Rias

Rias A/S er den førende leverandør af plasthalvfabrikata i Danmark. Plasthalvfabrikata er også kendt som teknisk plast og bruges mange steder i industri- og byggebranchen. Så hvis du mangler solide byggematerialer af plastik, er Rias løsningen. Vi har en lang række af kvalitetsprodukter fra Rias, der med garanti kan være med til at gøre dit projekt til en succes. Du finder f.eks. et bredt udvalg af tagplader som trapezplader, termoplader og bitumen bølgeplader. Derudover har vi naturligvis også det nødvendige tilbehør som søm og skruer, skumtætning til tagplader samr samleprofiler. Se mere herunder, hvor vi har samlet hele vores udvalg fra Rias, så du kan komme godt i gang med dit byggeri.

KATEGORIER

Alle RIAS Produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

RIAS: Mere end 60 års erfaring med plasthalvfabrikata

RIAS A/S er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1959. Virksomheden har hovedsæde i Roskilde, hvor de i sin tid startede med at producere og sælge støbte akrylplader. I 1963 begyndte de at distribuere plasthalvfabrikata, og i dag er virksomheden den største udbyder af byggematerialer i plasthalvfabrikata i Danmark. De står i dag for at levere byggeprodukter til et hav af grene indenfor industri- og byggebranchen, samt den offentlige sektor. Plastikmaterialer bruges i stort set alle bygge-sammenhænge og derfor stiller Rias også store krav til præcision, holdbarhed, design og miljø under deres produktion. I dag indgår RIAS som en del af Europas førende plastdivison under Thyssenkrupp Plastics, der er en del af Thyssenkrupp koncernen.

Fokus på mere miljøvenlig plastproduktion

Hos RIAS er der stort fokus på at mindske miljøbelastningen under produktionen. Derfor genbruges der så mange restmaterialer som overhovedet muligt i deres produkter. Det gælder f.eks. deres gummifliser, som hovedsageligt bliver produceret af gamle bildæk. Gamle dæk fra biler bliver altså lavet om til nye smarte fliser, der kan bruges mange forskellige steder. RIAS forsøger så vidt muligt at bruge genanvendelige materialer under deres produktion, med målet om at blive mere bæredygtig – og du kan derfor købe deres produkter med god samvittighed. Du får altså både holdbare og miljøvenlige byggematerialer i plast med RIAS.

Få tagplader til ethvert projekt med RIAS

Noget af det, som RIAS er særlig kendt for at lave inden for byggebranchen, er tagplader. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af den klassiske trapezplade samt forskellige termotagplader. Du finder naturligvis også alt det tilbehør, der skal til for at få monteret dit tag korrekt. Uanset, om det er taget på skuret, udestuen eller noget helt tredje, finder du med garanti en egnet tagplade i plast i vores udvalg. Med RIAS-tagplader får du en solid og stærk løsning, der tilmed har en rigtig lang levetid. Det er altså et oplagt valg, når du skal i gang med dit tagprojekt derhjemme.

Praktiske plastikmaterialer til gør-det-selv’eren

I Silvan finder du en lang række produkter til dine gør-det-selv-projekter. Og til nogle projekter, er plast bare det oplagte valg. Det kræver ingen vedligehold og har en utrolig lang levetid. Derudover er det en prisvenlig løsning, der ikke behøver at sprænge budgettet. RIAS’ plastprodukter er lette at arbejde med og kan sagtens monteres uden hjælp fra en professionel. De fleste af byggematerialerne kan også let tilpasses med en egnet sav eller nedstryger, så du kan få f.eks. tagplader i præcis den størrelse, der passer til dit projekt. Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge, er du mere end velkommen til at tage en tur forbi din nærmeste Silvan for at spørge om råd og vejledning.