EGGER

EGGER har mange års erfaring med at fremstille kvalitetsgulve til industrien og gør-det-selv-folket. Med EGGER får du slidstærke gulve, som er lette at rengøre, og så har gulvene en lang levetid. Det er den perfekte kombination, hvis du mangler solide gulve til stuen, køkkenet, bryggerset, badeværelset, eller værelset. EGGER er med andre ord kendetegnet ved at designe kvalitetsbevidste og innovative træbaserede løsninger, som skal kunne holde til hverdagen. Det er blandt andet derfor EGGER tilbyder op til 25 års garanti på flere af deres gulve. Derudover er deres gulve fri for PVC, farlige stoffer, blødgøringsmiddel og så kommer træet fra bæredygtige skovbrugskilder. Med EGGER får du altså bæredygtige og certificerede gulve med et autentisk udseende, som er velegnet til gulvvarme. Du kan se hele vores udvalg nedenfor.

KATEGORIER

Alle EGGER Produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvem står bag EGGERs bæredygtige gulve?

EGGER er en familievirksomhed, der blev grundlagt i 1961. Det hele begyndte med en spånpladefabrik i den østrigske by, St. Johann. Hvorefter EGGER gradvist har vokset sig større og større. I dag har de 19 fabrikker rundt om i verden, og EGGER ejes af brødrene, Michael Egger og Fritz Egger. EGGER har et bredt udvalg af træbaserede materialer, som de sælger til både industrien og gør-det-selv-folket. De leverer både produkter til den private og offentlige sektor. Du finder derfor EGGERs gulve i både institutioner, skoler, kontorer, restauranter, boligbyggerier m.fl.

EGGER er én af de førende leverandører inden for træbaserede højkvalitetsgulve i Europa. De fremstiller nemlig solide gulve, som du nemt og hurtigt kan lægge ved hjælp af deres patenterede kliksystem. Derudover er gulvene designet funktionelle, da de kan tåle vand, er lette at rengøre og har en lang levetid. Gulvene er designet i mange forskellige nuancer og effekter. Gulvene er ligeledes fri for skadelige stoffer, PVC, blødgøringsmiddel og det anvendte træ kommer fra bæredygtige skovkilder. Dette er blandt andet nogle af årsagerne til, at EGGER er kendetegnet ved værdierne: loyalitet, dynamik, ansvarlighed, troværdighed og bæredygtighed.

I EGGERs HOME-kollektion finder du et bredt sortiment af serierne: laminatgulve, comfort-gulve og design-gulve. Er du i tvivl om, hvilken gulvtype du skal vælge? Så kan du blive klogere på de forskellige gulvtyper herunder.

De slidstærke laminatgulve fra EGGER

EGGER har mere end 20 års erfaring, som én af de førende leverandører af laminatgulve til Europa. EGGER fremstiller nemlig laminatgulve af den højeste kvalitet, hvilket gør gulvene meget slidstærke. Men gulvene er også designet til at kunne anvendes til aldidige formål. Du kan derfor anvende gulvene i næsten alle rum, og det gælder såvel bolig som erhverv. Ønkser du at anvende et laminatgulv i et vådrum? Så kan det også lade sig gøre, da EGGER har udviklet serien, HOME Aqua+ Laminatgulv. Det er en serie af fugtbestandige laminatgulve, som er velegnet til alle vådrum. Det kræver dog, at du klargør gulvet med Aqua+ Aluflex gulvunderlag, samt du lægger et bånd af Aqua+ Alutape rundt i kanten af vådrummet.

Med EGGER får du et UV-bestandigt laminatgulv, der ikke får misfarvninger, når solen skinner på det. Det betyder med andre ord, at laminatgulvet ikke falmer eller ændre udseende over tid. Derudover er gulvene antistatiske, hvilket betyder, at gulvbelægningen sikrer mindre elektrisk påvikrning, når du går på det. Og det er uanset, hvilket EGGER Laminatgulv, du vælger. Du kan vælge imellem laminatgulve med mange forskellige effekter. Laminatet fås med fliseeffekt, betoneffekt og træeffekt. Du får således et gulv med et naturligt look, som altid følger den nyeste gulvtendens. Og så anvendes overvejende træfibre i EGGERs laminatgulve, som kommer fra bæredygtige skovkilder.

De støjdæmpende og behagelige EGGER Comfort-gulve

Denne serie er et mere komfortabelt alternativ til laminatgulvene, da EGGER Comfort-serien har kombineret fordelene ved kork og styrkerne ved laminat. Dette har resulteret i et narturligt materiale, hvor de integrerede korklag skaber en afdæmpende og varmeisolerende effekt. Det er luftcellerne i korklagene, som er med til at forsinke udstrømningen af varme, hvilket gør gulvene mere varme og belagelige at betræde. I denne serie af gulve er der blandt andet integreret et korklag på undersiden af gulvpladerne, hvilket har en støjdæmpende effekt. Et EGGER Comfort-gulv er dermed mere støjkomfortabelt end gulvbelægninger lavet af massivt træ. EGGER Comfort-gulvene er således ideelle at lægge i soveværelset, børneværelset samt opholdsrummet, grundet gulvets støjdæmpende effekt.

EGGER Comfort-gulvene skaber en hyggelig og behagelig atmosfære, hvor du føler dig godt tilpas. Og du kan vælge det gulvdesign, som passer til dine ønkser. Du finder nemlig EGGER Comfort-gulvene i mange forskellige designs, som gulve med træeffekt eller steneffekt. Gulvene har altså et naturligt look, og for at skabe nogle ekstraordinære effekter, så er Comfort-gulvene lavet en HD digital printteknologi. De anvendte træfibre kommer fra PEFC-certificerede skove, og gulvet bærer derudover Blue Angel etiketten, da det anvendte kork er lavet af naturlig, genanvendt kork. Gulvet er ligeledes fri for PVC, og det er UV-bestandig, så det ikke falmer og ændre udseende over tid. Så du skal vælge EGGER Comfort-gulve, hvis du ønsker et behagelig, støjdæmpende gulv, som holder på varmen.

De yderst miljøvenlige EGGER Design GreenTec gulve

Denne serie tilbyder meget robuste og fugtbestandige gulve af den bedste kvalitet. Gulvene er i modsætning til mange andre gulve, lavet af overvejende træfibre. Der er over 70 % træfibre i et EGGER Design GreenTec gulv, hvilket er meget mere miljøvenligt sammenlignet med mange andre gulve, som primært er plastbaserede gulve. Desuden er EGGER Design GreenTec gulvene fri for PVC, blødgøringsmiddel og farlige stoffer, hvilket bidrager til et sundere indeklima med mindre skadelige stoffer. Derudover har EGGER Design GreenTec gulvene en selvreparerende overflade over for små ridser, hvilket betyder, at ridserne med tiden forsvinder af sig selv. Desuden har gulvene en micro-ridsefast overflade, hvilket gør, at gulvene ikke så nemt bliver ridset eller får små skrammer.

EGGER Design Green Tec gulvene er komfortable og naturlige gulve. Gulvene er ideelle at anlægge i både badeværelset, køkkenet eller andre vådrum, da gulvene ikke tager skade af at være i kontakt med vand. Gulvet tager ligeledes ikke skade af store temperatursvingninger, så det kan sagtens lægges i blandt andet en udestue. Derudover er gulvene fremstillet med respekt for miljøet og bæredygtighed. Gulvene består nemlig af 90 % vedvarende råmaterialer fra naturen. Det anvendte træ kommer fra bæredygtige skovbrug og det naturlige korkunderlag er fremstillet af genanvendt kork. Dette er blandt andet årsagen til, at EGGER Design GreenTec opfylder de yderst høje krav til et sundt indendørsklima. Og serien har en del miljøvenlige certificeringer.