Fila

Er du træt af, at dit flotte klinkegulv bliver udsat for kalk, skjolder og pletter? Eller har du problemer med, at dine fliser eller natursten bliver grå og kedelige? Så har Fila surface care solutions de rengørings- og plejeprodukter, som du mangler. I Silvan finder du en lang række produkter til rengøring, pleje og behandling af dine klinker, natursten og fliser. Vi forhandler professionelle plejemidler fra Fila Surface Care Solutions, som har stor erfaring og ekspertise inden for rengøring, pleje og vedligeholdelse af klinker, fliser og natursten. Du kan gå på opdagelse i vores brede udvalg og finde produkter til rengøring, beskyttelse og pleje af dine klinker. Herunder finder du blandt andet kalkfjerner, imprægnering, fugeforsegler, voks, pletbeskyttelse mugfjerner og meget mere. Du kan læse mere omkring Fila herunder.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvem er Fila surface care solutions?

Fila er en italiensk familievirksomhed, der blev etableret i 1943. Det var årene under Anden Verdenskrig, at familien fik en klar idé om, at de ville producere og levere skosværte, voks og rengøringsmidler. Virksomheden blev hurtig en førende producent af skosværte i høj kvalitet, blandt den italienske hær. Men Fila er sidenhen gået fra at producere rengøringsmidler til husholdningen, til at levere professionelle produkter til rengøring og overfladebeskyttelse. I dag har virksomheden opnået global ekspertise og viden, som hjælper dem med at producere produkter, af høj kvalitet, indenfor beskyttelse og pleje af overflader.

Fila har en klar vision om at tilbyde overfladeplejeekspertise på et globalt plan. De har derfor et ønske om at repræsentere ekspertise inden for industrisektoren og byggebranchen, så de kan levere professionelle, innovative og miljøvenlige rengøringsprodukter til pleje og behandling af overflader. De har desuden en mission om at være en af de førende virksomhed inden for behandling, beskyttelse og vedligeholdelse af natursten og keramik. De bruger derfor mange ressourcer på at udvikle og forske i innovation og bæredygtighed inden for deres felt.

Professionelle rengøringsprodukter til klinker og fliser

Hvis du er i tvivl om, hvorfor du skal vælge Fila? Så har vi 200 grunde til, at du ikke skal være i tvivl omkring det. Deres rengøringsprodukter og beskyttelsesmidler er nemlig anbefalet af over 200 internationale virksomheder og mærker. Det betyder med andre ord, at mere end 200 producenter af fliser, klinker og stenbeklædninger anbefaler brugen af Filas produkter til rengøring, pleje og vedligeholdelse af deres byggematerialer. I Silvan er vi derfor stolte af at kunne forhandle og levere Fila produkter til den almindelige dansker, som kan få glæde af deres kvalitetsprodukter.

Fila har gennem mange års forskning opbygget et solidt kendskab til de stenmaterialer, som dine fliser eller klinker er lavet af. De har derfor en stor viden og gode forudsætninger for at producere rengørings- og beskyttelsesmidler til behandling af overflader som natursten, marmor, terrakotta, glas, porcelænsfliser og træ. Det er dog ikke en tilfældighed, da deres mange års forskning har til formål at skabe miljøvenlige overfladeløsninger til det globale marked. I Silvan finder du masser af professionelle rengøringsmidler til fornuftige priser. Du kan altså roligt vælge rengørings- og plejeprodukter til dine fliser og klinker fra Fila.

Sådan beskytter og plejer du dine klinker og fliser

Skal du i gang med at lægge nye fliser eller klinker i dit hjem? Eller er dine fliser eller klinker begyndt at blive matte eller fyldt med kalk, rust, pletter og andet snavs? Så er der hjælp at hente i Silvan. Vi hjælper gerne med at rådgive dig omkring, hvilke produkter du skal vælge til det pågældende problem. Der er nemlig nogle flise- og klinketyper, der f.eks. ikke tåler syreholdige afkalkningsmidler, da midlet nedbryder den naturlig kalk, der forekommer i klinken eller flisen. Det er således vigtig, at du anvender de rigtige rengørings- og plejemidler til dine fliser eller klinker. I Silvan finder ud flere varianter af overfladeprodukter fra Fila.

Du kan med fordel tage et kig på vores Fila universalrengøring, der er et skånsomt rengøringsprodukt, der kan anvendes på stort set alle typer af gulve. Du kan f.eks. rengøre keramiske fliser, klinker, linoleum, træ og laminat gulve. Produktet er desuden velegnet til at behandle sarte overflader som blandt andet blanke natursten. Du kan også finde produkter til imprægnering, som forstærker den beskyttende grundbehandling og hjælper med at rense og rengøre naturstenens overflade. I vores sortiment finder du også kalkfjerner og silikonefjerner. Hvis du gerne vil genopfriske dine stenoverflader eller gøre dem mere modstandsdygtig overfor snavs og skidt? Så kan du med fordel tage et kig på vores satinvoks eller vores matvoks. Se hele vores sortiment ovenfor.

Fila har en etisk og miljøvenlig produktion

Fila har en klar politik om, at deres produktion skal være etisk og bæredygtig. Derfor gør de også en stor indsats for, at de ikke bruger eller støtter børnearbejde, tvangsarbejde eller lignende. Virksomheden gør således meget ud af deres etiske arbejde, men de arbejder også hele tiden på at skabe et godt arbejdsmiljø for deres ansatte.

Fila har derudover et værdisæt omkring at have stor respekt for miljøet i deres produktion. De har nemlig forpligtet sig til at overvåge og vurdere miljøpåvirkningerne af alle aktiviteterne i deres produktion. De forsøger løbende at forbedre deres miljøindsats. Hvorfor de gør en stor indsats for at deres medarbejdere er udannet og bevidst om brugen af materialer og ressourcer under produktionen. Derfor kan du trygt og sikkert købe produkter fra Fila. Her er kvalitet, etik og miljø i fokus i hele processen.