Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Se vores udvalg af vinduer og døre

Skal du udskifte en dør eller et vindue i dit hjem? Så kan du hos Silvan finde et stort udvalg af vinduer og døre, som både passer til inden- og udendørs. Derudover forhandler vi også tilbehør til døre og vinduer. Det er bl.a. dørgreb, dørkarme og låsecylindre. Hvis du har brug for en hængelås, kan du også finde en sådan hos os. Du har mulighed for at købe døre, vinduer eller tilbehør i vores Silvan-butikker i hele landet eller online. Under det enkelte produkt vil det fremgå, hvilke leveringsmuligheder du har, og hvilke butikker der eventuelt har varen på lager.

Bestil vinduer og døre efter mål hos Silvan

Ofte er det nødvendigt med døre og vinduer efter specialmål, for at de kan passe ind i boligen. Derfor er det godt, at du hos Silvan kan bestille vinduer og døre efter mål. Det er danskproducerede døre og vinduer i høj kvalitet, som er energioptimerede, og som passer til alle boligtyper. Der er hurtig leveringstid, og på siden kan du finde en guide, hvor du kan læse mere om levering og bestilling samt se eksempler på vinduer og døre. Du kan også læse, hvordan du kan kontakte Silvan for at få et uforpligtende tilbud på døre og vinduer på specialmål.

Vi har både indvendige døre og yderdøre

Uanset om du leder efter indvendige døre eller yderdøre, så har vi begge typer af døre i vores sortiment. Vi har indvendige døre i flere forskellige design, og du kan finde dem med eller uden maling. Derudover forhandler vi også skydedøre, som du kan bruge indendørs. I forhold til yderdøre sælger vi både hoveddøre og udhusdøre. Vi har yderdøre i klassisk design og med eller uden maling. Samtidig kan du finde dem med vindue, hvis du foretrækker dette. Det kan være med eller uden mønstre på døren, så du kan finde det design, som du foretrækker.

Husk også dørkarme

Dørkarme er nødvendige, for at døre kan blive monteret. Nogle gange medfølger karme i købet af dørene, men det kan godt være, at det er nødvendigt at købe dem ved siden af. Det kan også være, at du bare har brug for at udskifte dørkarmene, uden at du skal købe en helt ny dør. Husk at vælge den rigtige dørkarm, så den passer til dørens størrelse og udseende. Hvis du kun har brug for enkeltdele til karmen – f.eks. et bundstykke – forhandler vi det også. Du kan godt selv montere en dørkarm, hvis du har det rette værktøj og en smule erfaring med gør-det-selv-arbejde.

Sådan finder du de rigtige vinduer

At finde det rigtige vindue handler både om størrelse, design og type. I forhold til størrelse kan du tilpasse den på nogle vinduer, så den passer til dit hus. Ud over dette er energioptimering også enormt vigtigt, da der kan strømme meget varme igennem vinduerne, hvis de ikke har den rigtige isolering. Hos Silvan har du mulighed for at købe mange vinduer med lavenergiruder, hvor der kun forsvinder en minimal mængde af varme ud ad vinduet, når det er lukket. Desuden kan lavenergiruder have den fordel, at de lydisolerer bedre, så du ikke bliver lige så generet af f.eks. trafikstøj og andet larm udefra.

Hos Silvan forhandler vi især ovenlysvinduer, som også kaldes vippevinduer. Ovenlysvinduer er med til at give et flot lysindfald i rum med skråvægge. Mange af vores ovenlysvinduer er fra Velux, som er en af de førende producenter i verden af vinduer. Flere af vinduerne har indbygget moderne teknologi som ventilation og effektive isoleringsmaterialer, der bidrager til et godt indeklima. Nogle af ovenlysvinduerne kan endda fjernbetjenes via en kontakt, hvor du kan åbne og lukke dem. Det er en stor fordel, hvis vinduerne er placeret så højt oppe, at det ikke er muligt at nå dem.

Hvilke dørgreb og låsecylindre skal du vælge?

Dørgreb er selvsagt en nødvendighed, for at du kan åbne og lukke en dør. Men hvilket dørgreb skal du vælge? Først og fremmest skal du vælge et dørgreb ud fra, om du skal bruge det til en indvendig dør eller en yderdør. Herefter skal du beslutte, om du vil have et dørgreb med eller uden indbygget lås. Designet på håndtaget er naturligvis også en overvejelse værd, så du kan finde et greb, som falder i din smag. Skal du have en ny lås i døren, kan du se i vores udvalg af låsecylindre , hvor der typisk også medfølger passende nøgler.

Får kopieret dine nøgler og omlagt din lås hos Silvan

Har du behov for flere nøgler til en lås? Eller vil du gerne have omlagt din lås, så du kun har brug for at have styr på én nøgle til flere låse? Så kan det være en god idé at bruge Silvans nøgleservice. Her kan du både få kopieret en nøgle, så du har flere af den (bemærk, at vi ikke kopierer systemnøgler), eller få foretaget en omlægning af låsen. Du kan finde et stort udvalg af nøgler med sjove figurer og design. De forskellige farver og design kan hjælpe til, at du bedre kan kende forskel på de mange nøgler.