Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Carport og garage

Med en carport eller garage kan bilen stå i læ året rundt. I vores sortiment kan du finde både enkelt carporte og dobbelte carporte, så du kan få plads til flere biler. Når du skal til at vælge din nye carport skal du overveje om det skal være en carport i stål eller en i træ. Vi har også væghængt carport overdække, hvis carporten skal placeres ved siden af en væg.

Er du ude efter en garage eller garageport er det også her i kategorien du finder dette. Vi forhandler blandt andet flotte garager i træ med rulleport. En garage er selvfølgelig praktisk, når du vil parkere bilen i læ, men du kan også anvende garagen til for eksempel parkering af cykler eller som ekstra opbevaringsplads.

Er du ude efter en ny garageport, kan du både finde en vippeport eller en ledhejseport. Med en ledhejseport kan du udnytte pladsen i din garage, da sådan en port åbner lodret og opad og derved ligger under loftet, når garageporten er åben.

Uanset dit behov, kan du her på siden finde en carport eller garage der passer til dig. Vores carporte og garager leveres direkte til din dør af vores fragtmænd, så du straks kan sætte den op.


Redskabsskur og redskabsrum

Har du brug for et redskabsrum eller redskabsskur til opbevaring af haveredskaberne, cykler eller havemøblerne i vintersæsonen, så er det her i kategorien du skal lede.

Med et redskabsskur undgår du rod omkring huset og i haven og ved at opbevare haveredskaberne, værktøjet og plæneklipperen tørt, undgår du at tingene ruster eller bliver snavsede, da redskaberne bådes beskyttes mod fugt, regn og blæst.

Hvis du vælger at aflåse dit haveskur, er dine haveredskaber også bedre sikret mod tyveri. Desuden er det også lettere at holde styr på tingene med et skur, så du altid kan finde dine haveredskaber og have dem ved lige ved hånden, når du vil i haven.

I Silvan har vi et stort sortiment af redskabsskure i forskellige modeller af både træ, plast og stål. Vi forhandler blandt andet de populære redskabsrum fra Biohort i forskellige farver og størrelser. Biohort modellerne er vedligeholdelsesfrie i varmgalvaniserede, pulverlakerede stålplader. Vi har også de mere klassiske redskabsrum i træ og evt. med sammenhængende brændeskjul.


Hytte og havepavillon

Mangler du en gæstehytte til haven, har vi et stort udvalg af flotte hytter i træ. En bjælkehytte i baghaven, kan både skabe hygge men er også utrolig praktisk, hvis hele familien kommer og overnatter, da du herved har ekstra overnatningsmuligheder. Du kan også anvende hytten i haven som ekstra kontor eller som et lille kolonihavehus. 

Vi forhandler blandt andet træhytter fra Lillevilla, som du kan få i flere forskellige modeller og størrelser. Vores hytter leveres direkte til din adresse og du kan nemt selv bygge hytten, da den leveres som et komplet samlesæt med en udførlig samlevejledning, som guider dig igennem opførelsen af hytten.

Skal du holde havefest, kan det være praktisk med en havepavillon. Vi forhandler både de klassiske partytelte til de lidt større pavillioner i træ med tagdug og skydedøre. Så find din nye havepavillion her i kategorien.