PHILIPS HUE
Gør din undendørsbelysning mere intelligent

PHILIPS HUE

Udendørs belysning

Indret din have med trådløs belysning fra Philips HUE, og få lige den stemning, du ønsker. Vælg imellem 16 mio. farver og gør din have endnu smukkere. Du kan styre det hele fra din smartphone.
Alle PHILIPS HUE Produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri
Inspiration

Nem og hurtig installering af Philips Hue

Sæt blot stikket i, og nyd 16 millioner farver, der gør din have endnu smukkere, og skab den stemning, du ønsker. Det har aldrig været nemmere og så kan du endda styre det hele fra din smartphone. Her er ubegrænsede muligheder. Du kan slappe af med et varmt til køligt hvidt lys eller vælge speciel belysning til særlige lejligheder. Du kan også sikre dit hjem med indstilling af timere, så udendørslyset selv tænder og slukker på de tidspunkter, du ønsker. Lamperne er naturligvis vandtætte (IP65) – Husk, at det kræver en Philips-Hue bro, som bruges til at styre lamperne med.

Hvordan virker Philips Hue

Dit Philips Hue taler sammen med dit trådløse netværk i hjemmet, dette sker via en såkaldt Bro (Bridge), som skal installeres med et kabel direkte i din router. Når dette er sket, kan du kommunikere med dine Philips Hue lamper via en App på din smartphone eller tablet. For at komme i gang skal du bruger et Starter Kit. Dette Starter Kit består af eksempelvis en CALLA udendørs lampe, en Philips Hue pære samt en Bro (Bridge). Du skal altid bruge et Starter Kit for at komme i gang med din trådløse belysning fra Philips Hue.

Hvordan betjenes Philips Hue?

Alle Philips Hue lamper og pærer har ingen Hue lamper og pærer har tænd/sluk knapper, da du styrer belysningen via App’en, som du kan hente til både Apple og Android smartphone og tablets. Derudover kan du også bruge fjernbetjeningen, som følger med i Starter Kit pakken. Så slipper du for at tage din telefon frem, men kan blot bruge fjernbetjeningen, som kan ligge fremme og tages med rundt i huset. I Philips Hue App’en kan du se en oversigt over alle de lamper, du har installeret i dit hjem og du har også mulighed for at navngive lamperne og dele dem op i grupper, så du eksempelvis har en gruppe, der hedder Forhave og Baghave. Derefter kan du styre grupperne hver for sig, så du kan have lyset tændt i baghaven uden at der er tændt i forhaven. På samme måde kan du også styre farverne på lysene i dine grupperinger.