PERGO

For mere end 30 år siden opfandt Pergo laminatgulvet. Siden da, er det blevet det foretrukne valg hos rigtig mange, når hjemmets gulve skal fornyes. Pergo producerer laminat- og vinylgulve i mange forskellige stilarter og varianter, så du altid er sikker på at finde et gulv, der passer ind i dit hjem. Deres gulve er både utroligt lette at montere og meget slidstærke. De holder let til hverdagens slid af mange mennesker, husdyr og generel aktivitet og trafik i hjemmet. Foruden dette, får du også et produkt med fokus på miljøet. En af deres topprioriteter er bæredygtighed. Med Pergo er du derfor garanteret et kvalitetsprodukt, der er produceret med et minimum brug af ressourcer.

KATEGORIER

Alle PERGO Produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Historien om Pergo

Pergo, som vi kender det i dag, havde sin begyndelse i 1950’erne i Sverige, hvor de oprindeligt hed Perstorp AB. I 1974 opkøber de AB Tilafabriken, hvorefter de har en komplet fabrik, hvor de kan producere forskellige limede produkter. Det giver dem også muligheden for og teknologien til at videreudvikle deres laminat til brug i flere slutprodukter som f.eks. bordplader. Efter en brainstorming i 1977, hvor de er på jagt efter nye idéer til anvendelse af deres laminat, udspringer laminatgulvskonceptet. Og allerede i 1979 bliver det første Perstorp laminatgulv sat i produktion. Herefter vokser virksomheden støt og udvider med en større og mere moderne fabrik.

I 1995 har Perstorp AB udvidet til nye markeder i både USA og Asien. Og i 2000 skifter virksomheden endeligt officielt navn til Pergo. De efterfølgende år er der fokus på produktudvikling, og de lancerer kliksamlingslåseteknikken, mønstrede plader og realistiske overfladestrukturer. I 2013 er virksomheden et multikategorivaremærke, der både leverer laminat-, vinyl- og trægulve. Virksomheden bliver ved med at udvikle og forbedre deres produkter, så de kan tilbyde den bedste løsning til deres kunder. Pergo sætter en stor ære i at levere kvalitetsprodukter til deres kunder. Deres produkter er derfor ISO 9001 certificeret og miljøet er certificeret i henhold til ISO 14001.

Hvorfor vælge et laminatgulv?

Med et Pergo laminatgulv får du en kombination af smukt design og lang holdbarhed. Deres laminatgulve giver høj komfort og er rigtig behagelige at gå på. Alle modeller kan derudover også bruges sammen med gulvvarme – så du både får et komfortabelt og lunt gulv, hele året. Du kan også få laminatgulve med TitanX overfladebeskyttelse. Her får du et gulv, der både er utroligt slidstærkt, ridsefast og stødabsorberende.

Med TitanX overfladebehandling holder dit gulv sin flotte finish i rigtig mange år. Pergos laminatgulve er meget lette at montere. Deres PerfectFold 3.0 kliksystem giver dig hele tre monteringsmåder. På den måde kan du vælge at montere det, som det passer dig og rummet bedst. Pergo tilbyder også vandafvisende gulve. En stærkt og tæt kliksamling minimerer risikoen for, at der trænger vand ned imellem samlingerne. Et laminatgulv giver dig følelsen af et virkeligt trægulv, uden du skal bekymre dig om vedligeholdelse.

Hvorfor vælge vinylgulve?

Vinylgulve er utroligt alsidige og kan bruges mange steder i hjemmet. Med Pergos vinylgulve får du et naturtro gulv med virkelighedstro detaljer og et naturligt design. De kan kombineres med gulvvarme og er lette at montere. Hos Pergo får du op til 25 års garanti på dit vinylgulv. På den måde behøver du ikke bekymre dig om dagligdagens slid. Derudover er vinylgulvene 100% vandfaste, hvilket gør, at du får en overflade, der er let at rengøre og holder det flotte udseende. De er også 100% ftalatfrie. Det betyder, at der ingen skadelige ftalater er i produkterne.

Alt afhængigt af, om dit undergulv er jævnt, har små ujævnheder eller er ujævnt, har Pergo tre forskellige vinyltyper. På den måde er du sikker på at få et vinylgulv, der ligger godt og fast på underlaget, uanset stand. Er du stadig i tvivl om, hvilket gulv du skal vælge? Så kig ind i din lokale Silvan. Vi står altid klar til at råde og vejlede dig, så du kommer godt i mål med dit projekt. Du kan også læse mere om forskellen på laminat- og vinylgulv, og hvad du bør overveje, inden du går i gang.

Tips og tricks til at gøre-det-selv

At renovere hjemmet kan være en stor og til tider uoverskuelig opgave. Det er derfor en rigtig god idé at lave en plan, inden du går i gang. Vi giver dig her nogle råd til, hvordan du kan gribe renoveringen an, og hvad du skal være opmærksom på.

  • Læg en tidsplan: Læg en realistisk plan for, hvornår tingene skal være færdige. Få styr på, hvornår hvad skal købes og kan leveres, og hvornår hvert rum skal stå færdigt
  • Læg et budget: Det er en god idé at undersøge, hvad de forskellige materialer koster og hvor meget du har brug for. Du bør også overveje, hvor meget du kan lave selv, og hvad du skal have professionel hjælp til. Alt dette kan hjælpe dig til at få en idé om omkostningerne, så du kan lægge et budget og holde det
  • Fokusér på ét rum ad gangen: Hvis der er flere rum, der skal renoveres, kan det være en god idé at tage ét ad gangen. Går du i gang alle steder på samme tid, kan det hurtigt blive kaotisk og uoverskueligt – især, hvis du skal bo i byggerodet samtidigt
  • Forny hjemmet med et nyt gulv: En renovering behøver ikke nødvendigvis betyde store forandringer i hele hjemmet. Et nyt gulv kan give stor værdi og transformere hele rummets udseende. Husk at overveje, hvad gulvet skal holde til. Skal det kunne modstå vand, snavs og meget slid? Så husk at se efter gulve, der er velegnet dertil. Og med et Pergo gulv kan du let klare gulvlægningen selv og hurtigt forny dit hjem