Philips

Philips har været på forkant på innovation inden for belysning i over 120 år. Philips leverer lys i høj kvalitet der underholder, inspirerer og informerer, gør byerne bedre at bo i og opfylder folks daglige behov. Ved at tilslutte lys til andre teknologier giver Philips mulighed for kunden at spare energi og skabe nye oplevelser. I Silvan har vi et bredt udvalg indenfor både indendørs- og udendørs belysning fra Philips.

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Philips har kunden i centrum, når de udvikler lys, der indvirker positivt på folks daglige liv. De gør belysning til så meget mere end belysning til hjemmet, butikker og kontorer. Philips intelligente belysningssystemer er med til at løfte belysning op på et nyt niveau i den digitale tidsalder.

Intelligent LED belysning

Philips var pioner inden for udvikling af energieffektiv LED-belysning i høj kvalitet. Fremtidens belysning, såsom lamper, armaturer og systemenheder, stiller krav om at være digitale og forberedt til netværk. Philips er med til at bringe belysning ind i en fuldt digital verden, der forbinder mennesker, steder og elektroniske enheder.

Spar på energien

Du kan opnå energieffektivitet i et helt nyt omfang med intelligent lysstyring. Philips tilsluttede lyssystemer udnytter viden om oplysning af områder og giver det rigtige lysniveau, det rigtige sted og på det rigtige tidspunkt.

Kundebaseret tilgang til innovation

Philips har en kundebaseret tilgang til innovation og udvikler og skaber innovative produkter på grundlag af kundernes behov og erfaring. Philips har indgående kendskab til lysmønstre og anvendelsesområder og har en dyb forståelse af, hvordan man kan optimere belysningen for kunden i enhver situation. Philips skaber innovation, der betyder noget for dig.

Philips Hue – det intelligente hjem

Philips Hue er dit personlige, trådløse belysningssystem, hvor du nemt kan styre lyset og skabe den rigtige stemning i alle situationer via en app. Uanset hvor du er, kan du styre dine lamper via en smartphone eller tablet. Du kan derfor automatisere din belysning, så det ser ud som om du er hjemme, selvom du ikke er det.

Philips Hue White ambiance

Philips Hue White ambiance kan vække dig på den blideste måde, give dig fornyet energi og gøre det lettere for dig at læse, koncentrere dig eller slappe af.

Kun fantasien sætter grænser

Leg med farver, eller synkroniser belysningen med musik, spil eller film. Med Philips Hue har du hundredvis af apps at vælge i mellem og kun fantasien sætter grænser.