Fiskars

Fiskars, der er Finlands ældste virksomhed, producerer kvalitetsprodukter inden for køkkengrej og haveredskaber - og så selvfølgelig saksen med det ikoniske, ergonomiske orange plastikhåndtag.

Alle FISKARS Produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Fiskars er Finlands ældste virksomhed, og i 2014 fejrede de 365-års jubilæum. Fiskars historie begyndte helt tilbage i det 17. århundredes Finland, hvor en række jernværker blev grundlagt. Heriblandt Fiskars, der blev grundlagt i byen Fiskars i 1649 – og i dag kan virksomheden stolt kalde sig en af den vestlige verdens ældste virksomheder.

Kvalitet & produktudvikling

Mere end 365 års historie siger alt om produktkvaliteten og den store produktviden, der lever i virksomheden. Fiskars produkter er innovative, funktionelle, brugervenlige, solide og æstetiske.

Hver eneste dag bygges der videre på hundrede års stolthed, passion og design. Og der arbejdes kontinuerligt på at udvikle og forbedre produktsortimentet, som teknologien åbner nye døre.

Fiskars tilbyder et bredt sortiment af haveredskaber, der hjælper dig med alt fra gravning i urtehaven til beskæring af havens træer. Særligt er de kendt for serien Classic med træskafterne og de røde hoveder, den skånsomme serie Ergonomic samt den smarte og funktionelle Quikfit-serie samt deres brede vifte af beskæringsredskaber.

Hos Fiskars finder du også førsteklasses økser og en serie af vandingsprodukter, der hjælper dig med at holde haven grøn og frodig.

Fiskars Classic

En serie af originaler i tidløst design med æstetikken for øje og med fokus på detaljen. Fiskars Classic er solide redskaber lavet af kvalitetstål og prima asketræ. Resultatet er godt håndværk igennem 100 år – og som kun bliver bedre med tiden, da de tilpasser sig din måde at arbejde på Redskaber er originale, nostalgiske og arbejdsomme – og det er derfor, de aldrig går af mode.

Fiskars Ergonomic

En robust og ergonomisk serie bestående af lange og kortskaftede redskaber, der er specielt udformet til at mindske kropsbelastningen under havearbejdet. Den nøje udregnede vinkel på de S-formede, sorte, ergonomiske skafter aflaster både ryg og skuldre - og håndtaget i blød plast giver et skridsikkert og behageligt redskab at arbejde med.

Fiskars Vanding

Fiskars lanceres i 2015 det unikke, prisvindende Waterwheel – samt et bredt udvalg af vandingsprodukter, der matcher en hver havestørrelse og ethvert vandingsbehov.

Fiskars Waterwheel er designet til at ligge fladt på græsplænen, hvilket giver dig 360 graders fri bevægelse. Slangehjulet vejer mindre end 3,5 kg, det er let at opbevare - og har et indbygget rum til opbevaring af tilbehør. Fiskars Waterwheel findes også i størrelserne M og L.

Alle vandingsprodukterne fra Fiskars er kompatible med de fleste produkter fra andre producenter. Og uanset hvilken vandingssprøjte du har, kan den bruges sammen med en Fiskars-slange.

Fiskars Quikfit™

En række haveredskaber med udskiftelige hoveder og skafter, så du kan bruge dem til forskellige opgaver – og nemt tage dem med på tur. Sortimentet tilbyder bl.a. smarte løsninger til arbejdsopgaver højt oppe, på terrassen og i urtehaven - samt et udvalg af fleksible planteredskaber.

Beskæresakse

Fiskars brede udvalg af beskæresakse giver dig mulighed, for at finde det absolut bedste match din hånd. Fiskars beskæringsaske er baseret på ergonomi, innovation, design og materialer af højeste kvalitet. Idéen bag vores beskæresakse er ikke blot at klippe grene, men at gøre det på en måde, der belaster kroppen mindst muligt. Dette imødekommes ved at udvikle sakse med lav vægt, skarpe blade og behagelige håndtag, der følger håndens bevægelser.

Nogle af Fiskars beskæringssakse er udstyret med PowerGear™, som er en udvekslingsmekanisme, der giver op til 3 gange ekstra klippekraft – og dermed gør det lettere at fjerne selv tykke og hårde grene i et snuptag.

Grensakse

Alle Fiskars grensakse har en unik, patenteret gearudveksling, der forøger klippekraften op til 3,5 gange. Det letter arbejdet og muliggør klipning af grene med en diameter på helt op til 5,5 cm. Serien af letvægts-grensakse indeholder sideskærssakse til friske grene og modskærssakse til ældre, tørre grene – begge typer i flere størrelser.

Hækkesakse

At klippe hæk er hårdt arbejde, men med en hækkesaks, der har udveksling og kun vejer det halve af en traditionel hækkesaks, så bliver arbejdet meget lettere.

Fiskars har et bredt udvalg af hækkesakse, uanset om du er til avancerede planteskulpturer eller blot ønsker at klippe din hæk pænt. Fra den robuste SingleStep-hækkesaks til justerbare hækkesakse med teleskopfunktion. Til de meste genstridige grene finder du hækkesakse med den unikke PowerGear™-teknologi, der tredobler din klippestyrke helt ud til spidsen af skærene.

Universalsakse

Det kan ofte give problemer, når træet top skal trimmes. Men med Fiskars universalstopsakse kommer du let og sikkert til tops i haven. Med den nye universalsaks UPX86 opnår du en rækkevidde på helt op til 6 meter.

Save

Når grensaksen siger fra, så må saven tage over. De mindre beskæresave har brug for mindre plads, og med deres effektive klinger udfører de mange alsidige opgaver. De nye Fiskars Xtract™-save har en unik mekanisme, hvor bladet skydes ind i håndtaget for sikker opbevaring. Savene har integreret bælteclips, som trækker sig ind i håndtaget, når bladet skydes frem.

Økser

Fiskars kløveøkser er en sand håndværksmæssig evolution – konstrueret til at kunne kløve selv de tykkeste brændestykker i ét hug. Den specielle hoedgeometri og finish kombineres med et let, robust skaft og en perfekt balance. Sortimentet tilbyder et bredt udvalg af kløve og – universaløkser samt et bredt udvalg af øksetilbehør.

Mælkebøttefjernere

Fiskars har tre forskellige mælkebøttefjernere. Den robuste Xact™ med ergonomisk håndtag, Smartfit der passer til alle højder takket være det justerbare skaft – og Light der er ekstra let og med aluminiumsskaft.

Planteværktøj

Fiskars ergonomiske planteredskaber i stål og FiberComp™ er lette og praktiske håndredskaber til brug i bede, altankasser eller krukker. Også i drivhuset og urtehaven er disse redskaber til stor nytte, hvor de kan bruges til at ’pusle’ om planterne uden den store risiko for at komme til at beskadige det sarte rodnet.

Sneredskaber

Ligegyldigt om sneen falder tykt og tungt, eller om der lægger sig et tyndt, fint vintertæppe, så skal det væk og helst på en nem måde. Fiskars tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer sneredskaber – alle fremstillet i lette materialer, som plast og aluminium. Sortimentet rummer alt fra sneslæder, sneskovle og sneskrabere til bilskraber og -børste.

Græssakse

Fiskars græssakse har et ergonomisk design og brugervenlige funktioner. Det geniale Servo-System™ forhindrer blade og græs i at sætte sig fast. Bladene er lavet af hærdet, rustfrit stål og har en lang holdbarhed. Med Fiskars græssakse kommer din plæne til at stå snorlige.

Og meget mere…

I Fiskars sortiment finder du også universal koste, spader, skovle, knive, håndplæneklippere, river, kultivatorer, rensejern, pæleredskaber, leer, asfaltrager, greb, kantskærer, børneredskaber, professionelle redskaber og meget mere.