TEXAS

Texas er en dansk virksomhed, som specialiserer sig inden for havemaskiner og haveredskaber. Med mange års erfaring inden for have- og fritidsmaskiner kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt. Produkterne er udviklet med udgangspunkt i, at havearbejde skal være lettere for dig at udføre - både når det kommer til effektiviteten af havearbejdet og ergonomien når du anvender maskinerne. 
Hos Silvan finder du de populære Texas plæneklippere, havefræsere og hækkeklippere m.m. Se hele vores sortiment nedenfor.

 
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Texas plæneklippere og havefræsere

Texas plæneklippere kan fås både med batteri eller med benzindrevet motor. Det kan være flere grunde til at vælge det ene fremfor det andet. Men noget af det du bør tænke over, når skal vælge imellem batteri og benzinmotor, er: Størrelsen på græsplænen, lydniveau og miljø. En plæneklipper på batteri er godt valg, hvis du gerne vil undgå at støje for meget, samt hvis du vil undgå benzin. Plæneklipperen på benzin er godt valg, hvis du har en stor græsplæne og vil undgå at løbe tør for ledning eller batteri.

Havefræsere er også en god maskine at have i redskabsskuret, da den både kan bruges i køkkenhaven og i blomsterbedet. Ved at kultivere jorden jævnligt gør du jorden mere modtagelig over for de blomster og afgrøder, du planter. Derudover kan du med Texas havefræseren også vælge en udgave, hvor der medfølger en mosfjernesæt. Og som navnet antyder, så kan du bruge sættet til at fjerne mos i haven. Det virker måske som to forskellige problemstillinger. Men det er især en god idé at holde mos væk fra dit blomsterbed eller køkkenhave. Mos overtager nemlig meget hurtigt.

Texas Lithium-batterisystem

Texas’ 20 V-, 40 V- og 58 V- Lithium-batterisystemer gør det muligt for dig at anvende det samme batteri til flere maskiner. Konceptet går ud på, at havemaskiner fra Texas, der bruger en spænding på eksempelvis 20 V, kan bruge det samme batteri. Det vil sige, at du, f.eks. efter brugen af hækkeklipperen, kan sætte batteriet over i kædesaven. På denne måde slipper du for at bruge mange penge på flere batterier - og have et stort lager af dem liggende. Samme løsning findes også til Texas-maskiner på 40 V og 58 V.