Nilfisk

Nilfisk gør-det-selv produkter og husholdningsstøvsugere er designet med de nyeste teknologier og med mange års erfaring. Nilfisk er dedikeret til at levere rengøringsudstyr til Silvans kunder, som imødekommer og overstiger forventningerne. Dette er baseret på traditioner med innovation og kvalitet i over 100 år.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Nilfisk støvsugeren – et ekstra medlem af familien

I mange generationer har Nilfisk mere eller mindre været synonymet på en husholdningsstøvsuger. Hos bedstemor, mor og datter har Nilfisk været som et ekstra medlem af familien. Alle hjem med respekt for sig selv ejede en Nilfisk og det oprindelige design holdt gennem mange år. Hos Silvan finder du et bredt udvalg af den nye generation af Nilfisk husholdningsstøvsugere. Her finder du også din støvsuger nr. 2 – våd-/ tørstøvsugeren til alt det grove snavs.

Den nye generation af støvsugere

En våd-/tørstøvsuger er ideel til det grove snavs, som har tendens til at samle sig i kældre, på værkstedet, terrassen, skuret og garagen. Det er den perfekte ekstra støvsuger til handy mænd og -kvinder, hvis aktiviteter frembringer mere end almindeligt husstøv.

Nilfisk tilbyder også højtryksrensere, der passer til enhver rengøringsopgave, små som store. Fra Compact-serien, som er en serien for husejere, der har brug for en basis højtryksrenser til mindre hyppige rengøringsopgaver over til Excellent-serien, som er ideel til større rengøringsopgaver. Produkt serierne er designet til dig og til alle der er begejstret for fleksibilitet gennemtænkt i alle detaljer, vægbeslag, slangeruller, spulehåndtag, tryk regulerede dyser, regulering af vandtryk og meget andet.

Fra støvsuger til vinduesvaskere

Den blå farve på Nilfisk højtryksrenserne er din garanti for et kvalitetsprodukt. Fremstillet uden at gå på kompromis og skræddersyet til utallige rengøringsopgaver omkring hjemmet.

Nilfisk er meget mere end blot støvsugere og højtryksrensere. F.eks. består produktprogrammet også af en batteridrevet Smart vinduesvasker, som giver perfekt rene vinduer – helt uden striber og på ingen tid. Denne vinduesvasker, gør det og sjovt at vaske vinduer, da den ikke efterlader hverken dråber eller striber.

Nilfisk tilstedeværelsen globalt, gør det muligt at støtte Silvans kunder med brede produktserier og høj kvalitetsservice over hele verden.