HALO DESIGN

Halo Design er en dansk virksomhed med 25 års erfaring inde for lampebranchen, der designer lamper, lyskilder og gadgets til både ind- og udland. Direktør og designer, Michael Waltersdorff grundlagde firmaet med den klare vision om at skabe lys med fokus på funktionelle designløsninger og æstetik baseret på moderne teknologi.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Designerne bag Halo Design

Halo Design har igennem tiden skabt et brand, der tiltrækker både danske og europæiske top designere, der alle deler de samme visioner som Halo Design, og samtidig er med til at gøre kollektionen endnu mere unik. Dette har stor betydning for den fortsat dynamiske udvikling, som virksomheden er i.

Halo Design er altid i Udvikling

Fascinationen af lys og materialer har medvirket til at skabe alternative måder at udtrykke belysning på og er stadig en medbestemmende faktor den dag i dag. Halo design er altid i udvikling og har en fremadrettet ambition om at skabe et samarbejde med flere talentfulde designere rundt om i Europa. Kollektionen henvender sig til alle, formelt som privat, der går ind for funktionelt smukt design, hvor lys og æstetik går hånd i hånd.

Colors by Halo Design

Senest har Halo Design udvidet sin kollektion med gadgets, der går under navnet Colors by Halo Design og henvender sig til alle der sætter pris på moderne teknologi. Kollektionen er resultatet af 25 års erfaring og er indbegrebet af funktionalitet og design, hvor der er tænkt på alle detaljer.

Hvorfor vælge Halo Design?

Halo Designs produkter uanset lampe-, lyskilde- og gadget er alle designløsninger, der tager udgangspunkt i kundens behov. Det er dansk design, der er genkendeligt, og med Halo Design ved man, at man får kvalitet for pengene. Det er kvalitetsprodukter til gode priser, og det gør, at alle har mulighed for at være med. Hvem vil ikke gerne have en designerlampe hængene derhjemme? Kom i Silvan og se det store udvalg. Let’s turn the light on…