Plus

I Silvan forhandler vi Plus trævarer i dansk design og høj kvalitet. Her i kategorien har vi samlet alle vores Plus produkter inden for hegn, trallemøbler, leg og uderum. Plus er lækre, bæredygtige trævarer i FSC-mærket træ.

KATEGORIER

Alle PLUS Produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

PLUS – bæredygtige trævarer i FSC-mærket træ

Alle PLUS trævarer er FSC-mærkede, hvilket betyder at du kan købe deres produkter med god samvittighed. Træet kommer fra FSC-skove, hvor der ikke bliver fældet mere træ end at skoven kan nå at reproducere. Desuden bliver dyrelivet beskyttet i en FSC-skov. PLUS produkterne er designet og tegnet her i Danmark, så du er sikret at produkterne kan holde i mange år frem.

Hegn og låger

Hegn kan både anvendes når du vil skabe små uderum i haven eller når du vil afskærme mod blæst og nysgerrige blikke. I Silvan tilbyder vi et bredt udvalg af hegn og låger fra PLUS i forskellige materialer som træ, stål, glas og komposit materiale.

Trallemøbler

Se de lækre udemøbler fra PLUS her. Trallemøbler er perfekte til for eksempel terrassen. Trallemøblernes rustikke look går godt i spænd med havens grønne natur. PLUS træmøbler kræver kun et minimum af vedligeholdelse, for at du kan have træmøblet stående ude året rundt.

Have og uderum

Skab blomstrende oaser i haven med et højbed, plantekasse eller espalier fra PLUS. Når du skal skabe de små bede, er det også rart med et plantebord, hvor du kan have plads til både stiklinger, jord og planteskovl. Der er også her du finder vores udvalg af redskabsskure, brændeskure og cykelskure fra PLUS. På den måde har du altid et flot opbevaringssted til haveredskaberne og cyklen kan stå i tørvejr.

Legeredskaber i træ

Skab plads til børnene i haven. Udeleg i haven skal være i trygge rammer. Vi har her samlet vores udvalg af legehuse, sandkasser, legetårne og fodboldmål i god kvalitet med øje for sikkerheden. Alle legeredskaber fra PLUS er CE mærkede. Det betyder at produkterne er konstrueret og fremstillet i overensstemmelse med de fælles europæiske sikkerheds-krav i normen DS/EN 71-8 til privat brug.