KEFLICO

Keflico har siden 1953 fremstillet træbasserede kvalitetsprodukter. De er derfor specialister inden for fremstilling af hårdttræ, krydsfinér, træfiberplader, modificeret træ og mange andre inspirerende træprodukter. Derudover Keflico er også ansvarlige i deres produktion, da de ønsker at fremme brugen af bæredygtig skovdrift. Derfor finder du et særdeles bredt sortiment af FSC- og PEFC-certificerede produkter i Keflicos sortiment. I Silvan kan du blandt andet finde solide træplader fra den kvalitetsbevidste producent, så du kan få realiseret dine byggeprojekter i hjemmet. Du finder træplader i flere forskellige trætyper, størrelser og farver. Så er du godt klædt på til at starte dine personlige gør-det-selv-byggeprojekter. Du kan se udvalget af Keflicos produkter nedenfor.

KATEGORIER

Alle KEFLICO Produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Keflico – en naturlig passion for træ

Keflico er en dansk handelsvirksomhed, der har en passion for at fremstille træbaserede løsninger og produkter til byggeindustrien. Keflico har siden 1953 været en anerkendt træproducent, som tilbyder træprodukter i den bedste kvalitet. De har mere end 60 års viden og erfaring inden for træ og handel. I dag er de én af de førende leverandører af træ til industri og byggeindustrien, og de leverer produkter til hele Danmark. Keflico har en passioneret vision om at bidrage med ansvarlig og bæredygtig produktion, hvorfor de også har et bredt udvalg af FSC- og PEFC-certificerede produkter i deres sortiment.

De har derudover en mission om at skabe de bedste kundeoplevelser i branchen. Og de vil gerne sætte nye standarder for viden og service i samarbejde med deres kunder, leverandører og samarbejdspartner. I Silvan er vi glade for at kunne sige, at vi forhandler træplader fra Keflico. Vi er nemlig store fortalere for solide byggematerialer, som er fremstillet med omtanke. Derfor er vi også glade for at kunne levere gode byggematerialer fra Keflico til den almindelige dansker. Så kig forbi din lokale Silvan, hvis du skal i gang med et byggeprojekt. Vi har de materialer, som du skal bruge.

Træmaterialer til dit næste byggeprojekt

Træplader bruges til mange forskellige byggeprojekter, da det er et klassisk og tidløst materiale, der har mange anvendelsesmuligheder. Træ er nemlig et fantastisk byggemateriale, som kan bruges i stort set alle konstruktioner. Du kan f.eks. bygge dine egne møbler, eller du kan bruge det indretningsmæssigt, hvis du ønsker at tilføre varme og hygge til boligen. Men træplader giver også mange muligheder, da de kan bruges både til udendørs- og indendørsprojekter. Keflico tilbyder herunder udendørs træplader, der er imprægneret, så de er mere modstandsdygtig overfor råd, svamp og insektangreb. Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan skabe med træplader fra Keflico.

I Silvan finder du mange varianter af træplader. Har dine terrassebrædder set bedre dage? Så kan du med fordel forny dine terrassebrædder med enten Keflico Cumaru eller Keflico Guariuba, som er træbrædder, der er specialfremstillet til at modstå det danske vejr. Du skal dog vedligeholde brædderne med olie engang imellem for at vedligeholde deres smukke træfarve. Har du derimod lyst til at bygge en hjemmelavet reol eller bogkasse? Så finder du også træfiberplader eller konstruktionsfinér i Keflicos sortiment. Du finder også MDF-plader, hvis du har planer om at bygge et gør-det-selv skrivebord. Der er altså gode muligheder for at kunne slippe din indre håndværker løs.

Etisk træhandel i samarbejde med Dansk Træforening

Keflico har et stort fokus på at være en ansvarlig arbejdsplads - både i deres produktion og over for deres medarbejdere. De opererer derfor også strengt indenfor Dansk Træforenings reglement og ”code of conduct”. Denne forening er med til at sikre at træhandel - nationalt og internationalt - sker indenfor sikre rammer i forhold til lovgivning og etik. Her er der visse miljø- og ansættelseskrav, der skal opfyldes, samt krav til produktion, håndtering og handel af træ. Du er derfor i gode hænder med træ fra Keflico. Her er ansvarlighed og etik nemlig i fokus under hele processen.

Keflico og miljøet

I Keflico tager de bæredygtighed og etisk produktion alvorligt. Derfor har de også stor fokus på, at alt indkøb og handel af træ i virksomheden foregår på en lovlig, ansvarlig og bæredygtig måde. Virksomheden føler nemlig et helt særligt ansvar, når det kommer til miljøet. Med et højt fokus på etik, moral og miljø, bestræber Keflico sig på udelukkende at handle med lovligt træ fra godkendte skove. I forbindelse med dette, er det er krav fra virksomhedens side, at alt træ skal igennem flere certificeringer, inden de køber eller sælger det. Derfor kan du trygt og roligt finde dine næste træplader i Silvan. Så kig forbi din lokale Silvan og find byggematerialerne til dit næste gør-det-selv-projekt.