Hansgrohe

Hansgrohe er premium-mærket for brusere, brusesystemer, bad- og køkkenarmaturer. Med sine prisbelønnede produkter former Hansgrohe vandet i køkkenet og på badeværelset. Hansgrohe udvikler fremtidens løsninger og forener fremragende design, kvalitet med lang levetid og intelligente funktioner for den bedste komfort. Husk, at der er 5 års garanti på alle produkter.

KATEGORIER

Alle HANSGROHE Produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hansgrohe

Hansgrohe er premium-mærket for brusere, brusesystemer, bad- og køkkenarmaturer samt køkkenvaske i den internationale Hansgrohe Group. Med prisbelønnede produkter former Hansgrohe vandet i køkkenet og på badeværelset. For her bruger mennesker tid, der er særligt vigtig for dem - og oplever betydningsfulde øjeblikke med vand. Hansgrohe udvikler fremtidens løsninger til disse øjeblikke og forener fremragende design, kvalitet med lang levetid og intelligente funktioner for den bedste komfort. Produktionen foregår på egne fabrikker i Sydtyskland og beror på tysk grundighed og kvalitet.

Fokus på miljøet

Hansgrohe har fokus på miljø og bæredygtighed, og produktionen foregår med den nyeste teknologi, der samtidig skåner miljø og ressourcer. Mange af Hansgrohes produkter er desuden ekstra vandbesparende, f.eks. bruger alle håndvaskarmaturer kun 5 l/min.

 

Om Hansgrohe Group

Hansgrohe Group med hovedsæde i Schiltach/Baden-Württemberg, Sydtyskland, er med sine mærker AXOR og Hansgrohe en førende virksomhed på kvalitet, innovation og design i bad- og køkkenbranchen. Med sine armaturer, brusere og brusesystemer giver Hansgrohe Group vandet form og funktion. Virksomhedens 117-årige historie præges af opfindelser, såsom den første håndbruser med forskellige stråletyper, det første køkkenarmatur med udtrækstud og endda den første justérbare bruserstang. Med over 16.000 aktive beskyttede rettigheder står Hansgrohe Group for kvalitetsprodukter med lang levetid.