Swedoor

Swedoor, der er en del af JELD-WEN, har mere end 50 års erfaring med at producere miljøvenlige døre i høj kvalitet. I deres brede sortiment kan du finde både indvendige døre, yderdøre, skydedøre, karme og tilbehør. Swedoor er kendetegnet ved at fremstille døre i højeste kvalitet, til ethvert behov og med et innovativt design. Derudover er der særligt fokus på bæredygtighed og på at levere døre, der er langtidsholdbare, energibesparende og produceret med omtanke for miljøet. Og uanset, om du er til det traditionelle og klassiske, eller til et mere moderne og anderledes look, finder du døre, der passer hos Swedoor. Du kan nemlig både få døre med og uden glas og i et utal af farver. Du kan endda se, hvordan de forskellige døre tager sig ude hjemme hos dig med Swedoors smarte app. Se hele vores sortiment nedenfor og find dine nye døre her.

KATEGORIER

Alle SWEDOOR Produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Swedoor designværktøj

Hvem er Swedoor?

Swedoor er en del af det amerikanske firma, JELD-WEN. Det blev etableret i 1960 af, Richard Wendt, en amerikansk iværksætter. Succesen startede med opkøbet af et lille maskinsnedkeri i Oregon med blot 15 ansatte. Herefter har succesen forankret sig og taget fart, og JELD-WEN spænder nu over hele 20 lande i Europa, Nordamerika og Australien. De gik ind i det europæiske marked i 1993 og opkøbte i 2006 det dansk-baserede Vest Wood, der var en af Europas førende dørproducenter. JELD-WEN står nu bag brands, der strækker sig over hele Europa og herunder det kendte brand, Swedoor.

Swedoors produkter er kendetegnet ved utrolig høj kvalitet og innovativt design. Kulturen bygger på inspirerende principper, der er med til at gøre dem til den virksomhed, vi kender i dag. Visionen bag Swedoor er at være en af de førende virksomheder inden for byggematerialebranchen. De ønsker at opbygge en forretning på sikker og etisk vis, ved at handle med respekt for både medarbejdere og samarbejdspartnere. Derudover søger Swedoor at inspirere deres kunder med produkter, der imødekommer både aktuelle og fremtidige behov, og som overgår kundens forventning. Swedoor sætter med andre ord en stor ære i at levere miljø- og kvalitetsbevidste produkter til deres kunder.

Det bæredygtige valg af døre

Som en del af JELD-WEN, har Swedoor stor fokus på bæredygtighed. Det skinner igennem både i deres virksomhedspraksis og i deres produkter. Bæredygtighed er nemlig et gennemgående fokus i hele organisationen. Og det afspejler sig i arbejdsmetoderne med hensyn til udledning af luft og vand, energiudnyttelse og den indendørs luftkvalitet. Swedoor bestræber sig på at udvikle og fremstille mere miljøvenlige produkter til gavn for både miljøet og dit indeklima. Derudover sørger de for at lægge produktionen så tæt på deres markeder som muligt. På den måde minimerer de brændstofforbruget og udledningen af drivhusgasser fra transporten.

Swedoor lægger vægt på at fremstille langtidsholdbare og energibesparende døre. Og deres produkter bliver i stigende grad produceret af materialer fra bæredygtige kilder. De har en politik om at indkøbe bæredygtigt tømmer, som kan genanvendes efter brug. Det har resulteret i, at de har modtaget både FSC- og PEFC-certificering. Det vil sige, at træmaterialerne hovedsageligt kommer fra bæredygtige skovkilder. Det betyder også, at der tages hånd om både dyre- og plantelivet i skovene. Med Swedoor får du altså muligheden for at tage et bæredygtigt valg og være med til at støtte op om mere bæredygtig træproduktion.

Find den helt rigtige dør med Swedoors app

Har du svært ved at forestille dig, hvordan din nye dør skal se ud? Eller hvordan drømmedøren ser ud i netop dit hjem? Så er Swedoors Door Designer-app løsningen. I denne smarte app kan du se mere end 1000 forskellige dørkombinationer og se, hvordan døren passer ind hjemme hos dig. Igennem appen tager du blot et billede af døren, du ønsker at udskifte, og så kan du prøve dig frem i hele sortimentet. Du kan både prøve med indvendige døre og yderdøre. Og du kan vælge imellem et utal af designs både med og uden glas, klassisk og moderne.

Derudover kan mange af dørene fås i en masse forskellige RAL og NCS farvekoder – som du naturligvis også kan afprøve igennem appen. Hvis du ønsker specialdøre med særlige egenskaber som f.eks. brandhæmmende egenskaber, finder du også dem iblandt de mere end 1000 valgmuligheder. Du har altså rig mulighed for at finde præcis den model og farve, der passer bedst til både dig og dit hjem. Appen er naturligvis gratis og findes til både iOS i App Store og til Android via Google Play. Det har altså aldrig været lettere at finde den helt rigtige dør.

Sådan forlænger du levetiden på dine døre

Selvom Swedoors døre er af højeste kvalitet og har en lang holdbarhed, kan du også selv være med til at forlænge levetiden. Du tænker måske ikke lige over, at døre også kan have brug for vedligehold. Men for at fungere optimalt og leve længst muligt, bør du løbende vedligeholde dem. En malet yderdør modstår f.eks. vind og vejr hver eneste dag. Og for at undgå at overfladen revner eller bliver mat, bør du rengøre og vokse den et par gange om året. Brug almindelige (ikke-alkaliske) vaskemidler. Og brug aldrig rengøringsmidler, der kan ridse eller opløse overfladen som skurepulver, ståluld og lignende. For at opretholde dørens glans, anbefales det at vokse døren årligt med f.eks. bilvoks.

Ved olierede yderdøre bør du også regelmæssigt påføre ny olie. På den måde kan døren bedst modstå slid fra vind, vejr og forurening. Og det er også med til at bibeholde dørens flotte udseende. Rengør først overfladen med et egnet rensemiddel og lad den tørre. Når overfladen er godt tør, påfører du en udendørs træolie – evt. med farvepigmenter, hvis døren er falmet. Døren skal mættes i olie, men pas på ikke at give den alt for meget. Uanset, hvilken dør du har – om det er indvendige døre eller yderdøre, bør du også huske at smøre hængslerne regelmæssigt. Brug her en syrefri olie og pas på, at du ikke får olie på selve dørpladen.