EINHELL

Einhell har mange års erfaring med at fremstile moderne værktøj til gør-det-selv-folket og hobbygartnerne. Deres brede produktsortiment spænder over alt fra batteridrevne skruetrækkere til elektriske græsklippere. Einhells produkter er kendetegnet ved pålidelig kvalitet, omfattende service og meget værdi for pengene. Du finder med andre ord gode kvalitetsprodukter til huset, haven, garagen og værkstedet under mærket Einhell. De sørger nemlig hele tiden for at følge med udviklingen inden for værktøj. Derfor udvikler de hele tiden nye innovative produkter, som kan gøre havearbejdet nemmere for dig. Det meste af deres værktøj er derfor designet med den nyeste batteriteknologi, som gør, at du kan få batteridrevne løvsugere, kompressorer, fliserensere, kapsave, buskryddere, kædesave og meget mere, som du ikke finder blandt andre mærker. Så skal du i gang med dit næste gør-det-selv-projekt, vil du være hjulpet godt på vej med værktøj fra Einhell. Du kan se hele sortimentet nedenfor.

KATEGORIER

Alle EINHELL Produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvem står bag Einhells kompromisløse produkter?

Einhell er en global producent af værktøj og havemaskiner inden for gør-det-selv-branchen. Der er tale om en virksomhed, som igennem årene er blevet en succeshistorie. En historie, som den unge Josef Thannhuber ikke kendte noget til, da han i 1964 overtog hans onkels installationsforretning. Men overtagelsen blev startskuddet til, at Einhell er blevet en af de mest kendte producenter af værktøj og havemaskiner, som vi kender dem i dag. De er herunder særdeles kendt for deres revolutionerende serie af batteridrevne værktøj. En serie af batteridrevet værktøj, hvor du kan bruge det samme batteri til både din skruemaskine, kædesav og fliserenser.

Einhell er sidenhen begyndt at sælge deres produkter til både Danmark, Norge, Sverige og Island. De etablerede derfor i 2018, Einhell Nordic A/S, som er dækkende for salg af produkter til hele Norden. Det er et fællesejet selskab, som ejes af Einhell AG og Millarco International A/S. De har base udenfor Aarhus, hos Millarco International A/S, som er placeret i Lystrup, Danmark. Det er således herigennem alt salg, service, varemodtagelse og distribution fra Einhells produkter sker igennem. Det er ikke noget tilfælde, at de to virksomheder har indgået et samarbejde. De kan nemlig i fællesskab sikre et omfattende produktsortiment til konkurrencedygtige priser.

Sådan får du trådløs frihed med Einhells værktøj

Der er mange muligheder, når du skal investere i nyt værktøj eller nye haveredskaber. De fleste foretrækker redskaber med et enkelt system, der er let at anvende. Einhell har herunder udviklet banebrydende værktøjsteknologi og innovative løsninger, som gør havearbejdet til en leg. De har udviklet en langt række produkter, som er batteridrevne, hvilket giver dig muligheden for at købe flere produkter, som kan bruge det samme batteri. Det vil også sige, at de produkter, som du tidligere kun kunne købe med ledning, fordi teknologien ikke var udviklet, kan du købe batteridrevet hos Einhell. Det betyder med andre ord, at du kun behøver ét batteri til alt dit værktøj og maskiner, hvis du vælger Einhell.

Einhell fokuserer konstant på innovation produktudvikling, men de er også bevidste om, at deres produktudvikling skal være miljøvenlig. De udvikler derfor bæredygtige teknologier, som er skånsomme for miljøet. Deres seneste skånsomme batterisystem er Power X-Change. Batterisystemet har en funktion, som gør, at batteriet ikke kan selvaflade. Det kan derudover bruges til over 100 forskellige værktøjer og maskiner. Du kan således bruge batteriet til din løvsuger, havesprøjte, fliserenser, kompressor, buskrydder, kapsav, dykpumpe, kædesav og plæneklippere. Men der kommer selvfølgelig hele tiden nye innovative produkter til, som kan kører på samme batteri. Batteriet kan derudover hurtigoplades, så du hurtigt kan komme videre med arbejdet.

Det unikke og trådløse batterisystem

Er du træt af at være bundet til en ledning, når du arbejder i haven eller i værkstedet? Så kan Einhells Power X-Change batterisystem med en 18 volts platform være løsningen for dig. Power X-Change batterisystemet giver dig mulighed for at forsyne alle Einhell enheder med det samme type batteri. Du kan derfor nemt skifte fra det ene værktøj til det andet, uden at skulle rode med ledninger eller flere batterisystemer. Einhell har altså hevet energislugende og kraftfulde værktøjer ud af stikkontakten og i stedet for forsynet dem med batterier.

Power X-Change er en af de mest innovative og omfattende batterisystemer på markedet. Det unikke 18 volt batterisystem fra Einhell gør det nemlig muligt, da du kan kombinere to 18 V batterier til et 36V strøm, hvis du har brug for ekstra kraft, til de ekstra strømkrævende maskiner. Power X-Change har derudover en kort ladetid på under en time, så du ikke bliver begrænset i dit arbejde. Du får med andre ord kvalitetsværktøj til gode priser, med Einhell, hvor du bare skal klikke batteriet i, for at komme i gang med arbejdet.

Hvorfor vælge produkter fra Einhell?

Det er ikke kun batteriet i Einhells produkter, som gør det unikt. Det er produktet i sig selv, som gør Einhell til et unikt værktøj. Einhell fokuserer på at tilbyde værktøj og havemaskiner, der ikke kun gør arbejdet lettere, men det skal også inspirere dig – til at tænke kreativitet og få nye ideer derhjemme. Einhell arbejder tæt sammen med de bedste ingeniører, værktøjseksperter og designere fra hele verden. Men de har i høj grad også fokus på kundernes behov og ønsker. Det er i sidste ende kundernes ønsker, de skal gøre mulige i fremtiden. Fordelene ved at vælge Einhell produkter er derudover:

  • Produkterne er batteridrevet på smarte batterier, der fungerer i alle enheder
  • Der sker ingen skade, hvis du bruger det forkerte batteri
  • Du kan kombinere to 18V batterier til 36V strøm
  • Du kan udvide batteriets kraft nemt og fleksibelt
  • Batterierne er designet miljøvenlige og på bæredygtigt teknologi

Er du lidt i tvivl om, hvordan batterisystemet virker, eller har du spørgsmål til sortimentet ovenfor? Så skal du ikke tøve med at kontakte Silvans kundeservice. Eller du kan besøge din lokale Silvan, hvor du kan få råd og vejledning til, hvilken havemaskine eller værktøj, du skal vælge. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål til et allerede købe produkt fra Einhell, i forhold til garanti, brugsanvisning og tilhørende tilbehør, så kan du finde mere information via hjælp til Einhell.