Worx

Worx er en international virksomhed, der har en passion for intelligente løsninger inden for el-værktøj og haveredskaber. I deres produktsortiment finder du el-værktøj og redskaber til både huset og haven. Du finder herunder produkter som robotplæneklippere, græstrimmer, hækkeklippere, boremaskiner, rundsave m.m. Det er alle produkter, der er designet med de nyeste teknologier og tendenser. Worx har nemlig et stort fokus på at skabe gode løsninger, der opfylder kundernes behov og ønsker. De har ligeledes et stort fokus på at være bæredygtige og innovative i deres produktion. Herunder udvikler Worx løbende ny software til deres produkter. Så du kan downloade og installere ny software til eksempelvis din Worx robotplæneklipper. På den måde har du altid et opdateret Worx el-værktøj eller haveredskab. Se hele vores udvalg af Worx produkter herunder.

KATEGORIER

Alle WORX Produkter
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Worx el-værktøj og haveredskaber i første klasse

Worx er en tysk virksomhed, som fremstiller el-værktøj og haveredskaber til både den professionelle håndværker og til gør-det-selv-håndværkeren. Det har de gjort i mere end 20 år, og de er i dag én af de førende producenter inden for deres felt. De har i modsætning til nogle af deres konkurrenter været gode til at skille sig ud. Det har de formået ved at bringe ny teknologi til markedet, og det er uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er netop den konstante udvikling af ny og forbedret teknologi, der har været omdrejningspunktet for deres succes. Herunder er Worx særligt anerkendt for deres udvikling af robotplæneklippere, da de har udskiftet de støjende forbrændingsmotorer med trådløse, elektriske motorer, som har et langt lavere støjniveau. Det har krævet ny teknologi - en ny teknologi, der er kommet både naturen og brugerne til gode.

Worx har derudover stort fokus på at udvikle kvalitetsværktøj til gør-det-selv-håndværkeren. Værktøj til gør-det-selveren har tidligere været forbundet med en billigere version af det professionelle værktøj. Men sådan er det ikke med gør-det-selv-værktøj fra Worx. De har revolutionerede markedet ved at udvikle letvægtsværktøj, som både er solidt og holdbart. Det er altså el-værktøj, der virkelig kan holde til at blive brugt. Det betyder med andre ord, at hele gør-det-selv-serien fra Worx lever op til deres værdisæt om at udvikle innovative løsninger med fokus på bæredygtighed, innovation og kunderne. Du får altså effektive og pålidelige produkter, hvis du vælger el-værktøj eller haveredskaber fra Worx. Og det er uanset, om du er professionel håndværker eller gør-det-selv-håndværker.

Worx robotplæneklippere: tysk kvalitet til gode priser

De fleste haveejere nyder en nyklippet græsplæne, men de kan godt komme på overarbejde om sommeren, hvor græsset vokser hurtigt. Det kræver hyppigt græsslåning, som de færreste nok nyder. Men med en robotplæneklipper kan du læne dig tilbage og lade den gøre arbejdet. Så har du ikke allerede én robotplæneklipper, kan det være på tiden at anskaffe dig én. Det kan være en større investering at købe en robotplæneklipper, men der er hjælp at hente i Silvan. Vi vil forsøge at give dig et overblik over, hvad de forskellige serier fra Worx Landroid kan tilbyde. Så du kan finde den ideelle løsning for dig og din plæne. Valget af robotplæneklipper afhænger oftest af din plænens størrelse, samt hvilke funktioner du ønsker, den skal have.

Worx Landroid S300

Worx Landroid S300 er en kompakt robotplæneklipper, som er velegnet til mindre haver. Den kan klare græsarealer op til 300 m2. Og den er nem at anvende, da den er fremstillet med funktionen, Plug and Play, hvilket betyder at du ikke skal programmere modellen, du skal derimod bare trykke på en enkelt knap, før den er i gang. Robotplæneklipperen har en klippebredde på 18 cm, og den kan klippe græsset på arealer med en maks. hældning på 35%. Der tilhører ligeledes en app til plæneklipperen, hvor du kan opsætte maskine, så den klipper græsset, når det passer dig. Modellen har derudover installeret en regnsensor, så den bliver kaldt tilbage, til sin station, hvis der kommer kraftig regn. Den kan dog sagtens klippe græsset ved almindelige regnbyger.

Worx Landroid M500

Worx Landroid M500 er en støjsvag robotplæneklipper, der er velegnet til mellemstore haver, da den kan klippe græsarealer op til 500 m2. Og det er en intelligent robotplæneklipper, der selv kan planlægge, hvordan den vil slå græsset. Din græsplæne må dog maks. have en hældning på 35%, hvis du vælger denne model fra Worx. Modellen har derudover mange smarte funktioner. Den har blandt andet en Cut to Edge funktion, der betyder, at den slår græsset helt ud til kanterne. Den har også en installeret regnsensor, som kalder robotplæneklipperen tilbage, hvis vejret bliver for dårligt til græsslåning. Worx Landroid M500 er desuden tyverisikret, da robotplæneklipperen opsættes med en pinkode via en tilhørende app. Du kan ligeledes styre maskinen ud fra denne app. Derudover har modellen et meget lavt støjniveau. Den støjer kun 67dB, når den klipper græsset. Så du kan roligt læne dig tilbage på terrassen med en bog i hånden, mens Worx Landroid M500 slår græsset.

Worx Landroid L2000

Worx Landroid L2000 er en effektiv robotplæneklipper, der er velegnet til store arealer, da den kan klippe græsarealer op til 2000 m2. Det er indtil videre den største robotplæneklipper, som Worx Landroid har i serien. Den har en klippebredde på 22 cm, og den kan slå græsset på arealer med en maks. hældning på 35%. Modellen er udstyret med navigation og en gennemført plantegning. Det betyder, at robotplæneklipperen let og ubesværet kan navigere uden om forhindringer, som den møder på dens vej. Den er ligeledes udstyret med funktionen, Cut to Edge, som er din garanti for at alle græskanterne bliver slået. Robotplæneklipperen er derudover nem at opsætte og styre ud fra appen. I appen kan du også indstille, hvordan du vil have robotplæneklipperen til at klippe, så det passer til dine behov og ønsker.

Worx Landroid serierne er generelt blevet meget populære, da de er blandt de billigste robotplæneklippere på markedet. Men det afspejles ikke i prisen, da du får meget kvalitet for pengene. Hvis du sammenligner deres serier af robotplæneklippere med tilsvarende konkurrerende produkter, så vil du opleve at Landroid-serierne følger godt med på alle parametre. Og det er samtidigt med, at de holder prisen langt under gennemsnittet. Dette er blandt andet nogle af grundene til, at Landroid-serierne er blevet så populære, at de igen og igen vinder i tests inden for deres felt.

Hvilken serie af Worx Landroid skal du vælge?

Worx har udviklet tre serier af robotplæneklippere: s-serien, m-serien og l-serien. De tre serier er fremstillet med den nyeste teknologi. Og de holder en fornuftig pris, hvis du sammenligner maskinerne med tilsvarende konkurrerende produkter. Det kan således være en god investering at kigge på en robotplæneklipper fra Worx. Men det kan også være svært at vælge, hvilken model der passer til dine behov. Vi vil derfor forsøge at give dig svaret på, hvad kendetegnet og forskellen er på de forskellige serier, herunder.

  • S-serien: I denne serie finder du Landroid S300, som er den mindste model fra Worx. Den kan klippe plæner op til 300 m2. Serien er ikke udstyret med Cut to Edge, som betyder, at den ikke er fremstillet med kantklip. Den har til gengæld en regnsensor, Wifi-tilslutning, automatisk opdatering, børsteløs motor m.m.
  • M-serien: Der findes 3 modeller i denne serie, som er Worx Landroid M500, M700 og M1000. De forskellige robotplæneklippere kan klare græsarealer mellem 500-1000 m2. De er udstyret med Cut to Edge (kantklip), da knivene er placeret i den ene side, som sikre, at maskinerne klipper helt tæt på kanten. De tre modeller er funktionsmæssigt ens, men de adskiller sig ved mængden af medfølgende pløkker, batterikapacitet og kanttråd
  • L-serien: Der findes 3 modeller i denne serie, der er Worx Landroid L1000, L1500 og L2000. Disse modeller er udstyret med to fronthjul, høj batterikapacitet, større klippebredde samt funktionerne fra de to mindre serier (s-serien og m-serien). Nogle af modellerne i serien er endda vandtæt, så de kan holde til at blive spulet med en vandslange

Få en grønnere græsplæne med en Worx robotplæneklipper

Worx tilbyder en kombination af højeffektive motorer, avancerede litiumbatterier og teknologier som IntelliCut™, Power-on-Demand™, PaceSetter™ og meget mere. Dette er blandt andet årsagen til, at Worx er det perfekte alternativ til udendørs havemaskiner. Du slipper derudover for besværet med mange mælkebøtter i plænen, hvis du vælger en robotplæneklipper fra Worx. Landroid-robotplæneklippernes tætte og daglige klipning er nemlig med til at booste din plænes vækst. Men det forhindre også ukrudt i at brede sig. Seriernes avancerede robotteknologi sørger desuden for, at robotplæneklipperne ikke trækker lange hjulspor efter sig i plænen. Det afklippede græs virker derudover som naturlig gødning for plænen.

Du får en støjsvag robotplæneklipper, hvis du vælger en model fra Worx. De benzindrevne plæneklippere støjer op til 100 dB, når de slår græsset. Det kan derfor være svært at sidde på terrassen og have en samtale, hvis græsset bliver slået samtidigt. Med en Worx robotplæneklipper får du derimod en støjsvag maskine, der kan køre både om dagen og natten. Du kan også sagtens sidde på terrassen, mens den klipper græsset. Den vil desuden automatisk styre udenom forhindringer, når den slår græsset, så I kan sagtens være på plænen, imens den kører.