. Korrekt luftcirkulation i dit hjem sikrer et bedre indeklima og bidrager også til et lavere energiforbrug. Med Duka kan du få en komplet løsning, hvor du er sikret, at systemerne passer sammen. Gå på opdagelse i vores sortiment og kom godt i gang med at skabe et sundt og behageligt indeklima. Du finder et stort udvalg af Dukas ventilationsprodukter samt tilbehør herunder.

KATEGORIER

Alle DUKA produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Duka ventilation: 50 års erfaring inden for boligventilation

Duka Ventilation er en dansk virksomhed, der er baseret i Randers. Det er en selvstændig forretningsenhed, som hører under Vink Plast Gruppen. De har siden 1968 produceret effektive løsninger og har med årene formået at tilpasse deres produkter til stigende krav inden for boligventilation. Med mere end 50 års erfaring, er Duka blevet en garanti for effektive og holdbare løsninger i høj kvalitet. For at sikre dig en god brugeroplevelse, arbejder de tæt sammen med eksterne eksperter og rådgivere. Det gør de for at sikre, at alle deres produkter er afprøvet og testet, så de fungerer som systemløsning.

Skab et sundt indeklima i dit hjem

God luftventilation er en nødvendighed for, at vi trives i vores hjem. Uden udluftning eller luftcirkulation, bliver et rum hurtigt indelukket og fugtigt. Det kan i værste fald ende med svamp- og fugtskader og ubehagelige lugte i din bolig. Med Duka ventilation får du et utal af løsninger, der bidrager til et bedre og sundere indeklima. Ved at montere et ventilationsanlæg, bliver luften automatisk udskiftet løbende. Anlægget sørger med andre ord for, at der er en god balance mellem den friske luft, der bliver suget ind og den mængde brugt luft, som blæses ud igen. På den måde får din bolig tilført ny og frisk luft hele tiden.

Fordele ved Duka ventilation

Der er flere fordele ved at installere et ordentligt ventilationssystem i dit hjem. Først og fremmest skaber du et behageligt og sundt indeklima ved hjælp af den friske luft. I forbindelse med dette kan du også spare på energiforbruget og spare på pengepungen i den lange ende. Der er særligt tre punkter, der tilsammen bidrager til et sundt indeklima i dit hjem – og med et sundt indeklima, mindskes risikoen for sygdom og allergi. Læs mere om de tre punkter og fordelene ved Duka ventilation herunder.

Temperaturen i dit hjem

Hvis du gerne vil sikre dig, at din bolig har den optimale temperatur, så er et ventilationsanlæg lige hvad du mangler. Som udgangspunkt anbefales det, at din indendørs temperatur ligger imellem ca. 14 og 21 grader. Med et Duka ventilationsanlæg, kan du bevare en konstant temperatur i hjemmet. På den måde undgår du, at det bliver for koldt eller for varmt, og du undgår samtidigt skader af fugt eller skimmelsvamp.

Luftrenligheden i dit hjem

De færreste tænker nok over, hvor ren luften i ens hjem er. Det er dog vigtigt for dit helbreds skyld, at luften bliver ved med at være ren. Mangel på rengøring og beskidte overflader, vil bidrage til et markant dårligere indeklima. Heldigvis kan et ventilationssystem også hjælpe på dette. Det er dog stadig vigtigt, at du sørger for at rengøre dine rum regelmæssigt. Så undgår du nemlig, at støv og bakterier cirkulerer i luften og påvirker renligheden.

Luftfugtigheden i dit hjem

Når du har taget et varmt bad eller lavet mad ude i køkkenet, vil der blive tilført damp til luften. Dette er naturligvis med til at øge luftfugtigheden i dit hjem. I værste tilfælde, kan en for høj luftfugtighed medføre fugtskader og skimmelsvamp. Her kommer luftcirkulation ind i billedet. God cirkulation er nemlig med til at fjerne den fugtige luft og sørger for, at der kommer ny, frisk luft. Det er dog stadig en god idé at åbne vinduet, når du er i bad eller hvis du laver mad, der oser eller damper mere end almindeligt.

Få en komplet løsning

Med Duka kan du få en skræddersyet løsning, der passer til netop dit hjem. De har løsninger til ethvert rum – både til den fugtige kælder, badeværelset, soveværelset m.m. De har et stort udvalg af forskellige fittings som flexslanger, ventilationskanaler, overgangsstykker, riste og mange forskellige ventilatorer med forskellige styringer og i forskellige prisklasser. Du kan altså altid finde en løsning, der matcher dit og dit hjems behov. Og hvis du har brug for hjælp til at finde den helt rigtige løsning, er du altid velkommen til at søge råd og vejledning i din lokale Silvan.