Scandiwood i Silvan

I Silvan forhandler vi et stort udvalg af bl.a. træbordplader, hylder og ophæng fra Scandiwood i FSC-mærket træ.
Med et produkt fra Scandiwood er du sikret en god kvalitet til en fornuftig pris.

KATEGORIER

Alle SCANDIWOOD Produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri
Inspiration

Scandiwood – fra naturen til dit hjem

Scandiwood er den største danske leverandør af FSC©-certificerede træbordplader og – hylder på gør-det-selv-markedet. Scandiwood har gennem mange år været kendt for sit store udvalg af træsorter. Træet udvælges nøje og der lægges vægt på kvalitet, miljø og bæredygtighed. Produkterne stammer fra udvalgte leverandører fra hele verden og stort set alle træplader er FSC©-certificerede.

Træplader og andre træprodukter, er med til at tilføre varme og karakter til dig hjem. Samtidig er træ et CO2 neutralt byggemateriale, så du kan købe Scandiwoods produkter med god samvittighed.


Træbordplader

Scandiwood har en lang tradition for at levere et bredt sortiment af træbordplader i god kvalitet til en fornuftig pris. I langt de fleste tilfælde er disse produkter FSC©-certificerede. Vælg mellem de klassiske nordiske træsorter fyr og gran, eller blandt de ædle træsorter ask, bøg, eg, nyatoh eller valnød.


Tilbehør til bordplader

En flot træbordplade kræver det rigtige tilbehør og plejemiddel. Lav den perfekte afslutning mellem væg og bordplade med en Scandiwood hulkhlliste i samme træsort som bordpladen, eller med en stilren og enkel aluminiumliste. Husk også Scandiwoods olieplejesæt til pleje og vedligehold af din træbordplade. Find også monteringstilbehør som samlebeslag, dampspærre og kantbånd til laminatbordplader.


Hylder og ophæng

Træhylder har mange anvendelsesmuligheder. Brug dem som hylde i et perfekt match til din Scandiwood træbordplade. Eller slip fantasien løs, og lav din egen sammensætning til din helt personlige reol, til et entrémøbel, eller noget helt tredje.