Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Carport og garage

Med en carport eller garage kan bilen stå i læ året rundt. I vores sortiment kan du finde både enkelt carporte og dobbelte carporte, så du kan få plads til flere biler. Når du skal til at vælge din nye carport skal du overveje om det skal være en carport i stål eller en i træ. Vi har også væghængt carport overdække, hvis carporten skal placeres ved siden af en væg.

Er du ude efter en garage eller garageport er det også her i kategorien du finder dette. Vi forhandler blandt andet flotte garager i træ med rulleport. En garage er selvfølgelig praktisk, når du vil parkere bilen i læ, men du kan også anvende garagen til for eksempel parkering af cykler eller som ekstra opbevaringsplads.

Er du ude efter en ny garageport, kan du både finde en vippeport eller en ledhejseport. Med en ledhejseport kan du udnytte pladsen i din garage, da sådan en port åbner lodret og opad og derved ligger under loftet, når garageporten er åben.

Uanset dit behov, kan du her på siden finde en carport eller garage der passer til dig. Vores carporte og garager leveres direkte til din dør af vores fragtmænd, så du straks kan sætte den op.


Redskabsskur og redskabsrum

Har du brug for et redskabsrum eller redskabsskur til opbevaring af haveredskaberne, cykler eller havemøblerne i vintersæsonen, så er det her i kategorien du skal lede.

Med et redskabsskur undgår du rod omkring huset og i haven og ved at opbevare haveredskaberne, værktøjet og plæneklipperen tørt, undgår du at tingene ruster eller bliver snavsede, da redskaberne bådes beskyttes mod fugt, regn og blæst.

Hvis du vælger at aflåse dit haveskur, er dine haveredskaber også bedre sikret mod tyveri. Desuden er det også lettere at holde styr på tingene med et skur, så du altid kan finde dine haveredskaber og have dem ved lige ved hånden, når du vil i haven.

I Silvan har vi et stort sortiment af redskabsskure i forskellige modeller af både træ, plast og stål. Vi forhandler blandt andet de populære redskabsrum fra Biohort i forskellige farver og størrelser. Biohort modellerne er vedligeholdelsesfrie i varmgalvaniserede, pulverlakerede stålplader. Vi har også de mere klassiske redskabsrum i træ og evt. med sammenhængende brændeskjul.


Hytte og havehus

Mangler du en gæstehytte til haven, har vi et stort udvalg af flotte hytter i træ. En bjælkehytte i baghaven, kan både skabe hygge men er også utrolig praktisk, hvis hele familien kommer og overnatter, da du herved har ekstra overnatningsmuligheder. Du kan også anvende hytten i haven som ekstra kontor eller som et lille kolonihavehus. 

Vi forhandler blandt andet træhytter, som du kan få i flere forskellige modeller og størrelser. Vores hytter leveres direkte til din adresse og du kan nemt selv bygge hytten, da den leveres som et komplet samlesæt med en udførlig samlevejledning, som guider dig igennem opførelsen af hytten.

I vores sortiment finder du også havehuse, hvor du kan finde mange forskellige varianter. Vi har både havehus med flade tage og sadeltage. Derudover har vi også havehuse med overdækket terrasse, hvor du kan nyde sommer og sol med familie og venner.

Shelter

Det er blevet mere og mere populært at overnatte i den frie natur i et shelter. Mange bruger det til at overnatte i, når de er på vandreture rundt om i Danmark. På samme måde er der mange, som bygger et i deres egen have. Måske drømmer du også selv om at have et shelter i din have, som du kan overnatte i. I så fald er det heldigt, at vi i Silvan har et stort udvalg af sheltere. De kommer som samlesæt, som du selv skal opbygge. Du kan enten vælge at købe et shelter med eller uden tagpap.

Vores sheltere kommer i ubehandlet træ, som du derfor skal give en behandling. Du kan også vælge at male dem, hvis du vil have en særlig stil. Silvans sheltere er ”Skabt med omtanke”, da de er lavet i træ med FSC-MIX 70 %. Du kan vælge at bruge et sheltere som en form for legehus til børnene, hvor de kan lege sammen udendørs med deres kammerater. Det er yderligere en helt oplagt mulighed for at få en ekstra soveplads, når du får gæster på besøg. Der er derfor mange muligheder med et shelter, der er en perfekt tilføjelse til den store have.

Terrasseoverdækninger og udestuer

Vil du gerne skabe læ på dine terrasse, bør du se på vores terrasseoverdækninger. En terrasseoverdækning er et halvtag, som giver dig ly for regn og skarp sol på terrassen. Dermed har du langt bedre mulighed for at udnytte din terrasse i den danske sommer, som er kendetegnet ved ustadigt vejr. Du kan også bruge terrasseoverdækningen til at beskytte dine havemøbler for regn og sol. Samtidig kan du også udnytte det til at skabe læ, så du kan tørre dit vasketøj under et halvtag. Vil du gerne have mere ud af din terrasse, er en terrasseoverdækning altså en god tilføjelse.

En anden god tilføjelse til din bolig er en udestue, som vi også forhandler hos Silvan. En udestue er en fantastisk tilføjelse til dit hjem, hvor du kan nyde solen og se din have helt tæt på. Du kan endda bruge den til at placere dine stueplanter og planter der skal stå over vinteren. Her kan dine planter nemlig få en masse sol og varme, næsten som i et drivhus. Vi har både udestuer, som er en forlængelse af boligen, og fritstående udestuer. Vores udestuer kommer i mange farver og materialer, så du kan finde en, der passer til stilen på dit hus.