Nordlux

Nordlux er en af de største producenter af moderne kvalitetsbelysning i hele Skandinavien. De leverer belysning og lyskilder, hvor der er fokus på materialer i høj kvalitet og på et smukt nordisk design med enkle, klassiske linjer. Nordlux stræber efter at levere belysning, der samler mennesker og som skaber den helt rette stemning til enhver situation. De har et stort udvalg af både pendler, loft- og væglamper, spots m.m. til indendørs brug. Og et lige så stort udvalg af udendørs lamper som bedlamper, nedgravningsspots, væglamper og meget mere. Derudover har de naturligvis også et bredt udvalg af LED-pærer. Du kan altså finde alt, du behøver for at lyse dit hjem op og skabe de bedste rammer for dig og din familie.

KATEGORIER

Alle NORDLUX produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hvem er Nordlux?

Nordlux er en dansk virksomhed, som startede i 1977 med en målsætning om at tilbyde lamper og belysning til fornuftige priser. Virksomheden har i dag hovedkontor i Aalborg og sælger belysningsprodukter i mere end 35 lande rundt omkring i verden. Størstedelen af eksporten går til England, Frankrig, Tyskland, Sverige og Norge. Nordlux er blevet et anerkendt mærke på den internationale scene, med stort fokus på at hæve livskvaliteten gennem lys. Deres mission er at tilbyde belysningsprodukter i høj kvalitet, der inspirerer folk. Derudover stræber de efter at skabe produkter i et tidløst design med funktionalitet i højsæde

Flotte lamper til enhver smag

Deres udvalg strækker sig over en bred vifte af både udendørs og indendørs belysning samt lyskilder. De tilbyder f.eks. et utal af pendler, loft- og væglamper, gulvlamper og spots til indendørs brug. Derudover har de også et stort udvalg af væglamper, bedlamper, nedgravningsspots m.m. til udendørs brug. Uanset, hvilken form for lampe eller lyskilde, du har brug for, finder du det altså med Nordlux. Det store udvalg af belysning i forskellige designs og stilarter gør det altid muligt at finde et produkt, der passer til atmosfæren i dit hjem – og det er uanset, om det er lys til indkørslen eller til børneværelset du har brug for.

Belysning handler ikke bare om praktisk lys og pærer, så du kan se, hvad du foretager dig. Lys og lamper er nemlig med til at samle os og fremhæve arkitekturen i din bolig. Lys er også med til at sprede hygge, stemning og glæde. Hvis du vil have flot og praktisk belysning, der kan vare for livet, er Nordlux et rigtig godt bud. Her går funktionalitet og design op i en højere enhed. Og med produkter, der er skabt af kvalitetsmaterialer, behøver du ikke bekymre dig om at skulle udvælge belysning til hjemmet de næste mange år.

Lys dit hjem op med god samvittighed

LED-lys er efterhånden blevet mere og mere almindeligt i danske hjem. Det er en meget populær lyskilde på grund af den utroligt lange levetid og det lave energiforbrug. LED betyder Light Emitting Diode. Det er i al sin enkelthed en diode, der udsender lys. En af fordelene ved LED er, at de tænder med fuld styrke med det samme. Du behøver altså ikke vente på, at de varmer op ligesom med almindelige sparepærer. En LED-pære afgiver også væsentligt mindre varme end f.eks. en halogenpære. De kan derfor bruges overalt i hjemmet, uden du behøver bekymre dig om, om lampen eller skærmen kan holde til varmeafgivelsen.

LED belysning fås i et utal af typer. Du kan både få lamper med indbyggede LED-pærer og løse LED-pærer. LED-pærer fås efterhånden i rigtig mange udseender. Du kan både få helt klassiske, runde pærer i både hvidt og klart glas, kertepærer, dekorationspærer og meget mere. De fås naturligvis også med stort set alle fatninger, så du kan få LED-lys i enhver lampe. Ud over at være utroligt praktisk, er LED-belysning også mere miljøvenligt end konventionelle lyskilder. Pærerne indeholder bl.a. ikke kviksølv som de gamle glødepærer gjorde. Derudover kan ca. 85% pærernes materialer genbruges. Derfor er det vigtigt, at du afleverer dem på en genbrugsstation, når du skal skille dig af med dem.

Nordlux Smart Light

Med Nordlux har du mulighed for at skabe en intelligent belysningsløsning i dit hjem. Med deres Smart Light serie kan du skræddersy belysningen i dit hjem og indstille det helt automatisk til den stemning, der er behov for. Med Nordlux Smart Light appen kan du bl.a. planlægge, indstille, tænde og slukke lyset fra din smartphone. Du kan kontrollere helt op til 50 lyskilder med appen såvel ude som inde. Du kan oprette grupper og værelser for dine lyskilder, så du kan styre al belysningen i et rum på én gang. Du kan endda gøre systemet stemmestyret ved hjælpe af Amazon Alexa eller Google Home.

Smart Light giver dig også mulighed for at sætte den helt rigtige stemning med din belysning. Dæmp f.eks. lyset til aften for at afslappe øjnene, eller skab en hyggelig filmstemning med de helt rigtige lyseffekter. Endnu en fordel ved Nordlux Smart Light er muligheden for at kontrollere lyset, selvom du ikke er hjemme. Det giver en ekstra tryghed, at du kan tænde og slukke lyset, når du er væk fra hjemmet. På den måde kan du få det til at se ud som om, at der altid er nogen hjemme. Du kan med andre ord sætte den på en form for ferietilstand, så lyset kan følge nogle faste rutiner.