KNUDSEN KILEN

Knudsen Kilen er en dansk virksomhed, der producerer plastemner både til byggebranchen og til gør-det-selv’eren. Det karakteristiske navn kan spores helt tilbage til slutningen af 1960’erne, hvor Johannes Knudsen først opfandt den kendte Knudsen Kile. Virksomheden er i dag en af de førende leverandører af afstandsklodser, kiler og styreklodser til byggebranchen. Og selvom kiler og klodser måske er nogle af de mindre byggematerialer, er de nogle af de mest uundværlige ting at have i værktøjskassen. De kan nemlig bruges til at justere og fastgøre en lang række materialer. De er f.eks. med til at sikre et godt og lige resultat, når du skal montere et vindue, opklodse en dørkarm eller montere et nyt gulv. Se hele vores udvalg af kiler og afstandsstykker fra Knudsen Kilen herunder.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Kort om Knudsen Kilen

Knudsen Kilen A/S er en dansk virksomhed, der blev etableret i 1991. Det er et 100% danskejet datterselskab, som tilhører Knudsen Plast A/S. Virksomheden har et mål om at gøre hverdagen nemmere for byggebranchens fagfolk og den almindelige gør-det-selv dansker. Knudsen Kilen er i dag en moderne og konkurrencedygtig virksomhed, der har stor ekspertise indenfor byggebranchen. De producerer plastemner til byggeprojekter i høj kvalitet og i henhold til ISO 9001 kravene. I dag er virksomheden en af de førende leverandører af kiler, afstandsklodser og andre plastemner. Knudsen Kilen har en vision om at være den førende leverandør af færdige plastløsninger til byggebranchen, og i dag leverer virksomheden til det meste af Europa.

Plastproduktion med omtanke for miljøet

Knudsen Kilen er en produktionsvirksomhed med stort fokus på miljøet. De leverer ikke bare solide bygge materialer, men også miljøvenlige produkter. De tager bæredygtighed meget alvorligt og sætter en særlig dyd i at værne om miljøet under deres produktion. Derfor forsøger de konstant at optimere deres produktion og formindske energiforbruget og miljøbelastningen. Virksomheden har en klar miljøpolitik, der er en integreret del af deres dagligdag. De gør alt for at leve op til de strenge krav fra REACH, RoHS og WEEE, som er nonprofit-miljøorganisationer. Knudsen Kilen gør en aktiv miljøindsats i deres produktion, så de skåner mennesker, dyr og natur for brugen af farlige og skadelige kemikalier. Desuden genanvendes alt restmateriale fra produktionen.

Kiler og afstandsklodser til mange byggeformål

I vores udvalg finder du masser af plastkiler, styreklodser og afstandsbrikker til dit byggeprojekt. Du kan både købe produkterne enkeltvis eller vælge en af de blandede kasser med flere forskellige kile- og klodsprodukter. Med Knudsen Kilen kan du få masser af klodser til at afstandsjustere og nivellere. Dette er perfekt, når du skal montere skabe i køkkenet eller badeværelset, lægge gulv, montere trapper eller noget helt andet. Afstandsklodserne kan let klikkes sammen, så du altid kan få en klods med den nødvendige tykkelse. De giver en god og sikker håndtering, så du kommer godt i mål med dit projekt.

Kom i mål med gør-det-selv-projektet med Silvan

I Silvan finder du alt, hvad du skal bruge af byggematerialer og værktøj, så du kan starte på dine gør-det-selv projekter. Kiler og stabiliseringsklodser bliver ofte glemt, selvom de er vigtige redskaber i enhver værktøjskasse. I vores udvalg finder du effektive produkter fra Knudsen Kilen, der kan hjælpe dig med opklodsning af døre, gulv, vinduer og meget mere. På den måde kan du sikre, at skabet sidder helt i vinkel. Find dine byggematerialer hos os og kom i gang med dine huslige gør-det-selv projekter. Bestil hjem fra vores hjemmeside eller smut forbi en af vores mange Silvan butikker.