GROHE

Se GROHE produkter her 

GROHE er leverandør til SILVAN på sanitetsvarer til køkken og bad. Her kan du blandt andet få flotte, designede håndvask- og køkkenarmaturer, brusesystemer og -hoveder samt toiletter til enhver smag og med øje for bæredygtighed og beskyttelse af vandressourcer.

KATEGORIER

Alle GROHE Produkter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

GROHEs historie

GROHE blev grundlagt af Friedrich Grohe i 1936 og er i dag verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og et globalt brand, dedikeret til at bringe innovative produkter til markedet. Med fokus på kvalitet, design og bæredygtighed, dækker brandet i dag over en række forretningsområder med omdrejningspunkt i nydelse og beskyttelse af vandressourcer. GROHE er internationalt anerkendt for design og nyskabende teknologi, og er den mest vindende RED Dot Award armaturproducent i verden. GROHEs brede og skarpe sortiment gør virksomheden til totalleverandør af sanitetsvarer.

Hvorfor vælge GROHE?

Gennem mange årtier har GROHE lanceret utallige innovative, designdrevne og prisvindende håndvask- og køkkenarmaturer. Hos GROHE er vores detaljeorienterede eksperter specialister i støbning, galvanisering, montering, sandslibning samt overfladebehandling af vores produkter på det højeste niveau. GROHEs eksperter og teknikere kombinerer ægte håndværk med målrettet dygtighed for at skabe et usammenligneligt produkt. Resultaterne er imponerende og har et tidløst design, en kvalitet som holder hele livet og unikke produktegenskaber, som giver dig "Pure Freude an Wasser".

GROHE i køkkenet og badet

Med lanceringen af GROHEs seneste innovationer i køkken- og bad kategorierne, har du mulighed for at tilføje mere bæredygtighed i tilværelsen uden at gå på kompromis med komfort og design. GROHE Red og Blue Home vandsystemer leverer filtreret, kogende eller iskoldt drikkevand lige fra hanen derhjemme enkelt og simpelt så du kan spare både tid, plads og energi. GROHES nye SmartControl eller Euphoria brusesystemer, til indbygning eller vægmontering, kan du skrue helt op for nydelsen i brusebadet med store brusehoveder for en bred dækning og en række komfortfunktioner. Med GROHE Sensia Arena shower toilet er den japanske spa- og velværekultur for alvor kommet til Europa. Vask og tør helt uden papir med det smarte toilet og brug din smartphone til at betjene Sensia Arena.

Få ro i sindet og undgå vandskader

GROHE Sense og Sense Guard er vandsikkerhedssystemer som monitorerer dit hjem med henblik på at undgå vand- og frostskader såvel som at måle dit vandforbrug. Sense Guard overvåger hovedvandledningen og kan opfange både lækager og mikrolæk. Hvis uheldet er ude, lukker Sense Guard automatisk for vandet for at undgå vandskader og sender dig en notifikation på din smartphone så du kan tage handling.

GROHE Sense Guard registrerer også vandtemperaturen på det vand, der kommer ind i hjemmet og giver dig tidlig varsling af risikoen for indkommende frostvand. Frostskader sker oftest i rum, der ikke anvendes eller kontrolleres med jævne mellemrum f.eks. en kælder eller weekend- og ferieboliger. I kombination med GROHE Sense kan rumtemperaturen i hvert rum overvåges og dermed forhindre, at den bliver for lav.

Fugt og damp danner de ideelle betingelser for, at skimmelsvamp vokser. GROHE Sense advarer dig, når luftfugtigheden i dit hjem er højere end dine forudindstillinger i mere end 3 timer. På den måde kan du finde frem til en løsning inden skimmelsvamp bliver en realitet.