Bordplader

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Er du på udkig efter en ny bordplade? Hos Silvan har vi et stort udvalg af lækre bordplader i træ, der vil sætte prikken over i’et i dit køkken, på dit badeværelse eller ude i bryggerset. Vores udvalg af træbordplader byder på et stort udvalg i mange forskellige træsorter og farver.

Vores bordplader i massivt træ har alle en flot struktur og et fantastisk farvespil, der passer perfekt til hjemmet. Fælles for alle bordplader i træ er, at de er med til at skabe en varm og behagelig stemning i køkkenet.

Det skal du overveje, når du skal vælge bordplade

Der er flere ting, der er vigtige at overveje når der skal vælges en ny bordplade til hjemmet. Hvad end det er i køkkenet, på badeværelset eller ude i bryggerset.

- Hvilken farve skal bordpladen have?
- Hvilken træsort skal bordpladen være i?

Når der skal vælges en ny bordplade, er det vigtigt at finde den bordplade, der passer bedst til hjemmets udseende. Bordpladen er ofte en stor del af eksempelvis køkkenet, så farven på bordpladen kan være med til at løfte lokalet. Farven på bordpladen skal være med til at bære lokalet, hvad end det er til køkkenet eller i badeværelset.

Derudover er det vigtigt at have brugsmålet in mente, når der skal vælges bordplade. Skal det være en bordplade, der skal kunne tåle lidt mere end normalt? Skal det være ekstra slidstærkt, skal det være ekstra rengørings- og vedligeholdelsesvenligt eller skal det kunne tåle store temperaturudsving.

Det er vigtigt, at bordpladen kan tåle stød og tryk fra eksempelvis potter, gryder og pander. Dermed sikrer du, at din bordplade har en længere levetid og bibeholder sit fantastiske udseende.

Træbordpladerne skal behandles og vedligeholdes og det er vigtigt at bruge den rigtige olie.